Juszczakówka 29.05.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 A z jakiej okazji dostałaś koszyczek? Czy spóźniłam się na imieninki lub urodzinki? Aaa i nowe kwiatowe zakupy jednak będą:lol2: Koszyk dostałam tak bez okazji .....a surfinie herbaciano-białe będą wygląda bajecznie w nowym koszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.05.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Zioła lawenda, szałwia i.....latarenka wykonana własnoręcznie... http://img405.imageshack.us/img405/8761/78098495.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img863.imageshack.us/img863/9107/17878653.jpg Uploaded with ImageShack.us Niebo całe zasnute białymi chmurami....słoneczko wychyla się niepewnie za chmur.....promienie nieśmiało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.05.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Zanotowałam sobie nazwe tej bajecznej surfinii.A za koszykami tez przepadam . W starym domu miałam całe ogrodzenie obwieszone koszykami ,ale teraz nadają się tylko na "szmelc".Nieustająco zachwycam się Twoimi widokami za oknem .Pewnie nawet na urlop Ci się nie chce wyjeżdżać ,przecie Ty cały czas na urlopie jesteś.No i latarenka cudna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.05.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Andżeliko...czy mogę "zmałpować" tę latarnię?????????? CUDNA:) Zresztą i tak już pokazałam mężowi:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 29.05.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Cóż ja mogę powiedzieć PIĘKNA jest ta latarenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Śliczna ta latarenka:D:D Też taką chcę :cry: I ładnie to tak dostawać piękne koszyki bez okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.05.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Zanotowałam sobie nazwe tej bajecznej surfinii.A za koszykami tez przepadam . W starym domu miałam całe ogrodzenie obwieszone koszykami ,ale teraz nadają się tylko na "szmelc".Nieustająco zachwycam się Twoimi widokami za oknem .Pewnie nawet na urlop Ci się nie chce wyjeżdżać ,przecie Ty cały czas na urlopie jesteś.No i latarenka cudna ... Surfinie warto kupić Też jestem ciekawa w jakim stanie będą te moje koszyki po zakończeniu sezonu i czy też będą się nadawały na nastepny rok Na urlopek to ZAWSZE chce się nam wyjeżdżać , nad jeziora, morze itp regiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.05.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Andżeliko...czy mogę "zmałpować" tę latarnię?????????? CUDNA:) Zresztą i tak już pokazałam mężowi:):) Beata "małpuj" wzór latarenki, jest ona bardzo łatwa w wykonaniu....teściu tylko szkło mi dociął, koronę kupiłam w CAstoramie, znajomy zespawał, a ja wyczyściłam , pociełam i zbiłam w całość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.05.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 A gdzie Ty się koleżanko podziewasz ??? Wiem ,wiem masz ostatnie dni wolnego i trzeba to jakoś pozytywnie wykorzystać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.05.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 I ładnie to tak dostawać piękne koszyki bez okazji Łanie, ładnie Aga dzisiaj będę impregnować NARESZCIE meble ogrodowe ( ile podejść już było ???? nawet nie liczę ) no może się uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.05.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 A gdzie Ty się koleżanko podziewasz ??? Wiem ,wiem masz ostatnie dni wolnego i trzeba to jakoś pozytywnie wykorzystać.... To tu..., to tam..:D:D odkąd bardziej mobilna jestem rzeczywiście staram się wykorzystać ostatnie dni laby;) A ja dzisiaj zawstydzona Twoją nową latarenka postanowiłam swoją odmalować bo przyblakła deczko właśnie schnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.05.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Anetka ona taka nowa to nie jest w tamtym roku ją zrobiłam i to ze starych desek poszalunkowych .... A ja w pracy marznę w murach zimno jak diabli, zazdoszczę siedzenia na tarasie w ciepełku ...jeszcze 2 godziny i też będę u siebie wygrzewać zmarznięte kości :lol2: Latarenka w słoneczku szybko wyschnie i będzie jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Łanie, ładnie Aga dzisiaj będę impregnować NARESZCIE meble ogrodowe ( ile podejść już było ???? nawet nie liczę ) no może się uda.... No to trzymam kciuki Andżeliko- pogoda wymarzona szczególnie u nas:yes: Swoją drogą ja już nawet zapomniałam, że to robiłam:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.05.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Aga trzymaj kciuki, bo to się może jeszcze różnie skończyć :lol2:, pogoda dzisiaj cudna, ale wieje zimny wiatr ( no nie dogodzisz ), ale jestem tak przemarznięta i chłonna słoneczka..... wiaterek mi przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Aga trzymaj kciuki, bo to się może jeszcze różnie skończyć :lol2:, pogoda dzisiaj cudna, ale wieje zimny wiatr ( no nie dogodzisz ), ale jestem tak przemarznięta i chłonna słoneczka..... wiaterek mi przeszkadza Ja Ci dam różnie się skończyć Oczekuję jutro na piękne foty, pięknych mebli oczywiście już pomalowanych:lol2: U nas też wieje, ale jest cieplutko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 31.05.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Jak mebelki pomalowane som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Jak mebelki pomalowane som? Ja też się dopytuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.05.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 I ja, i ja... Andżeliko, jak będziesz miała chwilkę, to zajrzyj do mnie...mam latarenki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.05.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Śliczna latarenka! Taka naturalna, prawdziwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 01.06.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam. Trafiłam do Cibie przez przypadek z wnętrz Darcy i co widzę !!! Nareszcie ktoś z zachodniopomorskiego, bliziutko mnie. Ja jestem ze Szczecina a w zasasdzie teraz to juz z Dobrej Szczecińskiej. Sowją przygodę mieszkania w domku zaczęłam 8 m-cy temu, a teren staramy sie ogarnąc dopiero teraz. Jesli chodzi o kwiatuszki i roślinki to jestem kompletnie zielona - dopiero teraz zaczynam sie uczyć. Tydzień temu posialiśmy trawke i strasznie cieżko idzie jej wzrastanie ale powodem tego jest brak deszczu. Mam nadzieję ze po wczorajszej burzy wszystko sie zmieni. Zainspirował mnie Twój ogródek, piękne kompozycje kwaiatowe i jeszcze piękniejsze drewniane doniczki własnej roboty. Nie wspomnę już o reszce domku, jest śliczny. My dopiero zaczynamy powolutku sie urządzać, wiadomo brak funduszy, chetnie pozagladam do Twojego dziennika, myślę ze wiele sie nauczę. Zainteresował mnie również Czacz. Nie wiedziałam ze jest coś takiego tak blisko, bo przykro to mówić, ale w Szczecinie trudno o fajne meble (nie wspomnę że nie ma nawet IKEI). Pozwolisz że będę Cię tu podgladaćPozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts