Juszczakówka 06.05.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Wtrącę swoje trzy grosze - Piękne drewniane donice, ja też takie chcę tylko jak się robi takie piękne napisy. Ja popołudniu wytaczałam kawałek ziemi na ogródek, nawet kupiłam jakieś nasionka może coś wyrośnie. I nigdy nie pomyślałam nawet przez chwilkę ,że z miłą chęcią coś popielę. Ba ,przyznam się, nawet jak kupowaliśmy Wichurkę to mówiłam :Nigdy - żadnego ogródka warzywnego. A teraz co - już nie mogę się doczekać swojej rzodkieweczki i takich różnych. kubel30 jak już wcześniej pisałam to nowa forma relaksu A co do napisów....to są szablony, które zrobił mi mój zdolniacha czyli małż wymyśliłam sobie taką czcionkę, ale można różne wykonać to zależy od gustu i od chciejstw...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 My z zachodniopomorskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.05.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 to moje rodzinne strony tam się urodziłam (kiedyś to było szczecińskie,gorzowskie a teraz zachodniopomorskie ).....ale całe życie mieszkam TU.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) To może zdradź gdzie się urodziłaś? Może gdzieś obok mnie? Edytowane 6 Maja 2011 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.05.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Może gdzieś obok Ciebie .......i jest też pierwsza drukarnia Gutenberga i ładna fontanna na środku rynku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.05.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 I jak się okazało obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.05.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 I jak się okazało obok siebie Znalazłaś krajankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.05.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) NOOOOOO z moich urodzeniowych stron nie z Podhala ale tak prawdę powiedziawszy moi dziadkowie to z Wawy pochodzą tylko te czasy powojenne tak ludzi porozrzucały po całym kraju ( majątki pozabierali i szkoda gadać psia mać ) Edytowane 6 Maja 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.05.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Tak czułam, że masz warszawskie korzenie Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.05.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 mam, mam .... Siostro..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Witam Cię u siebie wiesz też nigdy nie pomyślałabym ,że sadzenie drzewek i kwiatów tak mi się spodoba.....powiadasz,że to starość eeeee chyba nie to jest po prostu nowa forma relaksu :lol2: Ano relaks i to jak się patrzy wczoraj przez cały dzień siedziałam w ogródku i nawet głodna nie byłam Fizycznie zmęczona byłam strasznie ale psychicznie dużo zdrowsza kładłam się wieczorkiem;) Donice pierwsza klasa widzę ze cała rodzinka uzdolniona jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.05.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 (edytowane) A grzech nie wspomnieć o pięknych jeziorach, jakie są dookoła:) W Barlinku...Choszcznie:) Jest prze-cu-dnie:) Jak będę w Barlinku przy najbliższej okazji to porobię specjalnie dla Ciebie foteczki:) bo te co mam z ostatniej jazdy niewiele pokażą , chociaż są robione na ryneczku:) i widać troszeczkę fontannę Jeśli pozwolisz, oczywiście:) Pozdrawiam Beata Edytowane 7 Maja 2011 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.05.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Donice pierwsza klasa widzę ze cała rodzinka uzdolniona jest Dziękuję....uzdolniona a jak , mam już dwie następne tylko trójkątne..... jeszcze zostało mi napis pomalować i posadzić clematisy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.05.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 A grzech nie wspomnieć o pięknych jeziorach, jakie są dookoła:) W Barlinku...Choszcznie:) Jest prze-cu-dnie:) Jak będę w Barlinku przy najbliższej okazji to porobię specjalnie dla Ciebie foteczki:) bo te co mam z ostatniej jazdy niewiele pokażą , chociaż są robione na ryneczku:) i widać troszeczkę fontannę Jeśli pozwolisz, oczywiście:) Jeziora są tam piękne, w Barlinku jest nowe molo całe pomalowane na biało i pełno kwiatów..... Wklejaj zdjęcia, bo warto przypominać sobie piękne miejsca......właśnie koło tego molo mieszkali moi dziadkowie....mieliśmy widok na jezioro i plaże na wyciągnięcie ręki.....wspaniałe wakacje miałam u dziadków.......:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.05.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Sobota była twórcza..... Oto efekty mojej pracy...... lawendowe....... http://img834.imageshack.us/img834/7030/oz1h.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img34.imageshack.us/img34/1705/oz2w.jpg Uploaded with ImageShack.us clematisowe...... i jego spadające "a" http://img703.imageshack.us/img703/7912/oz3k.jpg Uploaded with ImageShack.us bukszpanowe..... http://img848.imageshack.us/img848/2325/oz6.jpg Uploaded with ImageShack.us ...................ozdoby Romantycznie przy blasku świec ( ale to dopiero wieczorem i przy cieplejszych wiatrach )....... http://img710.imageshack.us/img710/9279/oz4k.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img218.imageshack.us/img218/8861/oz5o.jpg Uploaded with ImageShack.us Posadziłam trochę kwiatów do koszyków, czekają na mnie następne sadzenie....ale to w najbliższych dniach................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Zaraz zazdrość mnie zeżre i żółć zaleje:lol2: Pięęęęęęęęęęęęęęęękne masz te tabliczki z napisami Andżeliko! Donice też cudne- też takie chcę :cry: Zdolnaicha z Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.05.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Zaraz zazdrość mnie zeżre i żółć zaleje:lol2: Pięęęęęęęęęęęęęęęękne masz te tabliczki z napisami Andżeliko! Donice też cudne- też takie chcę :cry: Zdolnaicha z Ciebie:) Cieszę się , że Ci się podoba ...... Donica biała z CASTORAMY, a drewniana to nic innego jak stara beczka , a co do napisów..... to są do zrealizowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.05.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 I znowu trzeba się powtórzyć pięknie to wyszło i jaką macie ładną trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Cudne ....a ta latarenka...też taką chcę!!! Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 11.05.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 I znów przyszło nam na zdjęcia nowych donic czekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts