Juszczakówka 27.04.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Andżeliko, roletki piękneeee:yes: Uwielbiam len, wygląda tak naturalnie. Kolorki też są z mojej ulubionej palety:) Hafcik pierwsza klasa:cool: Hafcików było tyle do wyboru ,że aż głowa mała i wybrałam taki delikatny..... Też lubię len ( gorzej z prasowaniem ) i będę nadal kombinować z lnem , może jakiś inny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.04.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Myślę że warto było czekać bo bardzoooo:)ładne są Wydają mi się one troszeczkę za krótkie i tak sobie myślę..... może dokupię 2 m i doszyję na nowo, a ten krótki na coś innego przeznaczę...... P.S wymyśliłaś jakieś nazwy ( ale jestem zołza )..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.04.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Śliczne te roletki..Dekatyzowałaś materiał? Beatko bardzo dziękuję, tak prałam ( i po drugim pranu też się zbiegną co zrobić..... lennnnnnnn i potem prasowanieeeeee)....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Oj, jak ładnie Bardzo mi się podoba. W ogrodzie też, nie spodziewałam się widoku tak pięknych donic i tych rośłin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.04.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Przyszłam Ci zameldować droga Andżeliko, że mebelki zaolejowałam :lol2: i są nawet foty:wiggle: Teraz czekam na Twoje mebelki i fotki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.05.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Oj, jak ładnie Bardzo mi się podoba. mi też się podoba....czekam aż wszystko wzejdzie co posadziłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.05.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Teraz czekam na Twoje mebelki i fotki :hug: mebelki nadal nie zaolejowane ponieważ pogoda paskudna aaaa fotki będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.05.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Tajemniczy ogród ( przenośny ze względów wahań temperatury ), który w domu prezentuje się całkiem nieźle... ***************************************** Nasz zwierz po nocnych łowach nareszcie trafił do domu http://img710.imageshack.us/img710/6590/taj3.jpg Uploaded with ImageShack.us Funkie , które dostałam od bardzo miłej osóbki zwanej Anetką http://img863.imageshack.us/img863/3417/taj5.jpg Uploaded with ImageShack.us I hortensja podarowana od tej samej Anety..... ( mam nadzieję, że się przyjmie i będzie jej w tym miejscu bardzo dobrze...). http://img821.imageshack.us/img821/2992/taj6.jpg Uploaded with ImageShack.us Pozostał dereń, żurawki, ziemowit, juka, bergenia...... ale to w późniejszej foto relacji Dzisiaj zaczęła się WIELKA MAJÓWKA którą spędzamy w domu ponieważ leje , zimno i aura nie sprzyjająca wycieczką.... z czego jestem bardzo niezadowolona.... Edytowane 20 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.05.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ależ śliczna ta Twoja ogrodniczka ... szkoda że nie macie pogody na wycieczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 01.05.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 A już myślałam że nasza Andżelika grilowaniem zajęta i o FM zapomniała Nowe nasadzenia poczynione i widzę że trochę do posadzenia jeszcze zostało.Ale z taką córcią to na pewno sobie poradzisz Oby pogoda pozwoliła u nas dzisiaj też paskudnie. Wczoraj było ciepło posadziłam grządki, wykosiliśmy trawkę i ogólnie takim dreptaniem wokół domku się zmęczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.05.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ale śliczny tajemniczy ogródek Andżeliko A ta malutka panienka, która tam siedzi jest urocza:D Funkie u mnie też już wyszły:wiggle:Hortensji jeszcze nie wysadziłam w obawie prze przymrozkami, ale mam nadzieję, że Twoja nie zmarznie, tfu, tfu. U nas wczoraj była prawdziwie majowa pogoda, a to był jeszcze kwiecień. Dzisiaj za to zimnica:bash: Skończyliśmy nawadnianie, za tydzień TRAWKA:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.05.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Prawdziwy tajemniczy ogród z cudowną ogrodniczką.:)U nas tez zimno jak diabli ,nawet nie chce mi się z domu wyjść .Sprawdzam ,tylko od czasu do czasu postępy prac w moim miejscu pracy .Wzięłam się za malowanie,tzn nie ja ,tylko ja dałam zlecenie:)Pomalowana jest już jedną część "intuicją ",piękna szarość wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 03.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Pogody na wypady nie ma więc na FM powinno się dużo dziać a tu nic wszyscy odpoczywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.05.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Mam totalnego doła....śnieg, zimno, wiatr, śnieg, śnieg .... temperatura spadła już do zera i nadal spada :cry: Roślinki posadzone przez te ostanie dni przykryłam.....w obawie przemarznięcia..... co za cholerna pogoda.... Za to w domku ciepło, pali się w kominku i jest fajna lektura do czytani, gorąca herbatka z żurawiną.... A miało być słoneczko, huśtawka, wędrówki po lesie, wylegiwanie na trawce..... Wolne zleciało i jutro do pracy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.05.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 U nas podobna pogoda. Szkoda gadać. Byłam przed chwilą hortensje okryć, bo już jest 0 st. Reszta.. mam nadzieję, że sobie poradzi. Jaką masz piękną ogrodniczkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.05.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Dobrze, że chociaż Ogrodniczka udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 03.05.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ogrodniczka jest prześliczna! Ja dostałam dziś dwa MMSy - od siostry z Jeleniej - śnieg. Od brata z Ustki - plaża zalana słońcem. Wybieram Ustkę. Zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.05.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ja też.. ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.05.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 U nas też śnieg z deszczem:bash: i też rozpaliliśmy w kominku:) Dobrze, że chociaż sobota była jeszcze upalna. Póki co wyciągnęłam schowane już zimowe kozaki i kurtkę Piękny MAJ nie ma co:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 04.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 A co ja mam powiedzieć urlop sobie wzięłam a tu taka pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts