agawi74 07.04.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 a u mnie jest najukochańszy rudziol pod słońcem ( kot ) i takiego ogrogu też NIET;) Kotek nie wyrządzi Ci chyba wiele szkód;) gorzej z psami, które nieustannie kopią i czegoś szukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.04.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Mnie już w tej chwili tak bardzo na czasie nie zależy ,ale marzenie moje jest takie żeby choć sypialnie do wakacji skończyć .Reszta musi poczekać...Ta szafa mnie bardzo kusi , A co do ogrodu ,to przytoczę stwierdzenie ,"że albo chcesz mieć szczęśliwego psa ,albo piękny ogród";)i co teraz wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Mnie już w tej chwili tak bardzo na czasie nie zależy ,ale marzenie moje jest takie żeby choć sypialnie do wakacji skończyć .Reszta musi poczekać...Ta szafa mnie bardzo kusi , A co do ogrodu ,to przytoczę stwierdzenie ,"że albo chcesz mieć szczęśliwego psa ,albo piękny ogród";)i co teraz wybrać nasza sypialnia na samym szarym końcu będzie wykończana ale i tak jest dobrze mamy łożko i nakastliki teraz biurko i jakaś półka lub mały regalik na książki ( też trochę poczeka ) SZafę kup i nie zastanawiaj się, a odpisali Ci z tej HACIENDY ???? Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Wczoraj po pracy zakupiłam 2 szt. funki i 2 szt wrzosów, 3 torebeczki lawendy i 1 torebeczkę rozmarynu całość posadzić, zasiać... i czekać na efekty Mężuś pomalował następną i ostatnią część płotków, pozostało usadowić go w wiadomym miejscu czyli koło tuji , wysypać resztę kory i napajać się pięknym widokiem z kieliszkiem w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Rozmawiałam dzisiaj z Panem .Dębowych nie robią,chyba ,że w większych ilościach:D:DZgadzają się na mój projekt,tylko ja guła techniczna ,muszę czekać na syna ,co by przesłać im to w plikach:(wtedy mi zrobią wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 i napajać się pięknym widokiem z kieliszkiem w ręku OOOO, tak to lubię:)U nas drugi dzień wieje .Nie lubię wiatrów ,chodzę wtedy jak na haju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Rozmawiałam dzisiaj z Panem .Dębowych nie robią,chyba ,że w większych ilościach:D:DZgadzają się na mój projekt,tylko ja guła techniczna ,muszę czekać na syna ,co by przesłać im to w plikach:(wtedy mi zrobią wycenę. Fajnie już nie mogę się doczekać, można się z nimi dogadać .....mi zrobili "ze zdjęcia" komodę do dolnej łazienki i muszę przyznać jestem bardzo zadowolona..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Andżeliko,a rozplanowałaś szafę wewnątrz sama ,czy zdałaś się na nich?masz szuflady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Andżeliko,a rozplanowałaś szafę wewnątrz sama ,czy zdałaś się na nich?masz szuflady? po otworzeniu szafy ( chodzi o tą we wnęce ) to mam tylko drążęk, na górnej nastawce mam półkę, na dole jest szuflada jedna długo, mogła być dzielona czyli dwie koło siebie ale chciałam jedną... u syna szafa jest szafa dzielona, powiedziałam po której stronie chcę półki a po której drążek i oczywiście też jest szyflada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Wczoraj po pracy zakupiłam 2 szt. funki i 2 szt wrzosów, 3 torebeczki lawendy i 1 torebeczkę rozmarynu całość posadzić, zasiać... i czekać na efekty Mężuś pomalował następną i ostatnią część płotków, pozostało usadowić go w wiadomym miejscu czyli koło tuji , wysypać resztę kory i napajać się pięknym widokiem z kieliszkiem w ręku Ooo to to z tym kieliszkiem podoba mi się najbardziej... No to będziemy czekać na efekty:wiggle: Lawenda będzie z nasionek, tak? Zawsze kupowałam gotowe rozsady, ciekawe jak Ci wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 OOOO, tak to lubię:)U nas drugi dzień wieje .Nie lubię wiatrów ,chodzę wtedy jak na haju Ja też Cały tydzień jakoś boli mnie głowa, wiatr i deszcz na przemian, brrr:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Lawenda będzie z nasionek, tak? Zawsze kupowałam gotowe rozsady, ciekawe jak Ci wyjdzie... Też jestem ciekawa, nigdy nie sadziłam z nasion, a gotowe też kupię.... jak będzie ich pora.....W razie czego jak nie wyjdą to jest zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Też jestem ciekawa, nigdy nie sadziłam z nasion, a gotowe też kupię.... jak będzie ich pora.....W razie czego jak nie wyjdą to jest zamiennik Tyż prawda:cool: Jak będziesz miała nadmiar, to zawsze możesz podesłać koleżance z Wawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.04.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Prace ogrodowe na jutro zaplanowane to pogodę trzeba koniecznie odczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Prace ogrodowe na jutro zaplanowane to pogodę trzeba koniecznie odczarować U nas ma jutro cały dzień padać :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.04.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja mam nadzieję że może chociaż padać nie będzie bo po tuje jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja mam nadzieję że może chociaż padać nie będzie bo po tuje jadę U nas już mocno leje, a wiatr coraz silniejszy... Czy to się nigdy nie skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.04.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Prace ogrodowe na jutro zaplanowane to pogodę trzeba koniecznie odczarować Pogoda nadal fatalna....deszcz, słońce, deszcz ze śniegiem, słońce i W I A T R...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.04.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Z braku prac na ogrodzie trzeba coś innego wymyślić.....To może druga odsłona łazienki górnej.....Gra świateł.... http://img705.imageshack.us/img705/5513/87402996.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img638.imageshack.us/img638/9132/32772748.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img508.imageshack.us/img508/7159/51431881.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img688.imageshack.us/img688/6671/83095699.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.04.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 I jeszcze jedno zdjęcie... http://img163.imageshack.us/img163/4272/23628701.jpg Uploaded with ImageShack.us Pozostała jeszcze komoda.... i zdecydowałam się, że zamówię taką samą jak mam na dole w łazience. Komoda będzie większa i będzie miała szufladę na górze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts