Juszczakówka 18.05.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Witaj Beauty dobre wieści przynosisz to teraz czekamy na szafę... Co do koloru to popatrz jeszcze na mojej 7 stronie (kolor krzesła ) i 9 stronie ( stół ) , kolor moim zdaniem jest identyczny jak na szafie Jak przyjdę do domku to zrobię zdjęcie jeśli nadal Ci będzie mało Edytowane 18 Maja 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.05.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Wpadnij do mnie na truskawki i nowe, obiecane foty:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.05.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Wpadnij do mnie na truskawki i nowe, obiecane foty:wiggle: Byłam, byłam i komentarz zostawiłam a co !!!! Taka jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 19.05.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Przyszłam zerknąć co nowego w ogrodzie ale widzę, że mijamy sklepy ogrodnicze, mijamy;):yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.05.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Przyszłam zerknąć co nowego w ogrodzie ale widzę, że mijamy sklepy ogrodnicze, mijamy;):yes: Oj żebyś wiedziała :cry: a potrzebne mi są 2 surfinie białe ( takie jak już mam ), 1 kocanka, koszyk podłużny i coś zielonego do wozu drabiniastego... tak, tak wozu drabiniastego , mam taki po dzieciach drewniany z dyszlem...... i tak sobie pomyślałam, że będzie świetnie wygladał na ogródku z buszem czegoś zielonego tylko jescze nie wiem czego ( petuni już nie chce, lobelie nawet mogą być....tylko jakoś mi tak one nie poasują ), a może Ty mi koleżanko podpowiedź co kupić.... aby było gesto i ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witaj Beauty dobre wieści przynosisz to teraz czekamy na szafę... Co do koloru to popatrz jeszcze na mojej 7 stronie (kolor krzesła ) i 9 stronie ( stół ) , kolor moim zdaniem jest identyczny jak na szafie Jak przyjdę do domku to zrobię zdjęcie jeśli nadal Ci będzie mało To ja poproszę Andżeliko o dodatkowe fotki .Nie wiem jak to jest ,ale Twoja 9ta strona ine jest ta samą stroną u mnie..Czt ta szafa ma kolor taki stricte miodowy? czy może jest on taki bardziej spatynowany?Zastanawiam się nad zamówieniem surowej szafy i może uda się samemu pomalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Andżeliko, przed chwilką przeczytałam twój post wyżej odnośnie wozu drabiniastego:) Mój osobisty, ostatnio zabrał się do roboty....studni!!! "O Boże!!!- ja na to - gdzie to postawię???" A on mi oznajmił, że to jeszcze nie koniec...będzie jeszcze wóz drabiniasty!!! Braknie mi ogrodu na te jego pomysły, przyjdzie mi wykopywać roślinki, bo ma być miejsce na wóz i studnie!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.05.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Byłam, byłam i komentarz zostawiłam a co !!!! Taka jestem..... Doszedł mi nowy kwiatek... Mama kupiła fuksję wiszącą...:wiggle:Tylko gdzie ja ją wsadzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Andżeliko, przed chwilką przeczytałam twój post wyżej odnośnie wozu drabiniastego:) Mój osobisty, ostatnio zabrał się do roboty....studni!!! "O Boże!!!- ja na to - gdzie to postawię???" A on mi oznajmił, że to jeszcze nie koniec...będzie jeszcze wóz drabiniasty!!! Braknie mi ogrodu na te jego pomysły, przyjdzie mi wykopywać roślinki, bo ma być miejsce na wóz i studnie!!!:) :lol2: fajnego masz męża mój wóz drabiniasty na szczęście nie jest duży ma ok 70 cm długości i jakieś 40 cm szerokości to na pewno nie zajmie wiele miejsca a ta studnia będzie z żurawiem ( to dużo miejca zajmie ) czy taka z korbką i wiadrem ...już mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 To ja poproszę Andżeliko o dodatkowe fotki .Nie wiem jak to jest ,ale Twoja 9ta strona ine jest ta samą stroną u mnie..Czt ta szafa ma kolor taki stricte miodowy? czy może jest on taki bardziej spatynowany?Zastanawiam się nad zamówieniem surowej szafy i może uda się samemu pomalować... Coś mi się wydaje, że ma lekko miodowy odcieć zdjęcia zrobię dzisiaj i wstawię wieczorkiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Doszedł mi nowy kwiatek... Mama kupiła fuksję wiszącą...:wiggle:Tylko gdzie ja ją wsadzę? Mi doszły 4 kwiatki mężuś kupił 2 białe surfinie i 1 kocankę, a ja sobie kupiłam 1 strzępiastą lawendę za 5 zeta ( jeszcze takiej nie widziałam zobaczymy jak będzie rosła... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Doszedł mi nowy kwiatek... Mama kupiła fuksję wiszącą...:wiggle:Tylko gdzie ja ją wsadzę? Tylko nie na słońcu raczej w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Oj żebyś wiedziała :cry: a potrzebne mi są 2 surfinie białe ( takie jak już mam ), 1 kocanka, koszyk podłużny i coś zielonego do wozu drabiniastego... tak, tak wozu drabiniastego , mam taki po dzieciach drewniany z dyszlem...... i tak sobie pomyślałam, że będzie świetnie wygladał na ogródku z buszem czegoś zielonego tylko jeszcze nie wiem czego ( petuni już nie chce, lobelie nawet mogą być....tylko jakoś mi tak one nie poasują ), a może Ty mi koleżanko podpowiedź co kupić.... aby było gęsto i ciekawie Rozkręcacie się dziewczyny w tych ogródkach istne szaleństwo po prostu. Wóz drabiniasty .... na początku pomyślałam gdzie Ty go zmieścisz ale jak jest w wersji mini to może wyglądać fajowo:wiggle: A w jakich kolorkach mają być kwiatki na tym wozie i gdzie on będzie stał ? pewnie w pełnym słońcu bo cienia to u Ciebie Andżeliko chyba mało Jak ma być tanio i dużo to chyba najlepiej surfinie i ewentualnie jakieś wypełniacze można posadzić szybko się rozrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 i pokaż tą lawendę bo ciekawa jestem strasznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Mi doszły 4 kwiatki mężuś kupił 2 białe surfinie i 1 kocankę, a ja sobie kupiłam 1 strzępiastą lawendę za 5 zeta ( jeszcze takiej nie widziałam zobaczymy jak będzie rosła... ). I Ty też masz fajnego męża skoro Ci ogródkowe kwiatki kupuje;) Mój mąż na wszystkie kwiatki mówi... badyle:lol2: Bardzo jestem ciekawa tej strzępiastej lawendy:wiggle: Pokazuj szybciutko, bo idę na dniach sobie kupić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Tylko nie na słońcu raczej w cieniu U mnie cienia jak na lekarstwo:cry: Wsadziłam raczej w słońcu... Nie będzie rosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.05.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Zajrzałam sobie tutaj i się zachwyciłam śliczny ogródek i kocanki bajeczne aż zazdroszczę że mi jeszcze długo pozostało czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam wszystkich , ale po kolei..... najpierw zdjęcia dla Beaty - zbliżenia koloru szafy i stołu.... http://img46.imageshack.us/img46/8799/12047236.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img339.imageshack.us/img339/5117/92689904.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img34.imageshack.us/img34/5818/82861242.jpg Uploaded with ImageShack.us Mam nadzieję, że teraz widać kolor.....jest faktycznie miodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 A kiedy zdjęcia dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) A teraz lawenda strzępiasta...z góry przepraszam za jakość zdjęć robiłam je teraz, a jest bardzo bardzo ciemna noc http://img594.imageshack.us/img594/5889/71834627.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img69.imageshack.us/img69/1951/88548482.jpg Uploaded with ImageShack.us Taką lawendę pierwszy raz widzę....zobaczę co z niej będzie i czy się przyjmie.... Edytowane 20 Maja 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts