Juszczakówka 26.03.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Cóż trzeba sobie w tej kryzysowej finasowo sytuacji jakoś radzić doskonale Cię rozumiem ale najważniejsze jest to ,że umiemy cieszyć się z małych rzeczy, a że niektóre same robimy to cieszymy się jeszcze bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.03.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 to i ja trzymam kciuki za tuje (bo to ogrodnicze słowo rozumie ) lasche tak jak ja, żebyś widziała mnie wczoraj jak ten pan ogrodnik tłumaczył co i jak....wymieniał nazwy tych wszystkich krzaków,drzewek ja to nie wiedziałam czy przytakiwać czy uciec i robiłam dobrą minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2011 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Andżeliko, ale jak już wsadzisz te tuje to będą zdjęcia, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Doberek :D Jak tam urlopowe samopoczucie i jak idzie sadzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 28.03.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Juszczakówka my tu nóżkami przebieramy pokaż nam te cudeńka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.03.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Cześć dziewczynki ....Tuje posadzone rękoma mojego mężusia ....posadził na macie agrowłókninowej w odstępach 80 cm....jutro podsypiemy korą i jeszcze pozostał do osadzenia płotek z palisady ogrodowej ( chociaż jeszcze nie wiemy czy damy )....zabrakło 2 szt.tuji ( trzeba dokupić ). Jak na razie wygląda ładnie a będzie ślicznie.....pozostaje czekać i obserwować czy się przyjmą ( nie ma innej możliwości ) . Na jutro zostawiliśmy też posadzenie wierzby ( dzisiaj nie zdążyliśmy )........ robi się coraz bardziej "domowo" i zielono ....tylko słoneczka brak i ciepełka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 28.03.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 To ciepełka życzę, za tujki kciuki trzymam i na zdjęcia czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Cześć dziewczynki ....Tuje posadzone rękoma mojego mężusia ....posadził na macie agrowłókninowej w odstępach 80 cm....jutro podsypiemy korą i jeszcze pozostał do osadzenia płotek z palisady ogrodowej ( chociaż jeszcze nie wiemy czy damy )....zabrakło 2 szt.tuji ( trzeba dokupić ). Jak na razie wygląda ładnie a będzie ślicznie.....pozostaje czekać i obserwować czy się przyjmą ( nie ma innej możliwości ) . Na jutro zostawiliśmy też posadzenie wierzby ( dzisiaj nie zdążyliśmy )........ robi się coraz bardziej "domowo" i zielono ....tylko słoneczka brak i ciepełka ;) Ale fajnie:wiggle: Na pewno jest ślicznie:) Sprytnie, że wykorzystałaś męża A ja głupia sadziłam razem z mamą... Ale fakt- mój w tym czasie robił coś innego;) A gdzie są FOTY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.03.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 To ciepełka życzę, za tujki kciuki trzymam i na zdjęcia czekam Tobie i sobie ciepełka życzę.....zresztą Wszystkim się przyda.... Jutro obfocę jak aura będzie sprzyjająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.03.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ale fajnie:wiggle: Na pewno jest ślicznie:) Sprytnie, że wykorzystałaś męża A ja głupia sadziłam razem z mamą... Ale fakt- mój w tym czasie robił coś innego;) A gdzie są FOTY??? Prawda,że sprytnie obmyślane mąż to mąż a nie jakieś tam firmy muszę jednak przyznać, że sadzenie razem z mamą to też całkiem dobry wybór :yes: Właśnie gdzie foty będą jak zrobię im sesyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Prawda,że sprytnie obmyślane mąż to mąż a nie jakieś tam firmy muszę jednak przyznać, że sadzenie razem z mamą to też całkiem dobry wybór :yes: Właśnie gdzie foty będą jak zrobię im sesyjkę Ja po wsadzeniu swoich 65 tuj nie czułam krzyża. A ziemia była taka, że przy każdym ruchu łopatą znajdowałam pobudowlane cegły, druty- no istne skarby można powiedzieć W takim razie czekam jutro na dłuuuugą sesję Ma być coraz cieplej :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Andżeliko gdzie jesteś??? I gdzie są te zdjęcia ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.03.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 My pytamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.03.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.03.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ktoś tu na urlopie o bożym świecie zapomniał. Cóż czekamy, czekamy................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 31.03.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Jestem , jestem..... Oto obiecane zdjęcia jeszcze zieloniutkich tuji i wierzby z milutkimi baziami http://img97.imageshack.us/img97/6858/ogr1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img707.imageshack.us/img707/2586/ogr2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img141.imageshack.us/img141/2857/ogr4.jpg Uploaded with ImageShack.us Płotek od dzisiaj się robi, już jest połowa, a jutro może się skończy.... Nasadziłam nasturcję, funkie i teściu zrobił mi ogromniastą donicę z desek, mężuś pomalował bejcą , a ja nasadziłam dzikiego wina. Teraz tylko czekamy na nasze plony http://img850.imageshack.us/img850/6116/ogr3.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 No lepiej późno niż wcale :hug: Wiedziałam, kiedy się zalogować Ale ślicznie!!! Mam takie same tuje Ale nie mam bazi (jeszcze). Trawkę masz też już śliczną, wystarczy trochę nawozu i będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 31.03.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Trawka brązowo-zielona, czeszemy, czeszemy wyłazi sianko ;) urośnie mam nadzieję bujna zielona trawka ( aha i litrami zieloną herbatkę piję na porost zielonego :lol2: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.03.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ale masz już pięknie i jaki porządeczek panuje ...Tylko pozazdrościć mogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 31.03.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Beata chyba nie widziałaś przodu domu... tu dopiero panuje Sajgon przód do wykończenia brak kostki, brak kamienia na schodach i opaski wokół domu ( tak ogólnie to może i jest czysto tylko nieład spowodowany tymi brakami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts