agawi74 13.05.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Andżeliko-wczoraj się spóźniłam, ale to co zobaczyłam dzisiaj u Ciebie...:jawdrop: I Ty pisałaś, że masz mało kwiatków??? CUUUUDNIEEEEE jest:yes::lol2: Piękne kompozycje i koszyczki i doniczki i skrzynie- dużo pracy w to włożyłaś:) Zazdraszczam okrutnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.05.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 alez cudne ogrodowe inspiracje ...ej czekajcie to chyba prawdziwy ogród Juszczakówki chyle czola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.05.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Juszczakówko! Ślicznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.05.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Beatko, Aga, lasche, Nelli bardzo dziękuję.....muszę przyznać, że jestem dumna z mojego i moich bliskich czyt. teścia i męża dzieł.... tj. doniczek drewnianych, szablonów i nasadzeń.... mam nadzieję ,że wszystko się przyjmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.05.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Zbliżenia .... http://img263.imageshack.us/img263/6360/z11mn.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img42.imageshack.us/img42/3386/z14ph.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img651.imageshack.us/img651/4561/z13i.jpg Uploaded with ImageShack.us Surfinia drobna.... http://img585.imageshack.us/img585/792/z12cs.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img705.imageshack.us/img705/9615/z15a.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img28.imageshack.us/img28/7541/z16j.jpg Uploaded with ImageShack.us :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Jak się nazywają te drobne kwiatki niebieskie i różowe? To jakaś odmiana Margerytki?Ale mi narobiłaś chęci na piękne roślinki:wiggle: Jutro rano pędzę na bazarek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.05.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Jak się nazywają te drobne kwiatki niebieskie i różowe? To jakaś odmiana Margerytki? Ale mi narobiłaś chęci na piękne roślinki:wiggle: Jutro rano pędzę na bazarek:lol2: Aga chętnie powiedziałabym Ci nazwę, ale sama nie wiem jaka to , te kwiatki wybrała moja córcia, a ja nawet nie popatrzyłam na nazwę... Będę czekać na Twoje jutrzejsze nabytki.... z wielką niecierpliwością.....a po udanych zakupach fotki proszę na FM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Hi hi w takim razie będę szukała takich samych...:lol2: Córcia ma dobry gust:) Oczywiście, jak się obkupię to będą foty- ja mam 2 murowane okrągłe kwietniki przed domem i na tarasie, więc muszę stworzyć jakieś kompozycje. Podoba mi się u Ciebie też ta kocanka (śmieszka nazwa)- może będzie to też kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Przyszłam się pochwalić, że zakupy były meeega udane, bo kupiłam mnóstwo kwiatków: i surfinie i petunie i pelargonie i niecierpki i aksamitki i kocankę, drobne odmiany też- jak mi radziłaś Ja chyba nie mogę więcej chodzić do ogrodniczego, bo znowu kupiłam trochę roślinek:rolleyes: jodłę koreańską, świerk kulisty i 2 tuje w kształcie kuli Danica:cool: Fot niestety jeszcze nie zrobiłam, będą w poniedziałek, bo jutro mamy komunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 15.05.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Piękne kompozycje kwiatowe!! te skrzynki koszyki a te niebieskie kwiaty JAK Z BAJKI!!!!ŚLICZNIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.05.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Przyszłam się pochwalić, że zakupy były meeega udane, bo kupiłam mnóstwo kwiatków: i surfinie i petunie i pelargonie i niecierpki i aksamitki i kocankę, drobne odmiany też- jak mi radziłaś Ja chyba nie mogę więcej chodzić do ogrodniczego, bo znowu kupiłam trochę roślinek:rolleyes: jodłę koreańską, świerk kulisty i 2 tuje w kształcie kuli Danica:cool: Fot niestety jeszcze nie zrobiłam, będą w poniedziałek, bo jutro mamy komunię Zakupy udane , teraz tylko czekam na wielkie odsłonięcie..... Jedna surfinia nie przyjęła mi się..... muszę ją wymienić ( jak je przyniosłam do domu to już mi się ona jakaś taka marna wydawała miałam nadzieję ,że po reanimacji powstanie.... szkoda bo naprawdę są ładne...). Pogoda po psem........temperatura z 15 stopni spadła do 7 i nadal spada..... wiatr, deszcz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.05.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Piękne kompozycje kwiatowe!! te skrzynki koszyki a te niebieskie kwiaty JAK Z BAJKI!!!!ŚLICZNIE!! domowa bardzo dziękuję, pochwały dla takiego laika jak ja to balsam na mą duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.05.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Juszczakówko, w sprawie zawieszek, napiszę co i jak, jak tylko sobie to pomierzę i rozważę na spokojnie, dobrze? Ale już nie mogę się doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 15.05.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Andżeliko liczy się włożone serce w to co robimy!!a wtedy efekt jest wart świeczki!! Jak u Ciebie bo aż miło popatrzeć:) Bardzo domowo u Ciebie.. doczekać się nie mogę kiedy i my będziemy na etapie urządzania domu i ogrodu, ale przed nami jeszcze długa droga.. jednakże podobno jak się czegoś chce , to się to w końcu osiągnie,mam nadzieję , ze i tak będzie u nas;)Narazie nachodzą mnie myśli, jak damy rade? Jestem w ciąży i ogromnie się cieszę, ale jak to bywa chyba w ciąży, pytanie czy podołamy? - jakoś pojawia się w mojej głowie. Mam nadzieję, że tak i że wszystko się ułoży pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.05.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Andżeliko ,te kwiatki w białych koszykach rozbroiły mnie zupełnie .Ślicznie to wygląda.Koszyczki , z tego co wyczytałam to malowałaś ,?jaka farbą?A już o zdolnościach mężusia nie wspomnę.....taki mąż ,to skarb.. U nas też pogoda do niczego ,leje i wieje..a ja dochodzę do siebie po wczorajszej imprezce u znajomych(nota bene parapetówce)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.05.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Juszczakówko, w sprawie zawieszek, napiszę co i jak, jak tylko sobie to pomierzę i rozważę na spokojnie, dobrze? Ale już nie mogę się doczekać! Nelli oczywiście pomierz i rozważ na spokojnie i na pewno się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.05.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Andżeliko liczy się włożone serce w to co robimy!!a wtedy efekt jest wart świeczki!! Jak u Ciebie bo aż miło popatrzeć:) Bardzo domowo u Ciebie.. doczekać się nie mogę kiedy i my będziemy na etapie urządzania domu i ogrodu, ale przed nami jeszcze długa droga.. jednakże podobno jak się czegoś chce , to się to w końcu osiągnie,mam nadzieję , ze i tak będzie u nas;)Narazie nachodzą mnie myśli, jak damy rade? Jestem w ciąży i ogromnie się cieszę, ale jak to bywa chyba w ciąży, pytanie czy podołamy? - jakoś pojawia się w mojej głowie. Mam nadzieję, że tak i że wszystko się ułoży pomyślnie. domowa GRATULACJE NAJWAŻNIEJSZY JEST TERAZ TEN MAŁY CZŁOWIECZEK, którego nosisz pod serduszkiem, a reszta ułoży się po Waszej myśli ! I zgodzę się z Tobą stwierdzeniem ,że bardzo jest ważne ile serca wkładamy w pracę jaką wykonujemy ja na razie małymi kroczkami idę do przodu, ale i tak cieszę się bardzo z efektów jakie uzyskuję i jeszcze bardziej się cieszę jak ktoś to docenia i dodaje otuchy .... DOM to droga , która na pewno będzie długa ( zawsze te drogi bywają długie z wiadomych i nie wiadomych przyczyn ), ale z każdym dniem pokonujecie ją z pozytywnym efektem i domek będzie Waszą dumą i Waszą ostoją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.05.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Andżeliko ,te kwiatki w białych koszykach rozbroiły mnie zupełnie .Ślicznie to wygląda.Koszyczki , z tego co wyczytałam to malowałaś ,?jaka farbą?A już o zdolnościach mężusia nie wspomnę.....taki mąż ,to skarb.. U nas też pogoda do niczego ,leje i wieje..a ja dochodzę do siebie po wczorajszej imprezce u znajomych(nota bene parapetówce)... Beatko też się cieszę z uzyskanego efektu....w piwnicy u mojej mamusi znalazłam ( i nie mogę powiedzieć ,że o ich istnieniu nie wiedziałam ) kosze i pomalowałam najprostszą białą farbą w sprayuj "DUPLI-COLOR color spray" taki napis widnieje na etykiecie.... , szybko schnie i fajnie wgląda ......kupiłam ją w Castoramie za 14 zł A co do mojego kochanego mężusia to się zgadzam, że jest zdolniacha.... tylko nie za bardzo wiem czy mąż się cieszy z moich wymyślań ( bo ja wymyślam , a on bidulek robi )..... Parapetówka na 100% musiała się udać, przecież wszystkie parapetówki są fajne i udane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 15.05.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 domek będzie Waszą dumą i Waszą ostoją.. Dziękuję za te słowa:) do tego dążymy:) - Zgodzę się z Beauty białe koszyczki z roślinkami są śliczne- wiosna w pełni lato nadchodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Andżeliko...jeszcze raz wróce do latarenki ogrodowej:) Ja zachorowałam na takie...skąd ją masz???????? Gdzie można takie nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts