anbama 23.03.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 agawi a jakie te smaragdy kupowałaś w pojemnikach czy z gruntu kopane? Też by mi takie na wysokość pasowały im większe tym lepsze zwłaszcza od strony sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 23.03.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 a mój trawnik cały zryty przez krety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 agawi a jakie te smaragdy kupowałaś w pojemnikach czy z gruntu kopane? Też by mi takie na wysokość pasowały im większe tym lepsze zwłaszcza od strony sąsiada Były kopane z plantacji z całymi korzeniami i zawinięte w chusty jutowe Sadzi się razem z tymi chustami, bo są ekologiczne i ulegają rozkładowi w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dzięki za linka.....mój trawniczek już wyszczotkowany i czeka dalej na zabiegi wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dzięki za linka.....mój trawniczek już wyszczotkowany i czeka dalej na zabiegi wiosenne. No kochana, w takim tempie to będziesz miała zaraz murawę na boisku :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 anbama całe szczęście u mnie jeszcze nie ma kretowisk ciiii bo jak usłyszą to .....;) też słyszałam , że drzewka z gruntu kopane lepiej się przyjmują ( nie znam się osobiście , ale trzeba wierzyć .....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 boisko dla krasnoludków no cooo chcesz od mojego tempa..... ( szybki Bill ze mnie ) w niedzielę padał śnieg u nas ....toż to się spieszyć nie można :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 boisko dla krasnoludków no cooo chcesz od mojego tempa..... ( szybki Bill ze mnie ) w niedzielę padał śnieg u nas ....toż to się spieszyć nie można :lol2::lol2: Eee tam dla krasnoludków:lol2:, na relaksik starczy miejsca i na grilla też... No właśnie tempo masz dobre, nawet bardzo. Marzec ma być kapryśny do końca, tak więc ruszymy pełną parę pewnie dopiero w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 marca to mało już zostało to niech sobie będzie kapryśny ( tydzień mu chyba na kaprysy wystarczy co ??? ), a kwiecień to niech nas ROZPIESZCZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 TAk, TAK:lol2:! Tym bardziej, że są Święta, ale to dopiero pod koniec kwietnia. No i mam imieniny, więc musi byc ŁADNA POGODA:rotfl: Słyszałam, że w kwietniu ma być +18C :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 (edytowane) Pytanie za 100 pkt.u mnie czy u Ciebie będzie te +18, bo u nas pogoga jest KAPRYŚNA i nie wiem czemu tak bywa Na imieniny pogoda będzie na 100% super Edytowane 23 Marca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 U Ciebie też będzie 100% super- zobaczysz http://www.e-gify.com/gify/385.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 23.03.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dziewczyny, a kiedy będzie pora na zakładanie trawnika? Już można czy jeszcze czekać na cieplejszą pogodę? Pierwszy w życiu dom, pierwszy w życiu trawnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dziewczyny, a kiedy będzie pora na zakładanie trawnika? Już można czy jeszcze czekać na cieplejszą pogodę? Pierwszy w życiu dom, pierwszy w życiu trawnik. Trawniki wysiewamy: - wiosną- koniec IV połowa V, gdy temp. 6°- 8°C. - Późnym latem- koniec VIII początek IX Tu jest taki łopatologiczny artykuł na ten temat;) Mnie też się bardzo przyda:) http://e-centrumogrodnicze.pl/artykuly/zakladanie-trawnika.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 23.03.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dziękuję! Sorry za zaśmiecanie wątku, ale skoro zrobiło się tak ogrodowo, pomyślałam, że się wetnę ze swoim ignoranckim pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Darcy śmieć wątek ile wlezie a Aga mnie wyprzedziła z odp. to dobrze Pierwszy trawnik będzie najpiękniejszym pierwszym trawnikiem i to już niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Aga mnie wyprzedziła z odp. to dobrze Bo czuję się tutaj jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 I tak trzymać, zdecydowanie jest mi to na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.03.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 ooo to i ja skorzystam bo u nas pierwszy trawnik tez w tym roku pozdrawiam Was wiosennie ogrodniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.03.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 lasche ze mnie to taka ogrodniczka jak..... ale bardzo dziękuję za otuchę i miłe słowo i oczywiście też trzymam kciuki za Wasz pierwszy trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts