bogumil 04.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Ależ u Ciebie pachnąco...przy tej lawendzie i szałwi kawusia smakowałaby cudnie:) Mebelki piękne..i ogólnie, co tu dużo pisać.... fajny klimacik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.06.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Szałwia pobudza mądrość; pomaga w uzdrawianiu ciała, umysłu i duszy.....oczyszcza pomieszczenia i ludzi z negatywnej energii....ma przepiękny i mocny mistyczny aromat.Szałwia, szałwia, szałwia.... http://img194.imageshack.us/img194/1981/sza1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img10.imageshack.us/img10/10/sza2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img10.imageshack.us/img10/8230/sza3.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img838.imageshack.us/img838/9008/sza4.jpg Uploaded with ImageShack.us szałwia doskonale wygląda w towarzystwie kocanki i surfinii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.06.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Ależ u Ciebie pachnąco.. [...] .... fajny klimacik:) Beatko ja już nie wspomnę jak u Ciebie różą i jaśminem pachnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Och jak ja zazdraszczam wypadu do Term w Bukowinie:yes: , byliśmy tam dwa lata temu , a dzieciaki do tej pory wspominają. Szkoda ,że to drugi koniec Polski... ach szkoda. My za to wybraliśmy się z dzieciakami do takich małych "term" niedaleko Olsztynka ,polecam Warmia Hotel Piękny taras i te donice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.06.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Dzięki Andżeliko za fotki Piękne masz mebelki i całkiem podobne do moich...[...]... Szkoda, że nie mieszkasz bliżej... Aguś Twoje mebelki też są piękne i jak napisałaś podobne ....a co do poduszek to nie mogłaś mi wcześniej tego linka dać teraz to już d...pa zbita poduchy są i nie zanosi się na zmianę ....Ty zamawiaj i zobaczymy co wyjdzie i może za 2 lata zmienię Szkoda, że tak daleko mieszkamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.06.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Och jak ja zazdraszczam wypadu do Term w Bukowinie:yes: , byliśmy tam dwa lata temu , a dzieciaki do tej pory wspominają. Szkoda ,że to drugi koniec Polski... ach szkoda. My za to wybraliśmy się z dzieciakami do takich małych "term" niedaleko Olsztynka ,polecam Warmia Hotel Piękny taras i te donice. Dzięki za pochwały tarasu i donic....Wasze tereny też wspaniałe i też bardzo lubimy do Was jeździć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.06.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Co ja mogę jeszcze dodać pieknie tam u Ciebie Andżeliko pieknie:yes: Dziękować, dziękować....odkrywam w sobie jakieś nowe zapędy pracy w moim ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.06.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 lasche, Femalia, sara_78, Madzia 1978 bardzo dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.06.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 .a co do poduszek to nie mogłaś mi wcześniej tego linka dać teraz to już d...pa zbita poduchy są i nie zanosi się na zmianę ....Ty zamawiaj i zobaczymy co wyjdzie i może za 2 lata zmienię Andżeliko, sama dopiero znalazłam tą stronkę. Wysłałam zapytanie, ale nie wiem, czy on zajmują się sprzedażą detaliczną-zobaczymy:D Poduchy masz ładne, więc nic nie zmieniaj. Dokupisz tylko brakujące na ławeczkę U nas był cały weekend straaszny upał:D Jak ja tak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Przybyłam na kawę . Bardzo podobają mi się Twoje pomysły, ciekawa jestem jak wyjdzie stolik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.06.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A gospodyni gdzie? Andżeliko, dostałam wycenę tych poduch, krzesło 54 zł, ławka 95zł. Ceny bez rewelacji, jeszcze się rozejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 07.06.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Mebelki ogrodowe sliczne My na razie korzystamy z ławek zrobionych i wkopanych w ziemie przez Ema Ja nie moge sie już doczekać swojej werandy, a to dopiero najwcześniej w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.06.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Przybyłam na kawę . Bardzo podobają mi się Twoje pomysły, ciekawa jestem jak wyjdzie stolik . Aniu mi też podobają się moje pomysły....a przyczyna moich pomysłów jest całkiem prosta ....nie mogę sobie kupić tej wymarzonej ławy.... więc cieszę się tym co mam w domu i tym , że mogę wykorzystać stare i przemienić je w NOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.06.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 A gospodyni gdzie? Andżeliko, dostałam wycenę tych poduch, krzesło 54 zł, ławka 95zł. Ceny bez rewelacji, jeszcze się rozejrzę Aga cholera drogo !!!! nawet bardzo drogo jak Ty masz 4 ( czy 6 ? ) krzesł i ławę to wychodzi kosmos finansowy.... ( lepiej te pięniądze spożytkować na jakieś bardziej przydatne cele .... Trzeba poszukać w internecie sprzedaży gąbek tapicerskich, kupić na wymiar plus materiał i może wyjdzie to taniej W takim bądź razie cieszę się moimi "pomarańczmi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.06.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Mebelki ogrodowe sliczne My na razie korzystamy z ławek zrobionych i wkopanych w ziemie przez Ema Ja nie moge sie już doczekać swojej werandy, a to dopiero najwcześniej w przyszłym roku Też mam jeszcze mebelki zrobione przez mojego męża i teścia . Siedzą nadal przed domkiem i nawet mają się całkiem dobrze i służą doskonale przy ognisku . Bardzo jestem ciekawa Twojej werandy i czuję coś po kościach, że będzie PIĘKNA i w moim klimacie ..... doczekamy się oczywoiście i możę to być w przyszłym roku .... ( jest jednak nadzieja , że będzie.... i tym się cieszymy )..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 07.06.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Też mam jeszcze mebelki zrobione przez mojego męża i teścia . Siedzą nadal przed domkiem i nawet mają się całkiem dobrze i służą doskonale przy ognisku . Bardzo jestem ciekawa Twojej werandy i czuję coś po kościach, że będzie PIĘKNA i w moim klimacie ..... doczekamy się oczywoiście i możę to być w przyszłym roku .... ( jest jednak nadzieja , że będzie.... i tym się cieszymy )..... weranda ma byc drewniana i zadaszona, doklejona do drzwi balkonowych przy kuchni taka typowo wiejska, przynajmniej mam nadzieję, że taka wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 07.06.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Piekne te mebelki tarasowe. U mnie też drewnainy komplet ale bardzo bardzo stary, na nowy musze troszke poczekać, lepswzy rydz niż nic )). Muszę pochwalic się że zakupiłam farbę w castorami i pomalowałam moje stare kosze wiklinowe i przyznam ze wyszły całkiem , całkiem a do tego dzisiaj przybyły latarenki muszę tylko poszukać takich metalowych pręcików, co by sobie te lataranki powiesić i będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.06.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Aga cholera drogo !!!! nawet bardzo drogo jak Ty masz 4 ( czy 6 ? ) krzesł i ławę to wychodzi kosmos finansowy.... ( lepiej te pięniądze spożytkować na jakieś bardziej przydatne cele .... Trzeba poszukać w internecie sprzedaży gąbek tapicerskich, kupić na wymiar plus materiał i może wyjdzie to taniej W takim bądź razie cieszę się moimi "pomarańczmi" No drogo!!!:mad: Masz rację Andżeliko, że lepiej samemu uszyć, ale ja nie umiem:cry: Twoje pomarańczki są cudneee:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.06.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Piekne te mebelki tarasowe. U mnie też drewnainy komplet ale bardzo bardzo stary, na nowy musze troszke poczekać, lepswzy rydz niż nic )). Muszę pochwalic się że zakupiłam farbę w castorami i pomalowałam moje stare kosze wiklinowe i przyznam ze wyszły całkiem , całkiem a do tego dzisiaj przybyły latarenki muszę tylko poszukać takich metalowych pręcików, co by sobie te lataranki powiesić i będzie piknie Mebelki im starsze tym lepsze.... z nutą ponadczasową ....fajnie, że pomalowałaś koszyki ( zajęcie całkiem przyjemne, a jakie efektowne ). Idę zaraz zobaczyć co storzyłaś. Haki ozdobne do latarenek kupowałam na allegro ( trzeba szukać , może się jeszcze pokażą )...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.06.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 No drogo!!!:mad: Masz rację Andżeliko, że lepiej samemu uszyć, ale ja nie umiem:cry: Twoje pomarańczki są cudneee:D Aga widziałaś u anbamy jej pochuchy, które uszyła z materacyków dziecięcych ? to jest chyba najtańszy i najbardziej trafiony w "10-kę" pomysł jaki widziałam . Trzeba tylko materace kupić ( te zwykłe gąbkowe są tanie ) i mamy na wymiar jak chcemy ...pozostaje kwestia materiau , ale to już nie problem i gotowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts