Juszczakówka 08.12.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Beauty dzięki.... a czy już u Ciebie zaczynają pojawiać się ozdoby świąteczne Agawi74 wiem, wiem,że na zapas... ( przecież trzeba zmiany wprowadzać w te codzienne życie naszych wnętrz! ) googulku zdjęcia mam nadzieję będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.12.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 U nas choinka pojawia się dopiero w Wigilę Wigilii:DW tym roku trochę zmieniam asortyment ozdób choinkowych więc na razie je gromadzę.Na razie to tylko wisi kalendarz adwentowy i pierniczki sana stole.Wczoraj zrobiłam trochę tematycznych zakupów,poszewki na poduszki,lampiony ,obrączki do serwetek..ale dom będe ustrajać dopiero w ostatnim tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 08.12.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Andżelika, wieniec adwentowy bardzo klimatyczny! Pięknie to wyszło! Super, że prosty bez zbędnych dekoracji:) Co do frywolitek to cieszę się że Ci się podobają, będziemy się uczyć razem:) Pozdrowienia ze Słoneczka zimą Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.12.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) U nas z choinką jest tak samo, nawet kupowana we Wigilię , z ozdób jest tylko ten wieniec adwentowy i.... dużo świec lubię świeczki..... Co do obrączek na serwety to już 2 rok podchodzę do tego zakupu ( 12 szt ) i zawsze jest jakaś przeszkoda Tegoroczne kolory to biel i czerwień żurawin ( nie mogę się oprzeć żurawinie ) Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.12.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam Cię Madziu.... fajnie,że przyszłaś i ,że podoba Ci się forma prostego wieńca..... ....uczymy się razem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 U nas choinka też przed Wigilją, zrobię też jakiś stroik na stół... A świece też lubię i to bardzooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.12.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Śliczny wieniec. U mnie ozdób zero. Nic nie zdążyłam zrobić i nie wiem czy zdążę. Ciągle się kurujemy (spakowałam dziecko, uciekłam ze szpitala i leczymy się teraz w domu). Czy ja dobrze przeczytałam? Frywolitek się uczysz? Uwielbiam frywolitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.12.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dorfi jak na razie teorii Dobrze, że poszliście do domu będzie ok agawi74 rób prędziutko i pokaż .... świce mają swój czar .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 agawi74 rób prędziutko i pokaż .... świce mają swój czar .... Juszczakówka- na razie nie zrobię, bo muszę mieć świeże gałązki z choinki... Także bliżej Świąt dopiero :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.12.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Aga wieńca nie będzie, ale za to lampa będzie wisieć....i przepraszam za zdjęcia , których nie ma ( z tym abażurkiem i tył kinkietu...mąż zabrał aparat do pracy i zostawił go....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Nie ma sprawy - naprawdę nie zaprzątaj sobie tym głowy- to nie jest pilne (jak będziesz miała chwilkę czasu). Tak naprawdę to interesuje mnie najbardziej właśnie ten abażurek- na czym się opiera. Ciekawe czy ja tak będę mogła zrobić ps. A lampa już wisi... Edytowane 8 Grudnia 2010 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.12.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Wieniec piękny w swojej surowości ... u nas zawsze w domu choinka była kupowana w Wigilię rano ...a teraz w moim domu wszystko się poprzewracało ...zganiam na to szaleństwo w sklepach gdzie tuż obok dyni leżą bombki Edytowane 8 Grudnia 2010 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.12.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mój syn mnie już od tygodnia o ubranie choinki męczy argumentując właśnie tym, że w sklepach już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.12.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Wszystkiemu winne są : wystawy sklepowe, forum, nasze bziki, chciejstwa i piękności dookoła nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.12.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Tak się naoglądałam tych waszych dekoracji świątecznych, że chyba i my ubierzemy w ten weekend choinkę. Trzeba tylko najpierw łóżeczko młodszego na budowę wywieźć bo nie ma gdzie choinki postawić. A młody i tak w łóżeczku spać nie chce i chyba przestanę się łudzić, że zacznie z niego korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.12.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Aga obiecane zdjęcia abażurka http://img214.imageshack.us/img214/895/24226680.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img51.imageshack.us/img51/6339/37210701.jpg Uploaded with ImageShack.us teraz widzisz jak to jest zrobione...tą nakładkę można ściągać w zależności jaka jest grubość oprawki w kinkiecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.12.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dorfi troszeczkę inspiracji świątecznych gwiazda i lampiony... http://img146.imageshack.us/img146/6322/84862358.jpg Uploaded with ImageShack.us mało czasu pozostało do świąt, a gdzie porządki, mycie okien i resztę zajęć ( okna to chyba odpuszczę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 09.12.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Andżelika, robi się świątecznie u Ciebie!!!! Upiekłaś już pierniki? Ja już mam....tzn miałam bo Franek 1/3 juz pochłonął Całusy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.12.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Madzia upiekłam i są nawet zdjęcia chyba 2 str.wcześniej ( mi też mało zostało mam takich dwóch piernikożerców ) Jeszcze masy solnej nie robiłam, ale robić będziemy .... Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.12.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 W masę solną to i ja bym się z dziećmi pobawiła. Jeszcze nigdy nie robiliśmy. A macie jakiś sprawdzony przepis? Bo w necie znalazłam kilka i w każdym są inne proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts