agawi74 11.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dziewczyny dziękuję :)a to co widzicie za oknem to są GÓRY GORCE też sobie zazdroszczę takich widoków Farciara :lol2: A kiedy wsadzasz tą lawendę? Czy żadne przymrozki już jej nie zaszkodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.04.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Farciara :lol2: A kiedy wsadzasz tą lawendę? Czy żadne przymrozki już jej nie zaszkodzą? Moja droga już posadziłam (wczoraj ) do doniczek i siedzą w domku co by nie zmarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Aaaa w doniczkach i w domku to nic im nie grozi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.04.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Aaaa w doniczkach i w domku to nic im nie grozi:no: Chyba nie Pisałaś o deszczyku , który pada u Was iiiiiiii zawędrował już do nas....... cholera a takie słonko rano świeciło.... iiiii wieje znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Nie wiem skąd ten deszcz wędruje, ale nas leje i tak ma być cały tydzień. Piękną WIOSNĘ mamy w tym roku nie ma co:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 12.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Wpadłam z re-wizytą i jestem oczarowana Pięknie tu u ciebie...Kuchnia mnie urzekła, ciemne drewno na tle trawertynu wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.04.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 U mnie się dzisiaj wypogodziło przynajmniej nie pada i mam nadzieję że tak juz pozostanie ponieważ w czwartek i piątek pracuję na dworze i nie ma przeproś nie wymigam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.04.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Wpadłam z re-wizytą i jestem oczarowana Pięknie tu u ciebie...Kuchnia mnie urzekła, ciemne drewno na tle trawertynu wygląda rewelacyjnie. dzięki za re-wizytę kontrasty też lubię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.04.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 U mnie się dzisiaj wypogodziło przynajmniej nie pada i mam nadzieję że tak juz pozostanie ponieważ w czwartek i piątek pracuję na dworze i nie ma przeproś nie wymigam się rano u nas była piękna pogoda i nic nie wiało .... aż zrobiło się pochmurnie i z wiatrem ładna pogoda poszła się paść miałam taki owocny plan dnia i co.....nici z mojego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.04.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mnie też już brzydko powiem szlak trafia co tydzień liczę na to że pogoda się poprawi i się w ogródku wyżyję i nic. Tak już mam że tam nie potrafię się oszczędzać.I nawet mój bolący kręgosłup tam jakoś mniej boli Odebrałam wczoraj rentgen swojego kręgosłupa i jak przeczytałam opis to myślę że mi tylko wózek pozostał tam narośl tu guzek i bozia wie co jeszcze mam nadzieję że pani doktor mnie pocieszy ze nie jest ze mną aż tak żle bo zakaz pracy w ogródku to dla mnie jak wyrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 rano u nas była piękna pogoda i nic nie wiało .... aż zrobiło się pochmurnie i z wiatrem ładna pogoda poszła się paść miałam taki owocny plan dnia i co.....nici z mojego planu A u nas i cieplutko i słonko świeci :cool: Tak lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.04.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Wpadłam na chwilkę- u nas jest tak zimno ,że nawet bocian uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Wpadłam na chwilkę- u nas jest tak zimno ,że nawet bocian uciekł Andżelika chyba też gdzieś uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 13.04.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 może pogoda się porawiła to sadzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.04.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 :cry:Wpadłam na chwilkę- u nas jest tak zimno ,że nawet bocian uciekł u nas pada śnieg i mam dosyć tej pogody :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.04.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 może pogoda się porawiła to sadzi;) :cry: chciałabym bardzo....śnieg, śnieg, śnieg...zimno jak cholera siedzę w pracy w grubym sweterku , kamizelce i wyć mi się chce...... co z tą wiosną... pytam się..... czy znów będzie taka jak w zeszłym roku ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 13.04.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) nie wiem czy Cię to pocieszy ale mam tak samo tyle że w robótce cieplutko ale jutro to mi się odechce wszystkiego to pewne A mój M dzisiaj stwierdził że do świąt to na ciepło nie ma co liczyć bo ciepło to się zawsze robi dopiero po świętach prorok jeden Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.04.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 nie wiem czy Cię to pocieszy ale mam tak samo tyle że w robótce cieplutko ale jutro to mi się odechce wszystkiego to pewne A mój M dzisiaj stwierdził że do świąt to na ciepło nie ma co liczyć bo ciepło to się zawsze robi dopiero po świętach prorok jeden jasnowidź czy co a jutro w plenerze ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 :cry: u nas pada śnieg i mam dosyć tej pogody :cry: Śnieg? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.04.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Od samego rana taką mamy pogodę: śnieg, że na 10 m nic nie widać i rozjaśnienie za jakieś 15-30 min. śnieg i tak w kółko...masakra jakaś Biedne bociany w tych swoich gniazdach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts