Juszczakówka 02.04.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Do środy już bliziutko....więc czekamy:D Już za momencik już chwileczkę No i to jest wiadomość P.S. Naczynia są cudniaste. Moje ulubione to te różowe, aż się chyba wybiorę do Tikeja na polowanie Wiadomość DNIA !!!! Naczynia też mnie ujęły za serce i chciałabym kupić jeszcze błękitne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.04.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Moje inspiracje świąteczne na dzień dzisiejszy , zajączek i świnka ( którą w tym roku zaliczamy do zwierzątek wielkanocnych ) wykonania mojego spracowanego męża .... http://images46.fotosik.pl/1434/eb418b3934b9f962med.jpg Świnka http://images46.fotosik.pl/1434/d580b4547d97b943med.jpg Zajączek http://images49.fotosik.pl/1431/ee0b7f02328da904med.jpg http://images35.fotosik.pl/1289/a7902403eff75720.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 A nie mówiłam że humorek się poprawi to i dekoracje się zrobią Ja całe popołudnie robiłam porządki w pomieszczeniu gospodarczym i w szafach Nawet dumna z siebie jestem bo sporo rzeczy udało m się wyrzucić A swoją drogą mieszkamy tu tylko dwa lata a już tyle niepotrzebnych rzeczy naskładałam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Andżeliko...cudne te twoje zwierzątka świąteczne... Aaaa i zapomniałam naczynka przecudne...a i jedzonko w takim smakowite na pewno:) Bardzo się cieszę, że w końcu się doczekasz swoich mebelków... Ja ci po cichu powiem, że też czekam z niecierpliwością na cosik do salonu...i dopiero w czwartek będzie...mam nadzieję, że nie zrobią mnie w balona!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Świetne te zwierzaki mogę wiedzieć z czego wycięte?? Rzeżuchę posiałam w skorupkach... ale nie wiem jeszcze co z nimi zrobię... Twoje naczynka są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Andżeliko, ale smakowite jedzonko przygotowałaś i te pastele... mniam Inspiracje cudne, świnka boska:lol2: i co ja czytam będzie sofa, ale fajnie:cool: szkoda, ze u mnie stołu brak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.04.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 [...] Ja całe popołudnie robiłam porządki w pomieszczeniu gospodarczym i w szafach Nawet dumna z siebie jestem bo sporo rzeczy udało m się wyrzucić A swoją drogą mieszkamy tu tylko dwa lata a już tyle niepotrzebnych rzeczy naskładałam:eek: Jak Ci zazdroszczę tych porządków , kurcze już cały tydzień zabieram się za garderobę i jakoś mi zawsze schodzi i nie mogę do niej dotrzeć .... Masz rację z tym gromadzeniem , nie mam pojęcia skąd tyle gratów człowiek nazbierał, nagromadził Andżeliko...cudne te twoje zwierzątka świąteczne... Aaaa i zapomniałam naczynka przecudne...a i jedzonko w takim smakowite na pewno:) Bardzo się cieszę, że w końcu się doczekasz swoich mebelków... Ja ci po cichu powiem, że też czekam z niecierpliwością na cosik do salonu...i dopiero w czwartek będzie...mam nadzieję, że nie zrobią mnie w balona!!!! Pozdrawiam Nareszcie się doczekałam, długo, ale chyba warto jest troszeczkę poczekać ....Oooo i u Ciebie będzie "nowe cuś" ..czekam razem z Tobą i mam nadzieję, że się pochwalisz Świetne te zwierzaki mogę wiedzieć z czego wycięte?? Rzeżuchę posiałam w skorupkach... ale nie wiem jeszcze co z nimi zrobię... Twoje naczynka są piękne Dzięki w imieniu zwierzaków , wycięte z pilśni powleczonej jakąś białą farbą ???, ale ogólnie to pilśnia. Rzeżucha w skorupkach wygląda bardzo, bardzo ładnie ( widziała gdzieś na jakimś blogu ).... Andżeliko, ale smakowite jedzonko przygotowałaś i te pastele... mniam Inspiracje cudne, świnka boska:lol2: i co ja czytam będzie sofa, ale fajnie:cool: szkoda, ze u mnie stołu brak:( Aguśka głowa do góry .. stół przybędzie i będziesz miała pięknie . A co do jedzonka to faktycznie PYSZNE było i polecam go wykonać ( sama zobaczysz, że warto ). Pasteleeee przydały się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Andżeliko super,że mebelki jutro dotrą Czekam na zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 J Aguśka głowa do góry .. stół przybędzie i będziesz miała pięknie . Dzięki kochana za pocieszenie, ale zmieniam wykonawcę stołu, bo tamci mnie wkurzyli;) Z niecierpliwością czekamy na Twoją sofkę Super, że tuż przed Świetami:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.04.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Co ja czytam Andżeliko sofek nadal nie ma? Ale zaraz czytam dalej - mają być jutro Oby!!! Bo na święta to już ostatni czas jak mają się wyrobić! Super, będę jutro czatować na zdjęcia Piękne pastelowe naczynka I świnka mnie rozbawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.04.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Piękne te naczynia , też o takich marzę ale muszę jeszcze pomarzyc ... w końcu kiedyś się spełni . Na sofki też czekam , a zwierzaczki to ja już gdzieś takie widziałam :D:D ... dzięki jeszcze raz za nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.04.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 No to czekamy na sofki...:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 04.04.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Andżeliko o której spodziewamy się fotek bo pogodę mam ładną i trawkę idę grabić(ja jej nie skończę do następnej wiosny po grzyba mi była taka duża działka:bash:) a zdjęć nie chcę rzegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Andżeliko super,że mebelki jutro dotrą Czekam na zdjęcia:) Super, super czekamy, czekamy i dopiero wieczorem po pracy zobaczę w jakim kolorze dotarły Dzięki kochana za pocieszenie, ale zmieniam wykonawcę stołu, bo tamci mnie wkurzyli;) Z niecierpliwością czekamy na Twoją sofkę Super, że tuż przed Świetami:wiggle: Dałaś czadu z tą zmianą , ale to może dobrze, nawet bardzo dobrze !!!! trzeba ponosić kosekwencje swoich czynów .... Oj fajnie, że na święta będą.... i wierz mi ja też czekam ( a dzisiaj długiiiiii dyżur ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Co ja czytam Andżeliko sofek nadal nie ma? Ale zaraz czytam dalej - mają być jutro Oby!!! Bo na święta to już ostatni czas jak mają się wyrobić! Super, będę jutro czatować na zdjęcia Piękne pastelowe naczynka I świnka mnie rozbawiła Pysiaczek się odnalazł Świnka z trzema nóżkami , naczynka przydadzą się na święta a co !!!! Sofy hmmmm Piękne te naczynia , też o takich marzę ale muszę jeszcze pomarzyc ... w końcu kiedyś się spełni . Na sofki też czekam , a zwierzaczki to ja już gdzieś takie widziałam :D:D ... dzięki jeszcze raz za nie Bożenko naczynka różowe kupiłam TK Maxx za bardzo śmieszne pieniądze 20 zł za opakowanie (4 szt.), była jakaś promocja i bardzo żałuję , że nie wzięłam jeszcze jednej takiej paczki w kolorze błękitnym lub fioletowym . Byliśmy od tamtego czasu jeszcze raz w Krakowie i już ich nie było . A co do marzeń to wiesz czasami się spełniają :yes:...jak będę kiedyś widziała ( tzn jak pojedziemy do byłej stolicy ) kupię Tobie i sobie Naprawdę widziałaś takie zwierzaki już kiedyś no niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) No to czekamy na sofki...:popcorn: Smacznego Beatko i przyłączam się do Ciebie z czekaniem Andżeliko o której spodziewamy się fotek bo pogodę mam ładną i trawkę idę grabić(ja jej nie skończę do następnej wiosny po grzyba mi była taka duża działka:bash:) a zdjęć nie chcę rzegapić Anetko spokojnie idź na ogród, nie mam pojęcia o której przyjadą, a ja i tak dzisiaj jestem długo w pracy . Sofki zobaczę pewnie ok 19-20 ... Wczoraj też była na moim wielgachnym ogrodzie, pograbiłam ( w tym sezonie to już 2 raz ) trawkę potraktowałm nawozem, podlałam ją.....pogadałam do moich tuiiii aby ładnie rosły, pochylałam się nad hostami i prosiłam je żeby jednak były tam po ziemią i pokazały już swoje piękne liście. Iiii zrobiła się noc, musaiłam schować swoje zabawki czyli grabie .... Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Sofki zobaczę pewnie ok 19-20 ... Czekamyna fotki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ale nakręciłyście atmosferkę Co przechodzę obok kompa, zaglądam, czy już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 04.04.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Jestem, już jestem i czekam na fotki.Super dzień na pracę koło domku dzisiaj. Na termometrze 18 stopni i do tego ciepły wiaterek pranie schło ze hej:DWłaściwie to się schodziłam a roboty to mi za wiele nie ubyło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.04.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Gdzie te sofki, gdzie te sofki Andżeliko słyszałam, że dziś halny duje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts