Juszczakówka 01.06.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dziewczynki moje kochane nooo cóż.... hmmmm mebelki mają się całkiem dobrze, zostały wymyte ( czyt. odświeżone wodą z szarym mydłem ) stoją na tarasie....,wyłożone podusiami....jednym słowem są wygodne..... używane i tyle na razie w tym temacie i nie pytać dlaczego . Zrobię foty obecnego stanu....czyli takie jakie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.06.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) I ja, i ja... Andżeliko, jak będziesz miała chwilkę, to zajrzyj do mnie...mam latarenki:):) Beatko byłam.... widziałam, PIĘKNE są te latarenki..... i to ja CI dałam namiar na takie cuda???? Cieszę się, że skorzystałaś z tych linków i że je kupiłaś ( cudne są.... i te szprosy w okienkach.... warto było...). Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.06.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Śliczna latarenka! Taka naturalna, prawdziwa ! Yokasta jeszcze bardziej cieszy, że sama ją zrobiłam.... Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.06.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. Trafiłam do Cibie przez przypadek z wnętrz Darcy i co widzę !!! Nareszcie ktoś z zachodniopomorskiego, bliziutko mnie. Ja jestem ze Szczecina a w zasasdzie teraz to juz z Dobrej Szczecińskiej. [...] Pozwolisz że będę Cię tu podgladać Pozdrawiam Magda Witaj Madzia Ale ja jestem z Podhala , a w zachodniopomorskim urodziłam się.... i mam tam OCZYWIŚCIE całą rodzinkę z czego się bardzo cieszę ( my jacyś odszczepieńcy jesteśmy i w górach mieszkamy ). Bardzo się cieszę ,że do mnie trafiłaś i witam Cię serdecznie ( blisko Ciebie mieszka Beata bogumil w Choszcznie tak na marginesie napiszę ). Jeszcze baradziej dziękuję za pochwały mojego ogródka ( wiesz też jestem laikiem w tej dziedzinie ), który powstaje w tym roku....Podglądaj, pytaj.... w miarę moich możliwości i wiedzy na wszystko odpowiem ..... A co do trawy mam nadzieję, że przy tych Waszych upałach ( u nas deszczowo i burzowo coś górale musieli zajść za skórę PANU w niebiosach... ) podlewacie trawkę wieczorem :yes: , zobaczysz szybko wzejdzie i będzie pięknie.... Idę z rewizytą popatrzyć co u Was słychać.... I oczywiście zajrzyj czasami do mnie ( jak już się okazało, że nie jestem już tak blisko Ciebie ). Pozdrawiam..... Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 01.06.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witaj Madzia Ale ja jestem z Podhala , a w zachodniopomorskim urodziłam się.... i mam tam OCZYWIŚCIE całą rodzinkę z czego się bardzo cieszę ( my jacyś odszczepieńcy jesteśmy i w górach mieszkamy ). Bardzo się cieszę ,że do mnie trafiłaś i witam Cię serdecznie ( blisko Ciebie mieszka Beata bogumilbo w Choszcznie tak na marginesie napiszę ). Jeszcze baradziej dziękuję za pochwały mojego ogródka ( wiesz też jestem laikiem w tej dziedzinie ), który powstaje w tym roku....Podglądaj, pytaj.... w miarę moich możliwości i wiedzy na wszystko odpowiem ..... A co do trawy mam nadzieję, że przy tych Waszych upałach ( u nas deszczowo i burzowo coś górale musieli zajść za skórę PANU w niebiosach... ) podlweacie trawkę wieczorem :yes: , zobaczysz szybko wzejdzie i będzie pieknie.... Idę z rewizytą popatrzyć co u Was słychać.... I oczywiście zajrzyj czasami do mnie ( jak już się okazało, że nie jestem już tak blisko Ciebie ). Pozdrawiam..... Szkoda że nie mieszkasz w Barlinku, ale to nie szkodzi i tak Twój dziennik bardzo mi sie podoba. Co do mojego to jest mocno nieaktualny muszę sie wziąść i go uzupełnić, pewnie to troszkę potrwa. Beaty dzienniczek też odwiedziłąm i równiez podoba mi sie jej ogródek. Jeśli chodzi o trawkę to podlwamy dzień w dzień, ale wczoraj chyba pani Bozia sie nad nami zlitowała i mieliśmy dosyć ostrą burzę. Jeśli moge zapytać o te lampioniki z ogródka to proszę podaj gzdie mozna je nabyć są śliczny i pasowały by do mojego zaczątku ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.06.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Madzia zrobiłam szybki rekonesansik domku.... Domek masz piękny.... i faktycznie musisz założyc nowy wątek w Galerii .... Co do latarenek to Beacie podałam linki z allegro , tam jest naprawdę dużo pięknych latarenek i co najważniesze to za całkiem przystępne ceny .... Moje latarenki kupiłam u siebie.... w zimie i też za całkiem przystępną cenę ( 35zł/szt. )..... Załóż wątek będziemy podglądać i oczywiście chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.06.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Madzia, to u mnie byłaś i śladu nie zostawiłaś???????????????Tak, ja mieszkam bliziutko...dobrze Andżelika prawi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 01.06.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dziękuje za namiary na latarenki, popracuje nad nowym wątkiem, tylko mój aparat taki do d..... buntuje sie i zdjec nie chce robić wrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 01.06.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 No dawno mnie na Podhalu u Juszczakówki nie było Nadrobiłam zaległości i koniecznie muszę pochwalić latarenkę i skrzyneczki Zdolna dziewczyna z ciebie Andżeliko, pieruńsko A jak robiłaś napisy na skrzynkach, przez szablon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 01.06.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Lotu balonem nie było bo pogoda się zepsuła także nici z kawki w Nowym Targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.06.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 A mnie zauroczyła latarenka - ta własnoręcznie wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dziewczynki moje kochane nooo cóż.... hmmmm mebelki mają się całkiem dobrze, zostały wymyte ( czyt. odświeżone wodą z szarym mydłem ) stoją na tarasie....,wyłożone podusiami....jednym słowem są wygodne..... używane i tyle na razie w tym temacie i nie pytać dlaczego . Zrobię foty obecnego stanu....czyli takie jakie mam Co się stało? Pogoda sprawiła figla, czy dzieciaki? Andżeliko, mam pomysł-podeślij te mebelki do mnie i odmaluję Ci je zupełnie gratisowo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 01.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam sie pieknie! Ta latarenka jest po prostu świetna!!!! W ogóle cały Wasz domek szalenie mi się podoba, powoli podczytuję wątek i czerpię inspiracje, hehe:) pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 02.06.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam....od dawna podczytuję z ukrycia....a teraz już oficjalnie się wpisuje. Dom piękny z klimatem, ogród widać, że też będzie uroczy....pozdrawiam i gratuluję zdolności w "robótkach ręcznych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 No dawno mnie na Podhalu u Juszczakówki nie było Nadrobiłam zaległości i koniecznie muszę pochwalić latarenkę i skrzyneczki Zdolna dziewczyna z ciebie Andżeliko, pieruńsko A jak robiłaś napisy na skrzynkach, przez szablon? Fajnie, że dotarłaś do mnie wiem, wiem....jesteś zagoniana czyżby wykończeniówka Cię dopadła i wykańczała ???? Aga dzięki za zdolną dziewczynkę ale słowa pochwały też tyczą się mojego Małżaona ( który jest bardzo cierpliwy i wytrwały )... Napisy wykonane za pomocą szablonów ( notabene wykonanych przez mojego mężusia...)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Lotu balonem nie było bo pogoda się zepsuła także nici z kawki w Nowym Targu Jaka szkoda , a ja nakryłam do stołu....przygotowany był chlebuś i sól....orkiestra czekała przy proguuuuu.....samowar gorący...... Mam nadzieję, że uda się jeszcze polecieć.....bo co z tymi biletami ?????? P.S apropo biletów 11. czerwca idę na koncert Antoniny Krzysztoń http://www.youtube.com/watch?v=ttalAunGRVo http://www.youtube.com/watch?v=beEzNIq0Hqw&feature=related zapowiada się bardzo fajny babski wieczór Edytowane 2 Czerwca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A mnie zauroczyła latarenka - ta własnoręcznie wykonana Latarenka robi furrorę....dziekować bardzo :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Co się stało? Pogoda sprawiła figla, czy dzieciaki? Andżeliko, mam pomysł-podeślij te mebelki do mnie i odmaluję Ci je zupełnie gratisowo:rotfl: Agusia fajowo to proszę czekaj przy ulicy ENTEJ o godzine 28/30 przyjeżdzają mebelki doczekają się swojej świetności i blasku flesza..... przyczyna ...mąż okazało się, że mam owszem mam preparat do impregnacji drewna, ale lakier..., a mi potrzebny jest OLEJ i nie ma mi kto przejechać po niego , a to jest dość spary kawałek drogi....:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam sie pieknie! Ta latarenka jest po prostu świetna!!!! W ogóle cały Wasz domek szalenie mi się podoba, powoli podczytuję wątek i czerpię inspiracje, hehe:) pozdrawiam cieplutko! dorben witam Cię u siebie ..... inspiruj się dowoli ...........przyjdę z rewizytą......też pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam....od dawna podczytuję z ukrycia....a teraz już oficjalnie się wpisuje. Dom piękny z klimatem, ogród widać, że też będzie uroczy....pozdrawiam i gratuluję zdolności w "robótkach ręcznych". sara_78 fajnie, że się ujawniłaś Mam nadzieję, że kiedyś ten mój ogród będzie rozrośnięty...wiem, wiem trochę czasu iiiii będzie TAJEMNICZY OGRÓD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts