Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beata chyba nie widziałaś przodu domu...;) tu dopiero panuje Sajgon :lol2::mad::lol2:

przód do wykończenia brak kostki, brak kamienia na schodach i opaski wokół domu ( tak ogólnie to może i jest czysto tylko nieład spowodowany tymi brakami ;) )

Właśnie, a kiedy nam obfocisz przód domku? :wiggle:

Andżeliko, nie zamartwiaj się- wszystko robicie w swoim czasie.

Na pocieszenie przypomnę Ci, że my śpimy na materacu :mad::lol2:

to całkiem przyzwoicie ;) dobrze, że nie na gołej podłodze :lol2:

a masz już jakiegoś faworyta łóżkowego ;)

Też mi pocieszenia, phi... :rotfl:

A co do łóżka, początkowo chciałam, żeby zrobił stolarz. Ten sam, który robił nam drzwi do garderoby i meble byłby w tym samy stylu. Ale ostatnio chodzi mi po głowie takie łózko pikowane i już sama nie wiem...:rolleyes::)

Ale mam jeszcze sporo czasu do namysłu- to pewne :lol2:

Edytowane przez agawi74

Kilka godzin mnie na forum nie było a tu taaaaaaakie cuda. Smargdy to chyba jedne z najładniejszych tujek ;) i wierzba śliczności nie wiedzieć dlaczego ja takiej jeszcze nie mam. Z tego co pamiętam to jak przekwitnie trzeba jej przyciąć pędy. Czyli urlopik się udał :) Ja pracuję nad M przecież u nas też te tujki są najpilniejszym zakupem ;)

Kilka godzin mnie na forum nie było a tu taaaaaaakie cuda. Smargdy to chyba jedne z najładniejszych tujek ;) i wierzba śliczności nie wiedzieć dlaczego ja takiej jeszcze nie mam. Z tego co pamiętam to jak przekwitnie trzeba jej przyciąć pędy. Czyli urlopik się udał :) Ja pracuję nad M przecież u nas też te tujki są najpilniejszym zakupem ;)

tylko nie kupuj w CASTORAMIE podobno hodowane w jakimś cieplejszym klimacie i przywiezione do Polski nie wytrzymują naszego zimnego klimatu ( jaka w tym prawda to cholera wie, ale ludzie tak mówią...jednak w każdej plotce jest źdźbło prawdy ;) ), ze szkółki najlepiej kupić.....

Urlopik udał się w 100%.....wszystko zrobione co zaplanowałam :wiggle:

Szkoda mi ją ( czyli wierzbę ) przycinać..... ledwo co ją kupiłam, faktycznie muszę, a jak nie przytnę czy coś się stanie ????

Edytowane przez Juszczakówka

o kurcze zajefajna ta szafa też taką chcę do mojego młodszego synia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisz koniecznie skąd ją masz może w Czaczu byłaś ? A dywan to normalka u mnie też jest jeden w całym domu i to właśnie w pokoju synia też mi było szkoda parkietu ze starego pokju mu przyniosłam i czeka aż samochody którymi po nim jeździ pójdą do lamusa :)

Odnośnie tujek to bardzo prawdopodobne to co piszesz dzisiaj wybieram się do szkółki zobaczę po ile mają u nas.

Wróciłam ze szkółki i jestem w szoku na głowy z tymi cenami poupadali.Chyba muszę poszukać może uda mi się gdzieś deczko taniej tujki kupić. A jeśli chodzi o wierzbę to tak ja mówiłam można ją przyciąć i uformować taki parasol albo zostawić i ciąć wtedy jak pędy będą się kładły na ziemi.

Spadam muszę się wziąść za robotę :stirthepot: bo zła jestem na te ceny:mad:

O rany!!!! ale zaje-fajna szafa!!! Skąd ją wytrzasnęłaś???:o:jawdrop:

To mi wygląda na woskowany mebel, tak?

Qrczę od godziny próbowałam się zalogować- to forum muratora cosik szwankuje :p:bash:

Aga to jest woskowany mebel strzał a 10 -ę ;)

Też nie mogłam się zalogować...