agawi74 02.06.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Agusia fajowo to proszę czekaj przy ulicy ENTEJ o godzine 28/30 przyjeżdzają mebelki doczekają się swojej świetności i blasku flesza..... przyczyna ...mąż okazało się, że mam owszem mam preparat do impregnacji drewna, ale lakier..., a mi potrzebny jest OLEJ i nie ma mi kto przejechać po niego , a to jest dość spary kawałek drogi....:cry: Ok, czekaaaammmm A co do oleju, ja mam ten z Jyska i jest całkiem dobry;) Internet chodzi dzisiaj jak krew z nosa, może to efekt całonocnej burzy? Aaa a gdzie są obiecane foty mebelków?:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Moja droga Agusiu wczoraj był dzień dziecka i po pracy mojej czyli po 18-ej z minutami pojechaliśmy do Term w Bukowinie Tarzańskiej http://www.termabukowina.pl/galeria.html dzieciaki miały ubaw po pachy... przyjechaliśmy bardzo wieczorową porą.... burza powiadasz , a deszczyk nie doszedł do Was widzę , że chyba nie...... bo u nas zagościł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Moja droga Agusiu wczoraj był dzień dziecka i po pracy mojej czyli po 18-ej z minutami pojechaliśmy do Term w Bukowinie Tarzańskiej http://www.termabukowina.pl/galeria.html dzieciaki miały ubaw po pachy... przyjechaliśmy bardzo wieczorową porą.... burza powiadasz , a deszczyk nie doszedł do Was widzę , że chyba nie...... bo u nas zagościł Kochana Andżeliko, jak ja Ci zazdroszczę, że masz tak bliziutko to takich fajnych miejsc No to dzieciaki miały radochę, co???:D U nas deszczyk był, a jakże- się niejasno wyraziłam, bo burze z ulewami trawały całą noc:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 02.06.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Kochana Andżeliko, jak ja Ci zazdroszczę, że masz tak bliziutko to takich fajnych miejsc No to dzieciaki miały radochę, co???:D U nas deszczyk był, a jakże- się niejasno wyraziłam, bo burze z ulewami trawały całą noc:yes: Oj ja też zazdroszczę , zazdroszczę. I tych term i Bukowiny Tatarzańskiej, parę ładnych lat temu byliśmy tam kilka razy w zimie na nartach i normalnie zakochałąm sie w tym małym miasteczku. Chodziły mi kiedyś takie myśli po głowie żeby osiedlić sie tam na stałe, powiadają ze wiosną jest jeszcze piękniej, ale chyba zabrako odwagi na tak daleką przeprowadzkę, a moze szkoda nam było rodziców tak samych tu zostawiać ??? Już sama nie wiem. Pozwolicie ze zgapie od Was te latarenki . Biorę sie za ich zamawianie. I mam pytanko czy swoja galerie to zakłądam w wątku galerie forumowiczów, czy jakos przez swój dziennik może ktos wie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 02.06.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 świetne te Termy-super sprawa......i dla dzieci i dla trochę starszych też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 I mam pytanko czy swoja galerie to zakłądam w wątku galerie forumowiczów, czy jakos przez swój dziennik może ktos wie ??? Madzia, galerię zakładasz w tym wątku, kliknij dodaj nowy temat:yes: Będzie nowa galeria:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 02.06.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Madzia, galerię zakładasz w tym wątku, kliknij dodaj nowy temat:yes: Będzie nowa galeria:wave: No to już wiem i dziękuję bardzo. Owszem będzie nowa galeria, ale najpierw muszę ogarnąć się z moim apartem i djść z nim do ładu i składu, ale obiecuję że będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 I mam pytanko czy swoja galerie to zakłądam w wątku galerie forumowiczów, czy jakos przez swój dziennik może ktos wie ??? Zkładasz w Galerii zdjęć....pod czerwony paskiem jest NAPISZ NOWY TEMAT i właśnie tam naciskasz i.....powstaje nowy wątek :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 02.06.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam Piekności, poprostu piekności. Cały Twoj dom jest przepiękny Ogród z czasem też będzie śliczny. Doniczki na kwiaty bardzo ładne, ja tez lubię popełniac rekoczyny Takie wątki, jak Twój uwielbiam, szczególnie wieczorami sobie poczytać. Wtedy wiem, po co zaczynalismy budowę domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 No to już wiem i dziękuję bardzo. Owszem będzie nowa galeria, ale najpierw muszę ogarnąć się z moim apartem i djść z nim do ładu i składu, ale obiecuję że będzie. Czekamy:yes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam Piekności, poprostu piekności. Cały Twoj dom jest przepiękny Ogród z czasem też będzie śliczny. Doniczki na kwiaty bardzo ładne, ja tez lubię popełniac rekoczyny Takie wątki, jak Twój uwielbiam, szczególnie wieczorami sobie poczytać. Wtedy wiem, po co zaczynalismy budowę domu Dziękuję bardzo agi_78 Twoje słowa podnoszą na duchu..... i nadal będę popełniać "rękoczyny"...zobaczysz czas szybko mija.... i też będziecie mogli się cieszyć każdym centymetrem domku, ogrodu.... Witam Cię serdecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Odsłona moich mebli specjalnie dla agawi całokształt mebelek..... ujęcie z zaskoczenia http://img806.imageshack.us/img806/7720/aw2z.jpg Uploaded with ImageShack.us bliskie spotkanie z koszykiem i jego jeszcze nie posadzonymi surfiniami..... http://img804.imageshack.us/img804/940/aw3q.jpg Uploaded with ImageShack.us ławeczka, która czeka na ..... http://img691.imageshack.us/img691/9999/aw4s.jpg Uploaded with ImageShack.us ............ koniec historii mebli ogrodowych....... Zapraszam na kawusię przy świeżym zapachu lawendy i szałwii..... http://img193.imageshack.us/img193/6828/lawsza.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img233.imageshack.us/img233/5650/lawesza.jpg Uploaded with ImageShack.us Koszyk , który pełni role stolika planuję przemalować na biało i muszę jakiś blacik wymyślić..... oczywiście będzie drewniany i zostanie koloru drewna ( to wszystko na razie w planach... ....najpierw olejowanie mebli.....:bye: )..... Edytowane 20 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.06.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 ależ tam fajnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.06.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Piękny zakątek Chciałoby się taki mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dzięki Andżeliko za fotki Piękne masz mebelki i całkiem podobne do moich I bardzo cudnie jest u Ciebie, klimatycznie i kawusią pachnie i szałwią i lawendą...:rolleyes: Szkoda, że nie mieszkasz bliżej... Aaa i fajne masz te poduchy. Ja szukam poduch dla siebie, ale większość ma wymiary 38x38cm, a ja muszę mieć większe, bo tylko takie pasują... A Twoje poduchy jakie mają wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.06.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Pięknie...bardzo klimatycznie, aż czuć zapach lawendy i szałwii. Jestem ciekawa efektu przerobienia koszyka na stolik. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 03.06.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ślicznie tu u Ciebie, aż miło patrzeć szukałam też inspiracji na stolik w rogu tarasu i powiem, że z tym koszykiem to super pomysł. Jakich farb trzeba użyć zeby przemalowac wikline jesli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 03.06.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Co ja mogę jeszcze dodać pieknie tam u Ciebie Andżeliko pieknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.06.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Andżeliko szukałam tych nieszczeęsnych poduszek ogrodowych dla siebie i zobacz coś tam znalazałm... Producent, różne kształty i materiały. Szare też są, ale w jakieś kwiaty:yes: I najważniejsze szyją siedzisko w wymiarze 51x46cm:wave: Muszę zapytać o cenę http://duko.pl/ http://duko.pl/?a=3&lg=pl&id_kat=3&id_fot=63#main http://duko.pl/?lg=pl&&a=3&id_kat=3&id_fot=#main Edytowane 3 Czerwca 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 04.06.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 A ja wczoraj właśnie uszyłam poduszki na mebelki tarasowe:wave: W pupę już miękko jeszcze pod plecy by się coś przydało ale materac z dziecinnego łóżeczka deczko mały był i wypełnienia zabrakło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts