Juszczakówka 20.03.2011 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Malwy będą herbaciane, fuksja zielona, róża pa pieńku herbaciana i surfinia biała jak nie ma herbacianej ( jakiś mam wstręt do róży to przez moje dziecko które jest zakręcone na różowy kolor :D:lol2: ) nasturcje pomarańczowo-herbaciane i będzie ładnie już to widzę tylko czy będzie ?????? Idę do łóżeczka pomarzyć o pięknym ogrodzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2011 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Będzie pięknie, zobaczysz Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 20.03.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 czytam po cichutku i podziwiam... pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.03.2011 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 matima czytaj głośno i baw się dobrze razem z nami :lol2: ....a gdzie Twoja galeria ???? u Ciebie też będziemy chwalić i podziwiać , zakładaj szybciutko czekam jeszcze cierpliwie pozdrawiam i wpadaj często, zapraszam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Fuksja zielona? Nie widziałam jeszcze, gdzie taką wynalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.03.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 a liście zielone przecież są a kwiaty pod fiolet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Hello, hello już po weekendzie nigdzie nie byłam i nic dziś nie załatwiłam, bo padł nam akumulator i zanim się doładował, to mi pozamykali wszystkie centra ogrodnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Doberek:) A koleżanka Andżelika to gdzie zniknęła, jeżeli można wiedzieć? Jak się mają zasłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Doberek jestem , czytam.....zasłony powiadasz hmmm na razie cisza ( p.krawcowa powiedziała---- zadzwonię jak będą uszyte...) więc czekam cierpiliwie..... z nogi na nogę..... Od poniedziałku mam urlop cełe 5 dni i w głowie plan zakupu : tuje szmaragd szt 20, cyprysik lawsona, sadzenie, sadzenie i już nie mogę się doczekać...jeszcze 2 dni w pracy i moje plany ogrodnicze będą powolutku wykonywać się jupiiiii...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 23.03.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 hej w leron merlen jest promocja na smaragdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Doberek jestem , czytam.....zasłony powiadasz hmmm na razie cisza ( p.krawcowa powiedziała---- zadzwonię jak będą uszyte...) więc czekam cierpiliwie..... z nogi na nogę..... Od poniedziałku mam urlop cełe 5 dni i w głowie plan zakupu : tuje szmaragd szt 20, cyprysik lawsona, sadzenie, sadzenie i już nie mogę się doczekać...jeszcze 2 dni w pracy i moje plany ogrodnicze będą powolutku wykonywać się jupiiiii...... Czekam razem z Tobę na te zaslonki Urlopik, ale fajnie Mam nadzieję, że nie zapomnisz o nasz, kochana Plany ogrodnicze na pewno zrealizujesz w tym czasie Tuje szmaragdy wsadzałam w zeszłym roku takie 120 cm, jakieś 35 szt Póki co- tfu, tfu- chyba wszystkie się przyjęły, bo po zimie wyglądają ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 anbama niestety nie pojadę do LM, który mam najbliżej w Krakowie , chciałam pojechać w stronę Nowego Sącza tam mają dużo szkółek i coś na pewno wybiorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Fajnie Aga, że Twoje tuje się przyjęłt tfu, tfu Oczywiście,że nie zapomnę ( stwierdzam: MAM NAŁÓG FM ) Plany muszę zrealizować i koniec kropka ;) Ale Ty kobieto zrób jakieś foty tego Waszego ogrodu, bo z tego co piszesz to Ty masz już gąszcz roślin, drzewek i jest na pewno fajnie pokazuj prędziutko :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 anbama niestety nie pojadę do LM, który mam najbliżej w Krakowie , chciałam pojechać w stronę Nowego Sącza tam mają dużo szkółek i coś na pewno wybiorę... Dobrze prawisz, Andżeliko W szkółkach jest największy wybór i masz pewność, że się przyjmą... Ja też kupowałam w szkółce, ale pod Warszawą, także Ci jej nie polecę, bo za daleko Na pewno znajdziesz coś bliżej siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 (edytowane) czemu nie polecasz byłyby dwie pieczenie upieczone na jednym ogniu :lol2: odwiedziny i zakupy Edytowane 23 Marca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Ale Ty kobieto zrób jakieś foty tego Waszego ogrodu, bo z tego co piszesz to Ty masz już gąszcz roślin, drzewek i jest na pewno fajnie pokazuj prędziutko :mad: Oj tam, oj tam, żaden gąszcz. Przeca mówiłam, że od wścibskich sąsiadów posadziłam żywoplot. O zdjęciach pomyślę, ale ładne to teraz jeszcze nie będą. Niedługo zaczynamy kopać pod to podlewanie, to dopiero będzie piękny widok Może poczekam chociaż aż jakieś kwiatki zakwitną? A swoją drogą to Ty też byś mogła coś pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 czemu nie plecasz byłyby dwie pieczenie upieczone na jednym ogniu :lol2: odwiedziny i zakupy Aaaaa to co innego :lol2: Odwiedziny bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Aga no wiesz.... u mnie w ogrodzie proszę pani... to ja już mam trawkę która jeszcze jest słomkowa i dużo pomysłu na mój piękny ogród, ale........ moja droga jak tylko posadzę te jeszcze nie kupione tuje.... to zaraz foty temu mojemu piknemu ogrodowi zrobię i będę podziwiać pracę rąk mojego męża i moich. No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Aga no wiesz.... u mnie w ogrodzie proszę pani... to ja już mam trawkę która jeszcze jest słomkowa i dużo pomysłu na mój piękny ogród, ale........ moja droga jak tylko posadzę te jeszcze nie kupione tuje.... to zaraz foty temu mojemu piknemu ogrodowi zrobię i będę podziwiać pracę rąk mojego męża i moich. No. Fajnie, że masz już trawkę, bo u mnie klepisko Trzymam za słowo i czekam na foty tuj i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Andżeliko, podaję Ci instrukcję pielęgnacji trawnika po zimie http://www.wymarzonyogrod.pl/trawniki_-nawierzchnie/trawniki/trawnik-po-zimie,1320_3354.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts