Juszczakówka 02.03.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Na razie zostanie to obicie ponieważ nie jest zniszczone, ale kiedyś zmienię na gruby len (pasiasty , zawsze mi się takie pasiaki podobały ). Jeden zostanie w sypialni a drugi idzie do pokoju Klary..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ten materiał jest bardzo ładny, ale jak się opatrzy to możesz zmienić Myślałam, że to do salonu..... Fajnie się prezentuje przy kominku A nie mają jeszcze ze dwóch tych uszaków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.03.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Niestety były tylko dwa , ma jeszcze dwa kredensy takie typowo gdańskie, piękne tylko już trochę chciała dużo...., dwa stoły i sporo krzeseł. A uszaki były bardzo, ale to bardzo w zachęcającej cenie 400 zł ( to się nazywa OKAZJA ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 FARCIARA!!! :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.03.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 O qrczę ,jakie fajne uszaki! ale miałaś szczęście,!Ja już się zaczajałam ze dwa razy na allegro i nici z tego wyszły ,ktoś mnie uprzedził... najważniejsze ,że sa odrestaurowane ,spręzyny na pewno wymienione ,bo to widać, a materiał? tak jak Aga mówi ,znudzi Ci się to zmienisz i tyle...gratuluję tak fajnego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wpadłam na kawkę i przyniosłam pączka, ale gospodyni ni ma... http://www.paczekdlaciebie.pl/img/donut_full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.03.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Aga już jestem i dzięki za pączuszka jadłam już jednego rano... ale teraz też zjem ten poranny był okropny bardzo, ale to bardzo mi nie smakował ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.03.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Beauty" zaczajaj się zaczajaj" na te uszaki, aż w końcu się uda !!!!!! ja też długo polowałam i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Aga już jestem i dzięki za pączuszka jadłam już jednego rano... ale teraz też zjem ten poranny był okropny bardzo, ale to bardzo mi nie smakował ..... Pisałam już to dzisiaj u yokasty, ale dla Ciebie powtórzę Wiesz co trzeba zrobić, aby spalić jednego pączka??? Do wyboru... - 25 minut pływać - 30 minut skakać na skakance - 35 minut biegać - 1,5 godziny jeździć na rowerze - 2 godziny robić makijaż - 4 godziny sprzątać pokój Mnie osobiście rozwalił ten punkt - 2 godziny robić makijaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.03.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Miodzio te fotele, ale Ci się trafiło I cena bardzo przystępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.03.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 to ja wybieram makijaz a foteliki trafione jak najbardziej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.03.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Hej dziewczęta Dzisiaj piękna pogoda to i dobry humorek aż wszytko się chce ( może mniej siedzenia w pracy ) ale jakaś równowaga musi być zachowana W niedzielę byliśmy w Krakowie w IKEA ( mały koszmar z powodu tego ich remonut ,który ciągnie się cały ROK i końca nie widać ) wszystko szukaj i nic na swoim miejscu nie jest..... masakra jakaś, ale na szczęście udało się kupić łóżko MELDAL sztuk 1, stelaż do tego łóżka sztuk 1 i materac sztuk 1 .....uffffff . Obie jesteśmy zadowolone z zakupu, a najbardziej mała ( radości nie ma końca, nawet do przedszkola chce iść z łóżkiem ). Mały lifting pokoju i jest inaczej i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.03.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 googulek lepiej rowerem po Paryżu jak 2 godziny makijażu fotele to mi się udały jak ślepej kurze ziarno , okazja jakich mało ...... jeden fotel pójdzie do pokoju Klary tylko muszę jeszcze sekretarzyk dokupić , a drugi wyląduje u nas w sypialni ( sypialnia nadal czeka na kolor )....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.03.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ania cena faktycznie do połknięcia...a jak tam przygotowania do sezonu w ogrodzie już Ci zazdroszczę tych Twoich róż.....a co do róż proszę poradź mi jaką różę pnącą mam kupić ( nazwa) i chciałaby też na takiej długiej nodze a u góry taka kępka ( to się nazywa fachowy opis o co mi chodzi ) ale jako ,że TY jesteś Forumka z WIELKIM SERDUCHEM to mi pomożęsz w nazewnictwie moich wypatrzonych róż....... cooooooo??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ho, ho czytam, że zakupy udane No piękny dzisiaj mamy dzionek i wczoraj i może jutro, a to oznacza.... że WIOSNA już pędzi a nie idzie do nas :D My też rozpoczęliśmy ogrodowe poczynania, kupiłam rollbordery i kompletujemy system nawadniający. Na kwiatki i roślinki też przyjdzie pora of kors:p A to wszystko znaczy, że wnętrza idą w kąt i to na dłuuugi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.03.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Coś mi się widzi że ta róża, którą chcesz kupić to taka szczepiona na pieńku ale takie to chyba raczej w donicy i na zimę trzeba ją schować, żeby przeżyły. Ale nie jestem pewna bo takiej nie mam:( Jakiś czas temu próbowałam wyprowadzić tak bugenwillę i nawet wyszło). W tym roku planuję zrobić takie cudo ze zwykłej aroni nawet juz jesienią wysłałam męża po sadzonki niestety tylko jedna się nadaje na taki eksperyment. Zobaczymy co z tego wyjdzie widziałam coś takiego i bardzo mi się podobało. Na wiosnę kwitnie, latem ma owoce, jesienią jej liście przebarwiają się na kolor czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.03.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Widzę ze mam zaległości na forum:yes: Fotele świetne a cena jeszcze lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.03.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Aga zastanawiam się nad tym systemem nawadniajacym.... moje skromne hektary są za bardzo skromne gabarytowo, aby je nawadniać, wiem ,że to super sprawa i praktycze i wygodne ale jak na razie będę podziwiać u Ciebie jak się zgodzisz ....I muszę jakiś plan zastosować co i gdzie chce posadzić ....ponieważ jestem z tym tematem daleko w lesieeeeeeeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.03.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Anbama koniecznie zdradź mi nazwę tej róży na pieńku i tego czegoś czyli aronii jaki rodzaj, garunek itd. tip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 My też hektarów nie mamy ale przekonałam się na własnej skórze ile pracy wymaga ładny trawnik. W poprzednim mieszkaniu mieliśmy 150m:lol2: ogródka, ale ile się trzeba było napodlewać, żeby trawa była zielona... Obecny taras też mamy od strony południowej i lampa cały dzień, że jajka można smażyć Trzeba by całe dnie siedzieć w domu i doglądać tej trawy i kwiatków- dobre dla emerytów. My wracamy dość późno, choć przyznaje, że ja mam nieregularny tryb pracy i mogę pracować w domu w ciągu dnia. Na na razie póki co wstępne wyliczenia nawadniania kształtują się na ok 1000-1200 zł... Oboje stwierdziliśmy, że dla świętego spokoju tyle możemy poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts