DarioAS 15.05.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Zbieram szczenę, zbieram... Ale pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 16.05.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Andżeliko...jeszcze raz wróce do latarenki ogrodowej:) Ja zachorowałam na takie...skąd ją masz???????? Gdzie można takie nabyć? Beatko kupiłam u nas w kwiaciarni były po 35 zł/szt. , jak chcesz mogę zobaczyć czy są i mogę wysłać ( jeżeli będziesz chciała ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 16.05.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Zbieram szczenę, zbieram... Ale pięknie Bardzo dziękuję za uznanie..... gdzie jestem początkująca takie pochwały dodają mi otuchy.... Dziekuję Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 16.05.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dziękuję za te słowa:) do tego dążymy:) ...... [...] białe koszyczki z roślinkami są śliczne [....] Nie ma za co zawsze jest tylko do przodu i cieszenie się z osiągniętych efektów Koszyki jest łatwo samemu zrobić bardzo polecam , a efekt jest zawsze udany :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.05.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Juszczakówko - ależ u Ciebie pięknie ! I zdolne rączki masz Tabliczki są urocze ! A i jak zobaczyłam koszyczki w których mieszkają białe petunie i kocanki to padłam - mam u siebie taki sam zestaw - koszyczek nawet podobny I duży wiklinowy też na jesieni pomazałam na biało Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.05.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Koszyki jest łatwo samemu zrobić bardzo polecam , a efekt jest zawsze udany :lol2: Ojjj bardzo udany:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 16.05.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ale łaaaaadnie. Ja dopiero chwasty wycinam, ale będę tu zaglądać w poszukiwaniu inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 16.05.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Andżeliko Ty po prostu czarodziejką ogrodową jesteś wprost stworzoną do tworzenia ogrodu:) i pewna jestem że te roślinki odpłacą Ci mnóstwem kwiatów przez całe lato za to Twoje serducho wielkie które wkładasz w to co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.05.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Andżeliko....nie śmiem prosić! Jeśli w kwiaciarni to najpierw sama się rozejrzę...jutro jadę do Szczecina, tam obejdę sklepy ogrodnicze, kwiaciarnie, jeśli nie znajdę to poproszę Ciebie:) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.05.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) [...] Tabliczki są urocze ! A i jak zobaczyłam koszyczki w których mieszkają białe petunie i kocanki to padłam - mam u siebie taki sam zestaw - koszyczek nawet podobny I duży wiklinowy też na jesieni pomazałam na biało arcobaleno fajnie , że wpadłaś do mojego ogródka mi też najbardziej podoba się koszyk z białymi surfiniami....jakoś tak wyszło i nawet całość się ze sobą zgrała....jednym słowem uwielbiam koszyki, a że we wczesnej młodości ( bo teraz jestem młoda :lol2: miałam bzika na różne kosze, i nazbierało się ich sporo ) to teraz owocuje..... w wykorzystywaniu ich do kompozycji kwiatowych .... O moich rączkach nie mów ( ale dzięki za pochwały... ) bo co ja mam powiedzieć o Twoich ???? Ty dobiero tworzysz cuda ( wiem bo jestem cichym podglądaczem ) ... pamietam jak taras budowaliście ojj jak on mi bardzo do gustu wpadł....cały domek masz wspaniały, malujesz bajecznie i najważniejsze CÓRECZKI Wasze są słodziutkie.... Edytowane 17 Maja 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.05.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ojjj bardzo udany:D:D:D Wczoraj znów grzebałam w ziemi i koniecznie muszę zmienić powrotną trasę do domu powód... ???? na drodze stoi przeszkoda w postaci SKLEPU OGRODNICZEGO i znowu musiała wejść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.05.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ale łaaaaadnie. Ja dopiero chwasty wycinam, ale będę tu zaglądać w poszukiwaniu inspiracji. Darcy bardzo dziękuję za pochwałę ..... Wierzę ,że Twój ogród również będzie elegancki i subtelny jak DOM !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.05.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Andżeliko Ty po prostu czarodziejką ogrodową jesteś wprost stworzoną do tworzenia ogrodu:) i pewna jestem że te roślinki odpłacą Ci mnóstwem kwiatów przez całe lato za to Twoje serducho wielkie które wkładasz w to co robisz. anbama jak się cieszę, że już jesteś teraz odpoczywaj i wykorzystaj ten czas na planowaniu co jak i gdzie wsadzić, przesadzić, a wierzę, że masz dar do roślinek i będzie też cudnie.... Mów do mnie mów ..... bardzo dodajesz mi otuchy bo ja się obawiam czy to się wszystko przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.05.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Andżeliko....nie śmiem prosić! Jeśli w kwiaciarni to najpierw sama się rozejrzę...jutro jadę do Szczecina, tam obejdę sklepy ogrodnicze, kwiaciarnie, jeśli nie znajdę to poproszę Ciebie:) Dziękuję Beatko proś ile wlezie , jak nie znajdziesz w Szczecinie to ja Ci prześlę, dzisiaj po pracy pójdę zobaczyć czy są i w jakich cenach ( takich jak ja już na 100% nie będzie,ale za to mam nadzieję będą inne , ponieważ w tej kwiaciarni zmienia się towar szybko).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 17.05.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 przyjmie się przyjmie co się ma nie przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wczoraj znów grzebałam w ziemi i koniecznie muszę zmienić powrotną trasę do domu powód... ???? na drodze stoi przeszkoda w postaci SKLEPU OGRODNICZEGO i znowu musiała wejść.... Skąd ja to znam:rotfl: Mój mąż wydał mi zakaz wchodzenia do ogrodniczego do końca roku:lol2: Ale od stycznia znowu mogę:lol2: A co nowego kupiłaś w tym ogrodniczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 17.05.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 no cóż nie pozostało nic jak tylko ćwiczyć charaktery dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.05.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Na szczęście nie było to dość pokaźna cena wydałam 16 zł na drobne surfinie 4 szt. i 2 szt. peralgoni .... ( mówiłam to koniec ! i co ?.... skusiłam się ) mam jednak wytłumaczenie pozostała mi jedna duża drewniana doniczka ( szkoda aby została pusta ) i jeden kosz ( a tego już nie mogłam popuścić, same powiedźcie ...koszyk goły bez kwiata aż prosił się o jedną surfinkę za 1.80 ) Tylko te peralgonie takie drogie ale one przetrwają długo ..... to mam sumienie zagłuszone ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.05.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Będzie tak monotematycznie czyli monokwiatowo , ale tak mi chodziło po głowie, kwiaty w miarę w jednej tonacji ( oprócz kwiatków wybranych przez moją małą ) i chyba mi wyszło ???? tak jak chciałam.......!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 hej! a ja trochę zmienię temat ....doczekałam się wreszcie wyceny szafy .Cena mnie zadowala..nawet bardzo .Nie mogę tylko podjąć decyzji co do koloru ....oni raczej optują tylko za woskowaniem i malują na zdecydowane kolory(biel ,krem) ...Ostatecznie mogę zamówić bez żadnego malowania i pomalować we własnym zakresie .Dlatego prosiłabym Cię o sfotografowanie tej szafy w zbliżeniu ,żeby jak najbardziej uchwycić kolor...pliiiiiizzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts