kubel30 12.07.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Pięknie aż miło popatrzec , oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie napisała , że czekam z niecierpliwością na nowe lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.07.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Andżeliko nie będę się rozpisywać Ty sama wiesz pięknie Ci wszystko rośnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.07.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 a ja mam jasminowca ktory nie kwitnie.....co z nim jest nie tak ? Betib u mnie też długo nie kwitł i też się zastanawiałam co jest z nim nie tak , ale jakieś 2 tygodnie temu pojawiły się pąki i mam pięknie ukwiecony krzak... Pięknie to wszystko rośnie u Ciebie )) uwielbiam takie letnie kompozycje , parapet jak w bajce. Bardzo dziękuję, pochwały to miód na moje serce Andżeliko pięknie Ci się wszystko rozrosło, pięknie kwitnie :yes: Zaglądaj do nas częściej majeczka zaglądam często obserwuję i cieszę się WASZYMI postępami Pięknie aż miło popatrzec , oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie napisała , że czekam z niecierpliwością na nowe lampki Kubełko lampy się robiły w niedzielę tzn. dwie nogi i podstawki do nich prawie ( jak wiadomo prawie robi kolosalną różnicę do idealnego wyczyszczenia ) wyczyszczone, zastanawiam się nad kolorem . Czy mam je pomalować na biało i dać je do sypialni czy zamalować bejcą w kolorze dębowym z przecierkami i pozostawić je w kuchni ??????? Kurcze nie mam pojęcia . Z jednej strony chciałabym je pozostawić w kuchni ( więcej roboty ), a z drugiej strony dać je do sypialni białe i tylko zmieniam abażurki na kolory jakie mi się w danych miesiącach wymyślą No mam problem Andżeliko nie będę się rozpisywać Ty sama wiesz pięknie Ci wszystko rośnie:yes: A ja nie będę pisała o nasadzeniach z modrzewiem w roli głównej....JEST CUDNIE....... aż zazdroszczę . Całość w koło domu piękna !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.07.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Domek dla skrzata i światło zachodzącego słońca.... http://images40.fotosik.pl/1703/3c100e0e777ad13dmed.jpg http://images36.fotosik.pl/211/8f64fcad8bee4775.jpg http://images38.fotosik.pl/1701/b06fcba43c8060b1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.07.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) Nie ma jak zabawa w piaskownicy :lol2: Edytowane 13 Lipca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Pięknie Andżeliko...córcia śliczna dziewczynka:) Kwiaty, domek dla skrzata i światło zachodzącego słońca....ehhh...co tu dużo gadać rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Pięknie ale Królewna i tak wszystko bije na głowę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.07.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 :jawdrop: ale piękne , a z czego to jest , sami zrobiliście czy kupione , no cudo . I czyżbym się nie załapała na jakieś foto ???? bo tylko ten domek widzę . Andżeliko a kiedy masz urlop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.07.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Łał, jak zwykle zresztą, same cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.07.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Domek dla skrzata super, ale córcia jeszcze ładniejsza (widziałam w weekend) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.07.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 a było przyjechać i samemu zobaczyć :bash: Polak mądry po szkodzie ...ale za to piknie tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.07.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Andżeliko doczytałam u lasche, że jakąś lodziarnię w NT polecasz - proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.07.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Pięknie Andżeliko...córcia śliczna dziewczynka:) Kwiaty, domek dla skrzata i światło zachodzącego słońca....ehhh...co tu dużo gadać rozmarzyłam się Dziękiuję bardzo marzenia bardzo wskazane a nawet zalecane !!!!! Pięknie ale Królewna i tak wszystko bije na głowę!!! Dzięki w imieniu królewny :jawdrop: ale piękne , a z czego to jest , sami zrobiliście czy kupione , no cudo . I czyżbym się nie załapała na jakieś foto ???? bo tylko ten domek widzę . Andżeliko a kiedy masz urlop ? domek dostałam na urodzinki od mojej psiapsiółki, zrobiony jest z drewna - kory i pomalowany... na foto chyba się nie załapałaś Domek dla skrzata super, ale córcia jeszcze ładniejsza (widziałam w weekend) domek też mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.07.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 a było przyjechać i samemu zobaczyć :bash: Polak mądry po szkodzie ...ale za to piknie tam u Was Tak też sobie pomyślałam z autem lepiej i wygodniej i nie jesteście uzależnieni od busa i godzin . Jednak najważniejsze, że wakacje się udały!!!!!! Wspomnienia na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.07.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Andżeliko doczytałam u lasche, że jakąś lodziarnię w NT polecasz - proszę o namiar Tak, tak polecam lodziarnię "Deja vue", która mieści się na Rynku 25 lub na ulicy Długiej 64 podaję link http://www.dejavue.pl/dluga/galeria.php Edytowane 23 Lipca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.07.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ale tam ładnie Super, bardzo Ci dziękuję Andżeliko Czy ja dobrze rozumiem patrząc na mapkę lokalizacji, że są 3 punkty tej kawiarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.07.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 W sumie tak dwie kawiarenki i jedna lodziarnia. W kawiarenkach serwują pyszne kawy - polecam dosłownie wszystkie . Ale, ale z tego co czytam pomiędzy wieszami ... wybieracie się w nasze strony ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.07.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Planujemy urlop w górach, ale póki co szczegółów brak bo pan od kwater coś ociąga się z odpisaniem nam na wiadomość o dostępnych terminach A zawsze też orientuję się w jakichś atrakcjach w okolicy w razie braku pogody do wyjścia w góry lub też w razie niedomagania po wyjściu w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.08.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Ranny ptaszku a gdzie foty okiennic:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.09.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 hej wpadłam na moment bo czekam na obiadek i widzę że jesteś. Co u Ciebie Andżeliko????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts