Juszczakówka 20.09.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 pierwowzór mojej szafki łazienkowej, jak patrzę na to zdjęcie to nadal uważam ,że jest super....................tylko ta cena..........................http://img163.imageshack.us/img163/4218/aaa44224lrg1.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.09.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Po dzisiejszej wizycie u Monah gdzie jeszcze mam obrazy przed oczyma ( jak miłe obrazy...) przedstawię moje wnętrza różniące się i inne od oglądanych u Was . Tak więc zapraszam na górę moje szanowne grono..... http://img838.imageshack.us/img838/5711/27728627.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img227.imageshack.us/img227/229/48908616.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img408.imageshack.us/img408/1362/14253256.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img227.imageshack.us/img227/5615/94445377.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.09.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 po dzisiejszej wizycie u Monah ...i Anety ... teraz jeszcze tu ... myk do norki ...i nie wychodze...drzwi zwłaszcza te z tym czymś nad ... mają w tym duży udział ... spędziłam dzieciństwo w domu z pokojami 3,5 metra wysokości i podwójnymi drzwiami ... zawsze je kochałam ... ale nikt poza mną ...te piekne dębowe drzwi rodzice wymienili na jakiś MDF ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.09.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Juszczakówka... inaczej = oryginalnie. czyż nie?przepiękne masz te wielgachne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.09.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Replika szafki wyszła jeszcze lepiej niż oryginał.Drzwi podwójne są niesamowite ,no i balustrada tez mi się bardzo podoba.Elegancka,chociaz może poręcz widziałabym drewnianą,ale to moze dlatego ,że u siebie tak mam. A swoją drogą to zauważyłam ,że "łaziłyśmy" po tych samych sklepach.Ja upatrzyłam sobie piękna malowana umywaleczkę i podniecenie mi opadło po tym jak dowiedziałam się jaka jest jej cena.To jest masakra jakaś.No ..chyba żebym się nazywała np.Jolanta Pieńkowska.Ona na pewno taką ma w tej swojej rezydencji.Cholernica dobrze trafiła ,i to w tym wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.09.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 I ja się dołączam do grona fanów Przepiękne wnętrza!!!! Łazienka cudowna, prosta elegancja, całkowicie w moim stylu!!! Mam pytanie odnośnie podogi na parterze - to jakieś płytki? Czy może trawertyn? Jaki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.09.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Masz styl dziewczyno drzwi fantastyczne przywodza na mysl kamienice ... no nie wiem tak mi sie skojarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 22.09.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Nooo - drzwi wymiatają Boskie !!! Łazienka też cudowna ! No i coś jeszcze - po Twojej już wiem, że nie tylko biała kuchnia jest fajna ... Twoja - w brązie jest suuuuper ! klimatyczna i z charakterem Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.09.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 konstancja30 napiszę tak...... nic z tego nie rozumiem co teraz Ci napiszę..... cytuję wszystko to co mi podyktował stolarz : Farba SIKENS, Podkład 010 i do lakieru bezbarwnego dodajemy dwie 100 na 5l 0,10 980 lakieru utwardzacza ufff jeszcze powiedział, że każdy stolarz wie o co chodzi, a ja mu na to ,że nie stolarz tylko kobieta która jest McGaiwerem:p i sama chce robić, cyt.stolarz - eeee da sobie radę . tak więc wierzę w Ciebie kobieto.......... Wielkie drzwi są do garderoby szkoda,że nie są dębowe, ale sosna też szlachetne drzewo Jaki ból z tymi drzwiami u rodziców.....czemu nie wybiłaś im to z głowy...na płyty Mdf, ból................................. monah miało być nietuzinkowo i po mojemu i niepowtarzalnie. Chyba udało się Wielgachne drzwi ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.09.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Beauty ja nie będę nic pisać o Twojej szafie ..., ale bardzo, bardzo mi miło, że ta moja Ci się podoba....a balustrada jeszcze nie jest skończona:confused: może kiedyś się skończy..... ojjjj chyba tak było z tymi sklepami, ale powiedź sama czy nie piękna ta umywalka (chyba wiem, o której piszesz ) jak znajdę adres firmy, która robi umywalki mosiężne wytłaczane, to jest dopiero czad.....a co do Jolanty to ma farta dziewczyna, jaki z tego wniosek ? trzeba być medialnym albo olać to i już! cieszmy się tym co mamy, a mamy naprawę dużo........super widziałam też umywalki meksykańskie ( chyba inny dom musiałabym budować zupełnie w inny stylu, ale też bomba). dardurdka bardzo serdecznie witam Cię, i jak fajnie, że jest ktoś taki jak ja całkowicie w moim stylu!!! aż mi się buzia uśmiecha. Dzięki....Na dole mam trawertyn o nazwie beżowo-szary ( jak dla mnie całkiem idiotyczna nazwa, ale tak jest na fakturze) kupowałam tu http://www.rustico.pl/kontakt.html . lasche dzięki za styl, ale Twój styl też niczego sobie.....aż się boję jak pokażesz Twoje wnętrza, po takich inspiracjach, ojjj coś czyję będzie odjazdowo.... mycha73 miło usłyszeć to z Twoich ust, że Ci się podoba . Dziękuję, a najbardziej ,że z charakterem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 22.09.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 No i jeszcze dodam - ze smakiem ZDECYDOWANIE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.09.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 konstancja30 napiszę tak...... nic z tego nie rozumiem co teraz Ci napiszę..... cytuję wszystko to co mi podyktował stolarz : Farba SIKENS, Podkład 010 i do lakieru bezbarwnego dodajemy dwie 100 na 5l 0,10 980 lakieru utwardzacza ufff jeszcze powiedział, że każdy stolarz wie o co chodzi, a ja mu na to ,że nie stolarz tylko kobieta która jest McGaiwerem:p i sama chce robić, cyt.stolarz - eeee da sobie radę . tak więc wierzę w Ciebie kobieto.......... Wielkie drzwi są do garderoby szkoda,że nie są dębowe, ale sosna też szlachetne drzewo Jaki ból z tymi drzwiami u rodziców.....czemu nie wybiłaś im to z głowy...na płyty Mdf, ból.................................. hm ... zdobyć składniki ... zastosować się do wskazówek i ... spojrzeć na rezultat ... jesteś cudna że ten drogocenny przepis zdobyłaś ... wielkie buziaki ... a co do drzwi z domu rodziców to có ż taka durna moda była żeby zniszczyć wszystko co piekne ... przecież to był czas kiedy piękne komody lądowały w piwnicach na rzecz mebli z płyty ... a teraz płacz ... miałam 10 ...lat co ja mogłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 22.09.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Nie wiem ocoloto z Pieńkowską, bo tivi nei oglądam prawie...I prototypu szafki nie widzę. Ale cała reszta ogromnie mi się podoba. Drzwi zwłaszcza. Zjawiskowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 24.09.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Jest tak pięknie na polu, że nie chce się siedzieć w domu, łapiemy każdy promyk słońca, zbieramy kasztany, głóg, dziką różę, szyszki, cieszymy się halnym ( tylko jest jedno ALE..... jak wieje halny to zawsze parę dni później następuje załamanie pogody czyli deszcz....). Zrobiłam dwa wianki z szyszek i hortensji. Przed domkiem na schodach ( i nie tylko... - parapety też okupują ) gromadzą się wrzosy i szyszki.. http://img801.imageshack.us/img801/7882/21416936.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img534.imageshack.us/img534/1548/16191671.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img638.imageshack.us/img638/5985/45261448.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.09.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Och jak ja lubię jesień ...halny już mniej Aż zapachniało u mnie tymi wrzosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 24.09.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 A ja HALNY uwielbiam, mam dużo energii, góry mogę przenosić i ten szum wiatruuuuuuu (tylko nie mam pojęcia czemu ludzie świrują jak ON wieje:confused: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.09.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 wianek z hortensji ... wspaniały ... mój kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.09.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Piękna jesień u Ciebie,wrzosy są piękne a wianek?-konstancja wyrwała mi zdanie z ust.Szybsza była:D:yes: .A co t za kolczatek w tle ? Mahonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 24.09.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 A może jakiś poradnik robienia wianków, bo ja też kcem I miałam napisać, że ostrokrzew kocham, ale beauty coś wspomina o mahonii, to cicho siedzę, bo znów mój laicyzm zieleninowy wyłazi... 4 lata żyłam w przekonaniu, że ostrokrzew mam przed domem, a tu taka wtopa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.09.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Waderko , ja tak strzeliłam z tą mahonią ,do końca nie jestem pewna czy to jest mahonia ,czy ostrokrzew? Ja też raczkuję ,jeżeli chodzi o rośliny ,ale muszę się pochwalić ,że coraz więcej wiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts