Juszczakówka 19.06.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Dzisiaj miałam dzień dla siebie....rodzinka pojechała na wieś czyli w góry Beskid Wyspowy i przywieźli mi różę, paproć i BUKSZPAN duży piękny jupi jupi jupi....dzięki kochana rodzinko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 19.06.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Andżelika tak co niedzielę po rodzince i działeczkę obsadzisz :wave:u mnie rodzinka w blokach tylko ja się wyłamałam i bliżej natury mi się zachciało Edytowane 19 Czerwca 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.06.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Pięknie u Ciebie Andżeliko lawendowo,nasturcjowo, trzmielinowo, berberysowo, surfiniowo, ehhh można wymieniać bez końca. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz-pamiętasz, że mamy zakaz kupowania w tym roku czegokolwiek do ogródka?:D:D I coooooo???:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 20.06.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Juszczakówka, piękny ogród, wspaniałe pomysły na tabliczki, lampion, donice...będę podglądać i inspirować się...na początek jednak muszę znaleźć inspiracje i motywacje do ogarnięcia moich wykopalisk na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Andżelika tak co niedzielę po rodzince i działeczkę obsadzisz dobry pomysł.... nie pomuślałam o tym tak więc co niedzielę wysyłam rodzinkę na mały objazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Pięknie u Ciebie Andżeliko Zastanawia mnie tylko jedna rzecz-pamiętasz, że mamy zakaz kupowania w tym roku czegokolwiek do ogródka?:D:D I coooooo???:lol2::lol2: I przecież wytrzymujemy i nie kupujemy nic ... to samo do nas przychodzi i się sadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.06.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Fantastico! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Juszczakówka, piękny ogród, wspaniałe pomysły na tabliczki, lampion, donice...będę podglądać i inspirować się...na początek jednak muszę znaleźć inspiracje i motywacje do ogarnięcia moich wykopalisk na budowie Witam Cię madileo wpadaj i inspiruj się .... ogarniesz swoje wykopy i Twój ogród będziemy podziwiać .... myślę , że dom też nam pokażesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Fantastico! Dzięki Yokasta Twój łosoś też FANTASICO i ..... łazieneczka też zaczyna mieć mały klimacik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 I przecież wytrzymujemy i nie kupujemy nic ... to samo do nas przychodzi i się sadzi samo przychodzi...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Aguś ale powiedz sama.... nie przygarniesz jak samo przyjdzie Zobaczcie jak się rozrósł wiciokrzew przez niecałe 2 miesiące.... Początek maja... http://img12.imageshack.us/img12/8821/73185389.jpg Uploaded with ImageShack.us Stan na dzień dzisiejszy http://img856.imageshack.us/img856/7540/29245304.jpg Uploaded with ImageShack.us Po przeciwległej stronie, donica i jej zawartość na maj http://img97.imageshack.us/img97/9590/z16e.jpg Uploaded with ImageShack.us I dzisiaj.... surfinie wybujały, wiciokrzew ma grubo ponad metr http://img52.imageshack.us/img52/4207/19266506.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 21 Czerwca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Krakowiaki w donicy clematisu http://img840.imageshack.us/img840/9027/kr1c.jpg Uploaded with ImageShack.us Jedyna biała pelargonia ( i nie wiadomo czemu zawsze mówię na nią pyralgina ) http://img220.imageshack.us/img220/6669/kr2s.jpg Uploaded with ImageShack.us Białą surfinia http://img825.imageshack.us/img825/89/kr3kj.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Aguś ale powiedz sama.... nie przygarniesz jak samo przyjdzie Przygarnę:yes: Allleeee pięknie Ci się wszystko rozrosło Andżeliko Doniczki i skrzynki za małe:lol2: Śliczna biała pyralgina, surfinie i wiciokrzew:yes: Kocanka też cudna, moja jakoś lekko żółknie... Może wiesz dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Przygarnę:yes: No i widzisz sama ja też przygarniam z otwartymi rękoma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Allleeee pięknie Ci się wszystko rozrosło Andżeliko Doniczki i skrzynki za małe:lol2:: rozrasta się oj rozrasta , a jak bardzo cieszy.....na przyszły rok w skrzynkach trójkątnych to pozostaną same wiciokrzewy nic się chyba nie zmieści i tu masz całkowitą rację skrzynki za małe SOM A co do kocanek to dwie wersje mi się narzucają.....przelane albo za sucho..... wybierz sobie sama która wersja Ci pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Prawda jest taka, że ja tą kocankę kupiłam i ona dolne listki miała już takie żółtawe... Może już chora była??? Teraz podlewam ją tak jak surfinie i petunie, które razem z nią rosną... Wszystko ładne, a ona taka nijaka:bash: A za rok poprosisz mężulka lub teścia o nowe, większe skrzyneczki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Aga te moje kocanki też jakieś takie markotne są ( ale one to chyba z przelania surfinie lubią dużo wody, a one chyba nie i nie wiem jak je mam ze sobą pogodzić ). Myślisz, że te nie przetrwają zimy :lol2:....wiem, wiem o wielkość Ci chodzi ...muszą starczyć i przetrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Myślisz, że te nie przetrwają zimy :lol2:....wiem, wiem o wielkość Ci chodzi ...muszą starczyć i przetrwać Takie śliczności przetrwają na pewno:D:yes: Tylko... w przyszłym roku wsadzisz w nie coś mniejszego, a nowe będą na wiciokrzew:) Ja jeszcze chcę kupić clematisy i nawet miałam już w ręku, ale były jakieś brzydkie i się powstrzymałam. Chciałabym posadzić je obok pnącej róży:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Clematis jest o wiele ładniejszy od wiciokrzewu ( w przyszłym roku na bank zakupię parę sztuk, tylko drogie cholery ). Na wiciokrzewie lubią mszyce siedzieć i trzeba często go oglądać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Nic mi nie mów o mszycach:mad: Psikam co parę dni prawie wszystko na czele z różami. Inne roślinki też atakują Zasadziliśmy też borówki i pigwę i na nich też siedzą Skąd to świństwo się bierze? A clematisy drogie są mówisz? Ja te brzydkie widziałam po 7 zł. Może dlatego, że brzydkie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts