Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo podoba mi się ta szafa i widać ,że robocizna też fachowa.Czy te meble są tylko woskowane ,czy jest jeszcze jakaś bejca?Kusi mnie zamówienie podobnej szafy do sypialni.Długo trzeba czekać na realizację?

Beatko na ostatnią szafę czekałam 5 dni ( ale ona jest w standardowych rozmiarach ) a na szafę do wnęki czyli robioną na wymiar to ok 5-6 tygodni.

W ofercie mają meble woskowane i lakierowane ( zastanawiałam się nad lakierowaną szafą do młodedo, jednak dłużej musiałabym czekać więc zdecydowałam się na woskowaną, dopokoju córci zamówię szafę białą i lakierowana a do tego jeszcze sekretarzyk ).

Co do bejcy: na sklepie był stolik pociągnięty ciemną bejcą czyli na pewno mają wybór kolorów :)

Szafa śliczniutka :) tak mi sie wydawało że wcześniej na jakimś zdjęciu kawałek tego cuda było widać. Też mam szafę w ganku do zrobienia ostatnio im więcej myślę ile jeszcze trzeba zrobić tym mniej mi się robić chce.

Anbama dziękuję, fajnie że Ci się podoba....mi też jeszcze sporo zostało....w tym roku to i tak sporo pokupowaliśmy ( fajnie,że był sponsor ;) bo bez sponsora ani rusz ) i na razie basta z meblami ( a szkoda bo chciałabym jeszcze................................i jakoś ta lista nie chce się zamknąć ;):no::lol2::D ). Powoli powoli dojdziemy do końca i co nam pozostanie :jawdrop: więc meblujemy powoli i cieszymy się każdą "śrubką w meblu, którego jeszcze nie mamy ale mamy zamiar mieć ".................. A jak ogródek, powolutku zazielenia się ????? AAAAAAAAAAAAAA wiadomość z ostatniej chwili BOCIANY już przyleciały do nas.... ( i nie wiedzieć czemu do nas przylatują na samym końcu :no::p ).

Edytowane przez Juszczakówka

Moje psiaki ostatnio więcej czasu w kojcach spędzają( kiedyś cały czas latały luzem) a jak latają luzem to przeważnie pojedyńczo dzięki temu strat jest mniej tylko psiaków szkoda ale cóż coś za coś.A z kotem to sobie poradzisz. U Toli ogród chyba trochę większy i z tego co zauważyłam sporo kasy zainwestowane w iglaczki.:)

Myśłę że ja swój będę robiła etapami.