agawi74 07.06.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Aga widziałaś u anbamy jej pochuchy, które uszyła z materacyków dziecięcych ? to jest chyba najtańszy i najbardziej trafiony w "10-kę" pomysł jaki widziałam . Trzeba tylko materace kupić ( te zwykłe gąbkowe są tanie ) i mamy na wymiar jak chcemy ...pozostaje kwestia materiau , ale to już nie problem i gotowe.... Widziałam:yes: Piękne! Trzeba tylko być jeszcze tak zdolnym jak anbama i je uszyć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.06.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 bez przesady dziewczyny jak kasy brak to człowiek taki bardziej kreatywny się robi bo jakie ma wyjście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.06.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 bez przesady dziewczyny jak kasy brak to człowiek taki bardziej kreatywny się robi bo jakie ma wyjście:D Też prawda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.06.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Samouków trzeba i należy chwalić jak najwięcej, a kreatywnych tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.06.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Andżeliko...mówisz, że uszyć nie problem????????? Ja Wam tylko powiem, że kiedyś za czasów szkolnych chciałam sobie uszyć spódnicę, i wykroiłam ją, a jakże....zszyłam, ale....wyszedł mi trapez..dzwonek, czy jak go tam zwał!!!!!!! O szyciu to ja nie mam zielonego ani bladego pojęcia:( I co mi z tego, że ja kreatywna będę????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.06.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Toteż samouków i kreatywnych chwalę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.06.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ale masz fajny klimacik na tarasie , taki już wakacyjny....:yes:jak lubisz koszyki ,wiklinę to zapraszam w nasze strony.....w niedzielę mają się odbyć w sąsiedniej miejscowości Targi wikliny,zjeżdzają się producenci z całego kraju...ja już ostrzę pazurki na zakupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.06.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Jak tam materacyk zmierzony czy może jeszcze się może przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.06.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ale masz fajny klimacik na tarasie , taki już wakacyjny....:yes:jak lubisz koszyki ,wiklinę to zapraszam w nasze strony.....w niedzielę mają się odbyć w sąsiedniej miejscowości Targi wikliny,zjeżdzają się producenci z całego kraju...ja już ostrzę pazurki na zakupy... Beatko chętnie pojechałabym tylko to dość spory kawałek I bardzo dziękuję za "fajny klimacik " starm się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.06.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 O szyciu to ja nie mam zielonego ani bladego pojęcia:( I co mi z tego, że ja kreatywna będę????:) Ja też nie mam bladego pojęcia o szyciu, ale nie poddaję się i zawsze wychodzę do przodu..., albo pruje i jeszcze raz ...kiedyś trzeba się przełamać i spróbować.... WARTO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.06.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Jak tam materacyk zmierzony czy może jeszcze się może przydać Anetka materacyk pomierzony , ale niestety córcia zabrania go zabrać ( leży u niej w pokoju na podłodze i bawi się na nim ). To jak na razie przydaje się Pogoda znów przechodzi załamanie deszczowe, a dzisiaj jest Medarda i jak przysłowie mówi Kiedy Medard się rozwodni, to będzie deszczu sześć tygodni. Gdy w Medarda deszcz szeleści, będzie lało dni czterdzieści. Gdy Medard z deszczem przybywa, tak samo bywa we żniwa. :cry: jednym słowem ZNOWU DESZCZ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.06.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Czyli pora deszczowa nam się szykuje:yes:Deszcz by się przydał bo u mnie sucho strasznie i wymyśłiłam sobie nową rabatkę tylko nie mam odwagi się za to zabrać czekam aż znów spadnie deszcz..... chmurzy się może popada. Poduchy mogą poczekać w końcu jedne już masz:yes:A jak się pogoda trochę popsuje to może się wezmę za szycie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.06.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 APogoda znów przechodzi załamanie deszczowe, a dzisiaj jest Medarda i jak przysłowie mówi Kiedy Medard się rozwodni, to będzie deszczu sześć tygodni. Gdy w Medarda deszcz szeleści, będzie lało dni czterdzieści. Gdy Medard z deszczem przybywa, tak samo bywa we żniwa.. Ale postraszyłaś Andżeliko :lol2::hug:U nas dzisiaj tylko lekko kropiło, więc może nie będzie aż tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.06.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 U nas nawet kropla nie spadła i już wszystko jasne czyli wiadomo w którym kierunku na urlopik trzeba się wybierać żeby pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.06.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 QRCZE..... A u nas leje..... a co? zdziwieni...bo mnie już nic nie zdziwi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.06.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Chciałam przesłać linka z kamerami z miasta ( ale się rozmyśliłam ) cobyście mi uwierzyły....leje, leje, szaro, buro :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.06.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 QRCZE..... A u nas leje..... a co? zdziwieni...bo mnie już nic nie zdziwi...... Depresja jakaś z powodu deszczu czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.06.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 deprecha N I E ale to jest "łokropnie menconce" jeżeli ciągle leje i leje...... , a każdy pisze jaka fajna pogoda, słoneczko świeci.....aż chce się tworzyć, działać itd., itp....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.06.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 QRCZE..... A u nas leje..... a co? zdziwieni...bo mnie już nic nie zdziwi...... A u nas wieje:bash: Nie znoszę silnych wiatrów;) Temperatura to tylko 20 C, a jutro ma być jeszcze zimniej:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.06.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Witajcie, nie mam jeszcze swojej galerii więc pozwolisz że u Ciebie pochwalę sie swoim pomalowanym koszyczkiem, tak na próbę URL=http://imageshack.us/photo/my-images/831/dobrakwiaty003.jpg/]http://img831.imageshack.us/img831/4020/dobrakwiaty003.jpg[/url] Uploaded with ImageShack.us i kawałek lawendy http://img585.imageshack.us/img585/5927/dobrakwiaty005.th.jpg Uploaded with ImageShack.us niestety w ogrodzie mam dopiero zaczątki trawy i nie mam sie jeszcze czym pochwalić, a chwastów dwa razy tyle ile tej trawy wrrrrrrr Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Madzia 1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts