Beauty 12.12.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Ale już u Ciebie świątecznie!! Pięknie! Największe warzenie na mnie wywarł ten żyrandol świecznikowy ,cudny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 13.12.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 och, jak świątecznie... a ja jeszcze nawet o świętach nie myślę... Pięknie, Pani Juszczakówko A kocik w koszyku rozczula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Bywam..podziwiam..nie piszę... ...ale dzisiaj z okazji tych specjalnych nadchodzących Świąt napiszę...PIĘKNIE, CUDOWNIE, KLIMATYCZNIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.12.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Dziękuję za miłe słowa Witam Amtla Cię serdecznie miło,że się ujawniłaś i zapraszam na gorącą herbatkę.... Czekamy na najważniejszą dekorację czyli na CHOINKĘ ,która przybędzie we wigilię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 13.12.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ale masz już świątecznie! Cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.12.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Czuć, że święta niedługo. A w LM w Krakowie choinki już są, ale że nie byliśmy na kupnie to nie pytałam o ceny a niestety nie było cen doczepionych na karteczkach jak w poprzednich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 U nas też choinki już są- o cene jeszcze nie pytalam, ale pewnie tradycyjnie ładna duża jodła kosztuje 150-200 zł- jak to w Warszawie... Swoją drogą bardzo szkoda mi tych ciętych choinek- jak pomyślę ile lat one muszą rosnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Aga 150-200 zł a nie jak u nas 250 zł za chooinkę wysokości 150-160 cm to jakiś koszmar .... Masz rację co do choinek tyle lat....ja kupowałam zawsze w doniczkach i na 10 lat 3 drzewka mi się tylko przyjeły po przesadzeniu ( ale dobre i 3 szt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Tak w doniczkach to ryzyk- fizyk. Ale 250 za choinkę to lekka przesada! http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/noniewiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.12.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Wczoraj pytałam w Kaliszu przy Leroyu -za piękna kalifornijska jodłę w pojemniku (2, m) życzyli sobie 220zł....ma to szczęście ,że zaprzyjaźniony ogrodnik co roku podrzuca mi prezencik w donicy ,a ja później wsadzam do ogrodu ..kilka się przyjęło.W tym roku tylko zasugerowałam mu ,że chciałabym wyższą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 U nas choinki kupuje się głównie u leśniczego Po 30zł i lekko w górę... A my w tamtym roku w końcu przekonaliśmy się do sztucznej, zwłaszcza po tym, jak rok wcześniej po rozebraniu choinki okazało się, że mam żywicę na podłodze i nie mogłam się jej pozbyć Juszczakówka, masz piękny dom, gustownie urządzony i bardzo świątecznie już się u Ciebie zrobiło. I ten kociak... Ale ma oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.12.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 DarioAS witam Cię bardzo serdecznie... U leśnika może tyle kosztują ( niestety nie mam znajomego leśnika ), coś mi się wydaje,że zostanie u nas JAŁOWIEC drzewkiem bożonarodzeniowym a co nie może ????? Dziękuję w imieniu mojego domku,że Ci siępodoba i naszym też oczywiście A jak tam Wasz nowy domownik Romuś jak dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.12.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Mam pytanie całkowicie niebudowlane. Czy tam u Was to można gdzieś zgręplowaną wełnę owczą kupić? No a jeśli tak to jakie są ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.12.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 SIĘ POPYTAM... ponieważ nie wiem, ale się :yes:dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.12.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dzięki. Ogromnych ilości nie potrzebuję. Chcę się tylko pobawić kołowrotkiem i albo mi się uda albo rzucę to w diabły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.12.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 To wpadłam na tę kawusię i przyniosłam rogaliki... U nas też znajomego leśnika niet http://img89.imageshack.us/img89/275/rogaliki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.12.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Oj kusisz, a taka głodna jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.12.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Juszczakówka witam się u Ciebie. Nie wiem jak to się stało, ale przeoczyłam Twoją galerię. Zajrzałam przypadkiem i przeczytałam od początku do końca. Śliczny macie domek. A widoków z okna w kuchni zazdroszczę (w pozytywnym sensie) najmocniej na świecie. Wnętrza bardzo klimatyczne - gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 DarioAS witam Cię bardzo serdecznie... U leśnika może tyle kosztują ( niestety nie mam znajomego leśnika ), coś mi się wydaje,że zostanie u nas JAŁOWIEC drzewkiem bożonarodzeniowym a co nie może ????? Dziękuję w imieniu mojego domku,że Ci siępodoba i naszym też oczywiście A jak tam Wasz nowy domownik Romuś jak dobrze pamiętam Jałowiec też piękny , będzie oryginalnie... Romuś nad wyraz dobrze , szybko się zaklimatyzował. Jeszcze chwilami brak mu pewności, ale już pokazuje co potrafi , muszę go tylko oduczyć robienia nam pobudek o 6.30.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.12.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Hej nemi witam Cię u siebie , widok z okna man na Gorce i zakopiankę a także na Babią Górę i jeszcze jak stanę na dachu ( zasłaniają inne domki...) to widzę Tatry DarioAS czyli Aniu nasz koteczek REGULARNIE budzi mnie o 60.10 dotykając mojego policzka swoim noskiem ( godzina nie przeszkadza bo tak i tak wstaję rano szykować dzieciarnię do szkoły, przedszkola i do pracy nas starych gorzej w sobotę i w niedzielę bo mogę się wyspać a tu takie rude buuudziiiiii http://img706.imageshack.us/img706/1325/72227393.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img404.imageshack.us/img404/3442/34201181.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img819.imageshack.us/img819/5531/24040670.jpg Uploaded with ImageShack.us Dzisiejszy dzień był pod hasłem sprzątanie brrrryyyy , prasowanie jak ja nie lubię takich sobót Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts