agnie-cha 09.04.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam .Piękne wnętrza .Mam pytanko : skąd "wyczasnęłaś" te sznurki do pokoju młodego? i jaka ceramika jest w łazience na ostatnich zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.04.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witaj angie-cha dzięki Liny w pokoju syna to nic innego jak IKEA Ceramika w łazienkach to Villeroy&Boch , w górnej łazience jest seria Sentique, a na dole ubikacja Subway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.04.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Łazienki już dawno chwaliłam ale kinkiecika wcześniej nie widziałam......boski jest:) i pojemniczek na mydło też a swoją komodę jak zamówisz to na bank będziesz miała wcześniej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Andżeliko- łazienka niezmiennie cudna jest:rolleyes: Pięknie:lol2: A my dzisiaj pojechaliśmy do Leroy , OBI oglądać żyrandole, a skończyło się na obfitych zakupach w działach ogrodniczych... Zaraz będą foty:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.04.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 ale kinkiecika wcześniej nie widziałam....: Specjalnie dla Ciebie zbliżenia Kinkiecik został przerobiony przez mojego zdolnego MAŁŻA ze świecznika http://img851.imageshack.us/img851/1710/kin1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img846.imageshack.us/img846/3558/kin2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img98.imageshack.us/img98/6463/kin3z.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.04.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 a swoją komodę jak zamówisz to na bank będziesz miała wcześniej niż ja anbama najpierw muszę zaoszczędzić, a że chciałabym wcześniej biurko i małą szafkę do syna to już taki szczegół.....:P więc sama widzisz ,że z tą kolejnością to różnie bywa i z moim CHCENIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.04.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 A my dzisiaj pojechaliśmy do Leroy , OBI oglądać żyrandole, a skończyło się na obfitych zakupach w działach ogrodniczych... Zaraz będą foty:wiggle: to i tak jest jakiś zamiennik dobre i zakupy ogrodnicze idę na zdjęcia do Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 to i tak jest jakiś zamiennik dobre i zakupy ogrodnicze idę na zdjęcia do Ciebie.... No może i dobre zakupy, ale kieszenie puste. Mąż kupił sobie też regały metalowe do garażu, żeby wreszcie zrobić tam porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.04.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 do garażu, żeby wreszcie zrobić tam porządek. apropo garażu...... właśnie przed godziną wyszliśmy z garażu...była totalna rozpierducha, sajgon, kurz, tumany pyłu....i za jakieś 4-5 dni będzie to samo ale jest jeszcze czysto i z tego należy się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 apropo garażu...... właśnie przed godziną wyszliśmy z garażu...była totalna rozpierducha, sajgon, kurz, tumany pyłu....i za jakieś 4-5 dni będzie to samo ale jest jeszcze czysto i z tego należy się cieszyć No to cieszę się U nas też czysto na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.04.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Coś dużo zdjęć i będą jeszcze dwa..... Dzisiaj była zwariowana pogoda w między czasie jak nie padało to takie słońce wychodziło, światło było rewelacyjne.... http://img861.imageshack.us/img861/2664/kuch1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img853.imageshack.us/img853/4247/kuch2.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.04.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Ło ja Cię!!!ależ ja Ci zazdroszczę tych obrazów za oknem;);)kuchnie też masz piękną,przypomniałaś mi ,bo jej dawno nie widziałam!! Acha,jeszcze kinkiecik zrobiony przez Twojego zdolniachę bardzo mi się podoba.Ja dzisiaj tez poczyniłam pewne zakupy.Kupiłam sobie pojemnik w Almi na waciki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Wszystko cudo kuchnia, kinkiecik, widoki... Widoków naprawdę zazdraszczam okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.04.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 No może i dobre zakupy, ale kieszenie puste. Mąż kupił sobie też regały metalowe do garażu, żeby wreszcie zrobić tam porządek. a mój postanowił zrobić sam czyli się ich nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.04.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Dołączam do chóru: widoków za onem zazdroszczę.... A tak wogóle to wnętrza z charakterem....też zazdroszczę - charakteru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Specjalnie dla Ciebie zbliżenia Kinkiecik został przerobiony przez mojego zdolnego MAŁŻA ze świecznika http://img851.imageshack.us/img851/1710/kin1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img846.imageshack.us/img846/3558/kin2.jpg Piękności mi tu serwujesz Juszczakówka dzięki wielkie Pewnie się powtórzę bo pamiętam ze już piasałam zdoniacha ten Twój mąż. Mój niestety nie ma takich zapędów potrafi za to każdą urzędową sprawę załatwić i za to jest kochany bo ja najczęściej w takich sytuacjach odwracam się na pięcie. Same wiecie ile urzędów trzeba odwiedzić przy budowie wszystko wziął na siebie kochaniutki M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.04.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Juszczakówka, ależ masz piękny widok z okna kuchennego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.04.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ło ja Cię!!!ależ ja Ci zazdroszczę tych obrazów za oknem;);)kuchnie też masz piękną,przypomniałaś mi ,bo jej dawno nie widziałam!! Acha,jeszcze kinkiecik zrobiony przez Twojego zdolniachę bardzo mi się podoba.Ja dzisiaj tez poczyniłam pewne zakupy.Kupiłam sobie pojemnik w Almi na waciki. Dzięki za zachwyt Bardzo proszę pokazać ten piękny pojemnik na waciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.04.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a mój postanowił zrobić sam czyli się ich nie doczekam No to mamy ten sam problem mój mąż złota rączka też sobie wymyślił półki, które sam wykona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.04.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Juszczakówka, ależ masz piękny widok z okna kuchennego!!!! Dziewczyny Aga, Amtla, Dardurdka dziękuję a to co widzicie za oknem to są GÓRY GORCE też sobie zazdroszczę takich widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts