Juszczakówka 03.04.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 o kurcze zajefajna ta szafa też taką chcę do mojego młodszego synia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisz koniecznie skąd ją masz może w Czaczu byłaś ? A dywan to normalka u mnie też jest jeden w całym domu i to właśnie w pokoju synia też mi było szkoda parkietu ze starego pokju mu przyniosłam i czeka aż samochody którymi po nim jeździ pójdą do lamusa Odnośnie tujek to bardzo prawdopodobne to co piszesz dzisiaj wybieram się do szkółki zobaczę po ile mają u nas. podaje link http://hacienda.com.pl/pl/kolekcja-hacienda.html do Czcza chętnie pojechałabym jednak czasu brak Wiem co przeżyłaś jak pojechałaś do szkółki ....szok..... :bash:ja też to samo czułam, nie mam pojęcia co się dzieje z tymi cenami ale nie tylko z roślinami wszędzie jest jakaś masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.04.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A ja dzisiaj szalałam w ogródku- wsadziłam kilka małych iglaczków i 3 róże 2 rabatowe i jedna pnącą. Teraz muszę do pnącej dokupić kratkę. Zawsze coś Mam nadzieje, ze latem zrobi się pięknie.... sobota bardzo pracowita takie lubię, a efekt zapewne będzie piorunujący.... to czekamy do lata na efekty ciężkiej pracy i na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.04.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Wiosna...słoneczko i dziecięcy ogródek czyli posadzona trawka przez moje dzieciaczki :) http://img856.imageshack.us/img856/1111/wios1.jpg Uploaded with ImageShack.us A tu moja wiosenno jajeczna ozdoba.... http://img268.imageshack.us/img268/596/wios2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img13.imageshack.us/img13/7834/wios3s.jpg Uploaded with ImageShack.us Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jutro do pracy.....jak ten czas leci.............5 dni urlopu poszło już w niepamięććććććć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Jak tu świątecznie Piękne to wiszące jajo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Ojej, ale ładnie już u Ciebie Andżeliko Taką trawkę chciałabym mieć już u siebie w ogródku... Jajo superrr! Też takie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.04.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 :jawdrop:ale piękna szafa.Super:) Oj przydałaby mi się do sypialni ,tylko odrobinę szersza.A poza tym już czuć u Ciebie święta.U nas w tym roku będzie jakoś dziwnie ,rozdzielamy się .Ja z synem zostaję w domu a m z córką wyjeżdzają .A muszę się przyznać ,że od momentu kiedy 10 lat temu w Wielki Piątek -13-tego wylądowałam w szpitalu z diagnozą ,że lepiej nie mówić ,to jakoś nie lubię tych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Jak tu świątecznie Piękne to wiszące jajo! Dziękuję bardzo, powoli robi się świątecznie ...jakoś w tym roku nie mam weny na ozdoby..... U Ciebie też coraz bardziej do przodu tylko patrzeć jak będziecie przeprowadzać się do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ojej, ale ładnie już u Ciebie Andżeliko Taką trawkę chciałabym mieć już u siebie w ogródku... Jajo superrr! Też takie chcę Jajo zeszłoroczne i chciałoby się rzec : toż to zbuk :lol2: ale i tak je lubię Mężuś zakupił nawóz do trawki i mam nadzieję, że po zastosowaniu będzie taka jak w doniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 :jawdrop:ale piękna szafa.Super:) Oj przydałaby mi się do sypialni ,tylko odrobinę szersza.A poza tym już czuć u Ciebie święta.U nas w tym roku będzie jakoś dziwnie ,rozdzielamy się .Ja z synem zostaję w domu a m z córką wyjeżdzają .A muszę się przyznać ,że od momentu kiedy 10 lat temu w Wielki Piątek -13-tego wylądowałam w szpitalu z diagnozą ,że lepiej nie mówić ,to jakoś nie lubię tych świąt. Szafy w ofercie są różnego wymiaru ( prod. Hacienda link podałam parę postów wyżej ), można też zamówić na odpowiedni wymiar. My też zamawialiśmy do wnęki ogromniastą szafę i muszę przyznać wyszła fajnie (wysoka na 280 ). Powiem po cichu, też kombinuję co by tu zrobić z tymi świętami i najchętniej pojechałabym gdzieś w siną dal...... Minęło już 10 lat i głowa do góry ....zabieraj młodą do jakiegoś SPA i w taki relaksacyjny sposób można spędzić ten czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Jajo zeszłoroczne i chciałoby się rzec : toż to zbuk :lol2: ale i tak je lubię Mężuś zakupił nawóz do trawki i mam nadzieję, że po zastosowaniu będzie taka jak w doniczce Żaden zbuk Trawka na pewno się zazieleni od nawozu i wody :rolleyes: i będzie cacy... U nas jeszcze daleko do trawki:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Jak się mają zasłonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.04.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Gdzie dzisiaj zaglądam, to wiosennie i wielkanocnie ...ślicznie... A szafa ekstra, taka bardzo chłopięco-młodzieżowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.04.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Andżeliko,możesz kochana pokazać zdjęcie tej wielkiej szafy? napisałam do nich ,czy robią z dębu ,ale nie odpisali jeszcze .Pewnie nie.Czy ta szafa jest dopracowana ,chodzi mi o wyszlifowanie drewna ?mam rozumieć,że jesteś zadowolona?M się bardzo podoba i myślę ,że do sypialni to mogłaby być z sosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Jak się mają zasłonki? Aga na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia, jutro zadzwonię to Ci odpowiem na to pytanie ( a musiałaś mi przypomnieć o nich.... i jak ja zasnę jak mam już nerwa ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Gdzie dzisiaj zaglądam, to wiosennie i wielkanocnie ...ślicznie... A szafa ekstra, taka bardzo chłopięco-młodzieżowa. przecież WIOSNA za oknem, a jak jeszcze jej nie ma..... to w serduszku na 100% też mi się ta szafa bardzo podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Aga na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia, jutro zadzwonię to Ci odpowiem na to pytanie ( a musiałaś mi przypomnieć o nich.... i jak ja zasnę jak mam już nerwa ;) ) No sorrki, myślałam, że już śpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Andżeliko,możesz kochana pokazać zdjęcie tej wielkiej szafy? napisałam do nich ,czy robią z dębu ,ale nie odpisali jeszcze .Pewnie nie.Czy ta szafa jest dopracowana ,chodzi mi o wyszlifowanie drewna ?mam rozumieć,że jesteś zadowolona?M się bardzo podoba i myślę ,że do sypialni to mogłaby być z sosny. Beatkojuż Ci przesyłam, bardzo trudno jest jej zrobić zdjęcie, ponieważ muszę daleko stanąć aby objąć ją w obiektywie http://img695.imageshack.us/img695/1981/sza1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img189.imageshack.us/img189/7460/sza2d.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img600.imageshack.us/img600/8230/sza3.jpg Uploaded with ImageShack.us Moim zdaniem jest dobrze wykończona , nie mam żadnych zastrzeżeń.... ja mam wersję woskowaną, z tego co wiem robią też lakierowane, można wybrać rodzaj okuć... W sklepie mają wersję lakierowaną i na dodatek białą jest piękna i na pewną zakupię jeszcze jedną do pokoju córci ( w swoim czasie czyli jak nabierze mocy urzędowej ) Nie mam pojęcia czy robią z dębu, sośnie też niczego nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No sorrki, myślałam, że już śpisz już pospałam...kurcze faktycznie długo to trwa, ale ja tak nie lubię się prosić....brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 już pospałam...kurcze faktycznie długo to trwa, ale ja tak nie lubię się prosić....brrrrrrr Jak to pospałaś? I co pobudka? Wcale nie długo trawa to szycie. Cierpliwości. A szafa w holu piękna. Czy ona była robiona na zamówienie (chodzi mi o wymiar?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.04.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Bardzo podoba mi się ta szafa i widać ,że robocizna też fachowa.Czy te meble są tylko woskowane ,czy jest jeszcze jakaś bejca?Kusi mnie zamówienie podobnej szafy do sypialni.Długo trzeba czekać na realizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts