Beauty 31.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 wiesz ?ulżyło mi....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.03.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pięknie się te Twoje szmaragdy prezentują...i widać, że wiosna przyszła jak są kotki na wierzbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Beata chyba nie widziałaś przodu domu... tu dopiero panuje Sajgon przód do wykończenia brak kostki, brak kamienia na schodach i opaski wokół domu ( tak ogólnie to może i jest czysto tylko nieład spowodowany tymi brakami ) Właśnie, a kiedy nam obfocisz przód domku? Andżeliko, nie zamartwiaj się- wszystko robicie w swoim czasie. Na pocieszenie przypomnę Ci, że my śpimy na materacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 31.03.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pięknie się te Twoje szmaragdy prezentują...i widać, że wiosna przyszła jak są kotki na wierzbie... Kotki na wierzbie powolutku robią się żółte czyli zaczynamy pylić i alergia na całego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 31.03.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Na pocieszenie przypomnę Ci, że my śpimy na materacu to całkiem przyzwoicie dobrze, że nie na gołej podłodze a masz już jakiegoś faworyta łóżkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) to całkiem przyzwoicie dobrze, że nie na gołej podłodze a masz już jakiegoś faworyta łóżkowego Też mi pocieszenia, phi... A co do łóżka, początkowo chciałam, żeby zrobił stolarz. Ten sam, który robił nam drzwi do garderoby i meble byłby w tym samy stylu. Ale ostatnio chodzi mi po głowie takie łózko pikowane i już sama nie wiem... Ale mam jeszcze sporo czasu do namysłu- to pewne Edytowane 31 Marca 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ale cudnie u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Poszłaś spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 01.04.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Kilka godzin mnie na forum nie było a tu taaaaaaakie cuda. Smargdy to chyba jedne z najładniejszych tujek i wierzba śliczności nie wiedzieć dlaczego ja takiej jeszcze nie mam. Z tego co pamiętam to jak przekwitnie trzeba jej przyciąć pędy. Czyli urlopik się udał Ja pracuję nad M przecież u nas też te tujki są najpilniejszym zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.04.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ale cudnie u was Dziękuję bardzo.......mi też się podoba powolutku i będzie całkiem zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.04.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Poszłaś spać? jeszcze nie, ale niedługo pójdę.... przecież młoda godzinka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.04.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Kilka godzin mnie na forum nie było a tu taaaaaaakie cuda. Smargdy to chyba jedne z najładniejszych tujek i wierzba śliczności nie wiedzieć dlaczego ja takiej jeszcze nie mam. Z tego co pamiętam to jak przekwitnie trzeba jej przyciąć pędy. Czyli urlopik się udał Ja pracuję nad M przecież u nas też te tujki są najpilniejszym zakupem tylko nie kupuj w CASTORAMIE podobno hodowane w jakimś cieplejszym klimacie i przywiezione do Polski nie wytrzymują naszego zimnego klimatu ( jaka w tym prawda to cholera wie, ale ludzie tak mówią...jednak w każdej plotce jest źdźbło prawdy ), ze szkółki najlepiej kupić..... Urlopik udał się w 100%.....wszystko zrobione co zaplanowałam Szkoda mi ją ( czyli wierzbę ) przycinać..... ledwo co ją kupiłam, faktycznie muszę, a jak nie przytnę czy coś się stanie ???? Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.04.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) A teraz hicior dzisiejszego dnia.....przybyła długo oczekiwana szafa do młodego... http://img843.imageshack.us/img843/42/szaf1.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 20 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 :jawdrop: ...i tyle w temacie szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.04.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 O rany!!!! ale zaje-fajna szafa!!! Skąd ją wytrzasnęłaś???:jawdrop: To mi wygląda na woskowany mebel, tak? Qrczę od godziny próbowałam się zalogować- to forum muratora cosik szwankuje :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 o kurcze zajefajna ta szafa też taką chcę do mojego młodszego synia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisz koniecznie skąd ją masz może w Czaczu byłaś ? A dywan to normalka u mnie też jest jeden w całym domu i to właśnie w pokoju synia też mi było szkoda parkietu ze starego pokju mu przyniosłam i czeka aż samochody którymi po nim jeździ pójdą do lamusa Odnośnie tujek to bardzo prawdopodobne to co piszesz dzisiaj wybieram się do szkółki zobaczę po ile mają u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 A co do wierzby z tego co pamiętam, to je wszystkie przycina się po kwitnieniu ale chyba nic jej nie będzie jak zostawisz bo ta akurat nie musi mieć zwartej okrągłej korony. Ale żaden ze mnie ekspert z zakresu ogrodnictwa i może zbędny zamęt sieję. Będę dzisiaj w szkółce to zapytam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.04.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Wróciłam ze szkółki i jestem w szoku na głowy z tymi cenami poupadali.Chyba muszę poszukać może uda mi się gdzieś deczko taniej tujki kupić. A jeśli chodzi o wierzbę to tak ja mówiłam można ją przyciąć i uformować taki parasol albo zostawić i ciąć wtedy jak pędy będą się kładły na ziemi. Spadam muszę się wziąść za robotę bo zła jestem na te ceny:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.04.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 A ja dzisiaj szalałam w ogródku- wsadziłam kilka małych iglaczków i 3 róże 2 rabatowe i jedna pnącą. Teraz muszę do pnącej dokupić kratkę. Zawsze coś Mam nadzieje, ze latem zrobi się pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.04.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 O rany!!!! ale zaje-fajna szafa!!! Skąd ją wytrzasnęłaś???:jawdrop: To mi wygląda na woskowany mebel, tak? Qrczę od godziny próbowałam się zalogować- to forum muratora cosik szwankuje :bash: Aga to jest woskowany mebel strzał a 10 -ę Też nie mogłam się zalogować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts