agawi74 25.03.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 agawi prędzej te domy nasz wykończą niż my je wykończymy. Jak w totka wygram to może wykończę mogę się nawet podzielić wygraną tylko jak tu wygrać O totototo bardzo mi się podoba pomysł podziału wygranej, anbama:lol2: Wtedy będę mogła...http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/beach.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/wyspa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.03.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 agawi prędzej te domy nas wykończą niż my je wykończymy. Jak w totka wygram to może wykończę mogę się nawet podzielić wygraną tylko jak tu wygrać grać, grać i wygrywać, ja jak gram to nawet 1 cyfry nie mam trafnej, ale co tam czasami gram może kiedyś wygram szkoda tych roślin to zabieraj czym prędzej, albo powiedź Twojemu M i niech on to wszystko przeniesie.....to się na 100% przyjmie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.03.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 O totototo bardzo mi się podoba pomysł podziału wygranej, anbama:lol2: Wtedy będę mogła...http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/beach.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/wyspa.gif a ja chciałam szanownym panią tak skromnie przypomnieć,że dzisiaj za 30 min. rozpoczyna się mój URLOPEK jupppi huraaaa i nikt mnie nie obudzi o 6 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) a ja chciałam szanownym panią tak skromnie przypomnieć,że dzisiaj za 30 min. rozpoczyna się mój URLOPEK jupppi huraaaa i nikt mnie nie obudzi o 6 rano Jutro to i mnie nikt nie obudzi o 6 rano :lol2: A urlopik hurraaaa http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Milego urlopowania , pod warunkiem, że będziesz do nas zaglądać Edytowane 25 Marca 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.03.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 nie gram w totka bo nigdy w życiu nic nie wygrałam ale chyba trzeba zacząć Urlopik o pomażyć..... a ja dziś do 17.00 ale potem lecę na masaż jakieś przyjemności po tygodniu ciężkiej pracy przecież muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.03.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 anbama ja też rzadko gram w totka i też nigdy w życiu nic nie wygrałam ale jak to się mówi kto nie ma szczęście w kartach czytaj grach, hazardzie ten ma szczęście w MIŁOŚCI i jesteśmy na lepszej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.03.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Wczoraj byliśmy w Starym Sączu i zakupiliśmy 13 szt.tuji szmaragdowej ( 120-130 cm ) nie pytać o cenę wcale nie taka rewelacyjna no ale już są i co z tego nie możemy ich teraz wsadzić do ziemi bo zimno jak cholera, wieje i pada śnieg z deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.03.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 U nas w casto tej wysokości po 17 zł bez 5 groszy...to dobra cena czy zła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.03.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Amtla to się nawet nie zastanawiaj tylko bierz moje są z gruntu, a te w casto w doniczkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.03.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Właśnie w doniczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.03.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Nie jestem specjalistą, ale z tego co mówiły dziewczyny lepiej sadzić z gruntu ( ponieważ większe prawdopodobieństwo na przyjęcie ). Decyzja zależy od Ciebie jakie kupisz. Mam jałowca, który jest w doniczce i chcę go dać w tym sezonie do gruntu... zobaczymy czy się przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Hej Andżeliko, czytam, że kupiłaś tuje....:wiggle: A po ile płaciłaś? Bardzo drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.03.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Aga nie pytaj ciut mniej od tych co pisałam ( 4 zł mniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Aga nie pytaj ciut mniej od tych co pisałam ( 4 zł mniej ) Rzeczywiście, nie mało :( Niech się chociaż dobrze przyjmą U nas też dzisiaj było biało:o:o rano, ale na szczęście już stopniało Ja wsadzam wszystko dopiero w przyszły weekend -ma być ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.03.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 (edytowane) Rzeczywiście, nie mało :( Niech się chociaż dobrze przyjmą U nas też dzisiaj było biało:o:o rano, ale na szczęście już stopniało Ja wsadzam wszystko dopiero w przyszły weekend -ma być ciepło mam taką nadzieję, że się przyjmą bo jak nie to siwy dym kurcze mogłaby ta pogoda wreszcie ustatkować się.... ja muszę jak najszybciej posadzić te krzaki i przez cały tydzień coś sobie zaplanuje byle do przodu.... Edytowane 26 Marca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.03.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 U nas dzisiaj też było biało i nici z przesadzania świerka ale mężuś obiecał że jak w poniedziałek wrócę z pracy to będzie już przesadzony Juszczakówka najważniejsze że masz już jeden zakup do przodu Amtla myślę że cena bardzo przyzwoita tylko czy to napewno są Smaragdy ? a tym że w doniczkach się nie martw sprawdź tylko ich bryłę korzeniową ja wyjmuję taką roślinkę z doniczki jak ziemia się rozsypuje to znaczy ze taka roślinka była wykopana z ziemi i wsadzona do doniczki (często tak jest z choinkami przed świętami) takich bym nie brała ale jak jest zwarta albo nie daje się wyciągnąć z doniczki to można brać Ja z racji pogody dziś poszlam za ciosem i postanowiłam uszyć nowe poszewki do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.03.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 U nas dzisiaj też było biało i nici z przesadzania świerka ale mężuś obiecał że jak w poniedziałek wrócę z pracy to będzie już przesadzony Juszczakówka najważniejsze że masz już jeden zakup do przodu Ja z racji pogody dziś poszlam za ciosem i postanowiłam uszyć nowe poszewki do sypialni Fajnie masz z tą maszyną ( ostatnio dwie popsułam , przy szyciu zasłon z lnu do pokoju Klary ) tyle rzeczy można uszyć i nie przepłacać w sklepie..zuch dziewczyna i oczywiście pochwalisz się skończoną pracą :yes: Dobrze masz z tym swoim mężusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.03.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 zobaczymy czy dobrze w poniedziałek pewnie dzisiaj mu się nie chciało. Ostatnio chciałam żeby mi dwa kołki wkręcił to powiedział że wiertarka jest u teścia. Prosiłam, prosiłam wkońcu sama po pracy do teścia po ową wiertarkę pojechałam. Mówię o co mi chodzi a teść myśli, myśli i zaczął szukać tylko że doskonale wiedział że ta wiertarka jest u nas w domu ale synia nie wydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.03.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A poszewki nie ma się czym chwalić kupiłam kiedyś nową zasłonkę za całe 6 zł wiadomo w jakim sklepie a że beżowa to do letniej narzuty powinno pasować. Cóż trzeba sobie w tej kryzysowej finasowo sytuacji jakoś radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.03.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 to i ja trzymam kciuki za tuje (bo to ogrodnicze słowo rozumie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts