Juszczakówka 20.05.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 A kiedy zdjęcia dla nas Już są anbama a widzisz jakie funkie mam ładniuśkie, są trzy w paski i trzy całe zielone..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 U mnie cienia jak na lekarstwo:cry: Wsadziłam raczej w słońcu... Nie będzie rosła? Miałam fuksję w tamtym roku i rosła mi w półcieni nawet dość rosła była....a drugą na słonku i szybko zmarniała :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ja takiej też nigdy nie widziałam ale fajna jest . Andżelika zajrzyj do mnie na taras chociaż przy Twoich kwiatach to mały pikuś ale i tak się cieszę że mi się udało z domku na bazarek wyrwać Funkie widzę rosną a tą siną masz bo jednak to nie tą siną wykopałam tylko inną więc powinnaś mieć i tak dzisiaj popatrzyłam ze to chyba taka jak agawi ostatnio pokazywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Już są anbama a widzisz jakie funkie mam ładniuśkie, są trzy w paski i trzy całe zielone..... widzę widzę i bluszcz ładniuśki a ja swojego od teściowej jeszcze nie przyniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Miałam fuksję w tamtym roku i rosła mi w półcieni nawet dość rosła była....a drugą na słonku i szybko zmarniała :( tak też i mi się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Zajrzałam sobie tutaj i się zachwyciłam śliczny ogródek i kocanki bajeczne aż zazdroszczę że mi jeszcze długo pozostało czekać. Hej TwoOfUs zobaczysz ja u Ciebie też będą kwiaty, krzaczory i inne zielone badyle Wszystko w swoim czasie.....inspiracje cudniaste...a cegłę mam taka samą jak pokazałaś na pierwszym zdjęciu....będzie cudnie u Ciebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Idę do Ciebie i cieszę się ,że już troszeczkę chodzisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Miałam fuksję w tamtym roku i rosła mi w półcieni nawet dość rosła była....a drugą na słonku i szybko zmarniała :( To co ja bidulka mam zrobić?? Powiem jutro mamie, bo też ją w słoneczku posadziła... buuuu Aaa widziałam foty lawendy- śliczna:wiggle: Poszukam takiej samej;) A i hosty masz już duuuuże Andżeliko :) Jutro ma być piękna pogoda i w niedzielę też:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 To co ja bidulka mam zrobić?? Powiem jutro mamie, bo też ją w słoneczku posadziła... buuuu Jednym słowem musicie je dać w najmniej nasłonecznione miejsce , myśl i na pewno wymyślisz gdzie je znaleźć Jutro zrobię piękne foty moich funki, a mam ich aż 7 kępek , jak one się kiedyś rozrosną to dopiero będzie cudnie a w przyszłym roku odkupie tę niebieskawą, którą kiedyś pokazywałaś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Funkie widzę rosną a tą siną masz bo jednak to nie tą siną wykopałam tylko inną więc powinnaś mieć i tak dzisiaj popatrzyłam ze to chyba taka jak agawi ostatnio pokazywała Chyba jej nie mam, ale za to mam inne też bardzo piękne....jurto zrobię foty to zobaczysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jednym słowem musicie je dać w najmniej nasłonecznione miejsce , myśl i na pewno wymyślisz gdzie je znaleźć Jutro zrobię piękne foty moich funki, a mam ich aż 7 kępek , jak one się kiedyś rozrosną to dopiero będzie cudnie a w przyszłym roku odkupie tę niebieskawą, którą kiedyś pokazywałaś..... Coś pomyślę z tą fuksją... Ta niebieska hosta to odmiana "Big Daddy" Widziałam ją w LM i OBI (kosztowała 12 zł), ale byłam tak zaoferowana kupowaniem drzewek iglaków, że zupełnie o niej zapomniałam:( Też muszę ją mieć Zrób, zrób foty- ja mam ze 3 kępki dopiero.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 widzę widzę i bluszcz ładniuśki a ja swojego od teściowej jeszcze nie przyniosłam Ja mam 3 sztuki bluszczu, dwa rodzaje drobnolistne i jeden wielgachnolistny , to nie czekaj dłużej tylko idź do niej i przesadź bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ta niebieska hosta to odmiana "Big Daddy" Widziałam ją w LM i OBI (kosztowała 12 zł), ale byłam tak zaoferowana kupowaniem drzewek iglaków, że zupełnie o niej zapomniałam:( Też muszę ją mieć Zrób, zrób foty- ja mam ze 3 kępki dopiero.... Za to masz ładne iglaki i w ogóle ten Twój ogród to taki żurnalowy się zrobił Aguś ale się cieszę z tych naszych prac ogrodniczych , rośnie nam trawka, kwiatki, iglaki sama radość..... Fajna ta niebieska hosta też ją kiedyś kupię, tylko szkoda, że ona tak bardzo powoli rośnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dzięki Andżeliko :hug:Ale gdzie tam żurnalowy:eek: Taki wypierdek, trochę drzewek i skrawek trawki to i łatwiej zadbać Uważam, że i my i Wy zrobiliśmy kawał dobrej roboty:cool: Ale u Ciebie, to ja widziałam tylko jakieś skrawki (śliczne skrawki), ale jednak skrawki ogródka:) Pokażesz nam więcej? A hosty w ogóle to chyba powoli rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dzięki Uważam, że i my i Wy zrobiliśmy kawał dobrej roboty:cool: Bardzo duży kawał roboty.... Ale u Ciebie, to ja widziałam tylko jakieś skrawki (śliczne skrawki), ale jednak skrawki ogródka:) Pokażesz nam więcej? . :lol2: Aguś ale to jest mój cały ogród ( dumnie brzmi OGRÓD, czytaj wypierdek mamuci ) noooo dobra zrobię z innej perspektywy, przodu domu nie pokazuję ponieważ nie ma jeszcze nic..... tylko kamyki i trochę trawki, brak ogrodzenia i kostki....ot i cały mój przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 :lol2: Aguś ale to jest mój cały ogród ( dumnie brzmi OGRÓD, czytaj wypierdek mamuci ) noooo dobra zrobię z innej perspektywy, przodu domu nie pokazuję ponieważ nie ma jeszcze nic..... tylko kamyki i trochę trawki, brak ogrodzenia i kostki....ot i cały mój przód Oj tam, oj tam jaki wypierdek? A ile m2 ma Wasza działeczka? Zrób zdjęcie z dalszej perspektywy, plizzzzzz:hug: A planujecie ogrodzenie w tym roku? Bo kostka to na pewno może poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Działka ma 29m na 15m dom ma obrys 10mx12m i oczywiście jest do bliźniaka (12m jest tylko od garażu ponieważ garaż jest wypuszczony ) a reszta to już tylko ogród, ogród, ogród :lol2: Zdjęcia zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 To masz tylko troszeczkę mniej niż ja... Nasza działka ma 30x40, ale domy sporo zajmują i ogródek już taki średni zostaje... Ale damy radę Małe jest piękne:lol2: I czekam na fotyyyy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilianin 21.05.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witam serdecznie. trafilam tu przypadkiem, ale Twoj blog bardzo mi sie spodobal i chcialam dac temu wyraz A przy okazji zapytac w jaki sposob malowalas te wiklinowe doniczki na bialo? Jakim rodzajem farby, pedzlem, spray'em itp. i w jakiej kolejnosci czynnosci itp? Chcialabym pomalowac dwa koszyki na drobiazgi, ale nie wiem jak sie do tego zabrac, zeby 1. chwycilo, 2. nie oblazlo w krotkim czasie... dzieki wielkie za odpowiedz i ide sie dalej wglebiac i zachwycac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.05.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 ....... zapytac w jaki sposob malowalas te wiklinowe doniczki na bialo? Jakim rodzajem farby, pedzlem, spray'em itp. i w jakiej kolejnosci czynnosci itp? Chcialabym pomalowac dwa koszyki na drobiazgi, ale nie wiem jak sie do tego zabrac, zeby 1. chwycilo, 2. nie oblazlo w krotkim czasie... dzieki wielkie za odpowiedz i ide sie dalej wglebiac i zachwycac Dzięki za miłe słowa..... Przed malowaniem kosze należy wymyć, wypłukać i dobrze wysuszyć. Suche kosze pomalowałam najprostszą białą farbą w sprayuj "DUPLI-COLOR color spray" taki napis widnieje na etykiecie.... , szybko schnie i fajnie wgląda, spray dociera do każdego zakamarka ......kupiłam ją w Castoramie za 14 zł. Po wyschnięciu farby należny nanieść miękkim pędzlem białą farbę akrylową np.: duluxem, jedyną. Maluje dwa razy.......ot i tyle to cała filozofia malowania koszy . Życzę powodzenia i trzymam kciuki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts