agawi74 27.06.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Allllee kawał roboty zrobiliście Andżeliko:jawdrop: Atrapa kominka prezentuje się świetnie:yes:- ja też taką sobie zafunduję do sypialni:p:lol2:Ściany bielutkie, a szafeczki na pewno będą cudne po skończeniu:D Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało jak trzeba:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.06.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Hej Atrapa kominka jest świetna , parę grubych świec pewnie postawisz do środka i klimacik już jest. Szafeczka jak rozumiem ma być bielona z przetarciami . Podobno fajny efekt przetarć uzyskuje się po przez przejechanie ciemną farbą powycinanym pędzlem , farby na nim tyle co nic . Nie martw się wyjdzie pięknie, pewnie popracujesz nad nim trochę i będzie miodzio. A czym to robisz olejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 28.06.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Właśnie Andżeliko czym malujesz te szafeczki bo ja też mam ochotę swoje mebelki samodzielnie pomalować A atrapa kominka bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.06.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Andżelika świetna ta atrapa! Super wygląda Za nakastlikami sama się rozglądam ale nic ciekawego nie znalazłam jeszcze, Twoje mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.06.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 bielnie hurra ...szczegóły ...szczegóły proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 bielnie hurra ...szczegóły ...szczegóły proszę Dziewczynki, Wy lepiej zapytajcie Betib- ona sporo bieli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Hej Atrapa kominka jest świetna , parę grubych świec pewnie postawisz do środka i klimacik już jest. Szafeczka jak rozumiem ma być bielona z przetarciami . Podobno fajny efekt przetarć uzyskuje się po przez przejechanie ciemną farbą powycinanym pędzlem , farby na nim tyle co nic . Nie martw się wyjdzie pięknie, pewnie popracujesz nad nim trochę i będzie miodzio. A czym to robisz olejem? Planuję świece tylko muszę po nie pojechać do Krakowa do Ikea ( taniej niż w marketach i tym podobnych sklepach ).... Co do szafek to nie do końca z przetarciami, chciałabym aby były widoczne słoje i tak sobie maluję i ścieram . Maluję farbą akrylową koloryzującą do drewna firmy Daxol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Właśnie Andżeliko czym malujesz te szafeczki bo ja też mam ochotę swoje mebelki samodzielnie pomalować A atrapa kominka bardzo mi się podoba Anetko Daxol akrylowy, koloryzujący do drewna . Nie śmierdzi, przyjazny dla środowiska, z dodatkiem wosku.....i masakra jakaś W imieniu atrapy bardzo dziękuję mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Andżelika świetna ta atrapa! Super wygląda Za nakastlikami sama się rozglądam ale nic ciekawego nie znalazłam jeszcze, Twoje mi się podobają Yokasta atrapa godna polecenia Nakastliki kupione w Czaczu i to był zakup bardzo udany przede wszystkim finansowo 40 i 50 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 bielnie hurra ...szczegóły ...szczegóły proszę Opiszę jak skończę.......jak na razie maluję i klnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Opiszę jak skończę.......jak na razie maluję i klnę Oby Ci tylko urlopu starczyło:lol2::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dziewczynki, Wy lepiej zapytajcie Betib- ona sporo bieli:yes: Aga święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Oby Ci tylko urlopu starczyło:lol2::hug: Nie bój głowy najwyżej podrzucę do Ciebie i będzie praca zbiorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Nie bój głowy najwyżej podrzucę do Ciebie i będzie praca zbiorowa Uff w tym wypadku dobrze, że masz do mnie daleko:lol2: Bo ja jestem zielona w tym temacie i na pewno nie pomogę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 taksówkę wynajmę i przyjadę :rotfl: co dwie głowy to nie jedna ale faktycznie dla laika to ciężka i nie łatwa sprawa ( to chyba zależy od drewna ) dam radę jak już pobaźgrałam to muszę jakoś to doprowadzić do efektu fotograficznego bo jakże pokazać coś co jest bueeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.06.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Yokasta atrapa godna polecenia Nakastliki kupione w Czaczu i to był zakup bardzo udany przede wszystkim finansowo 40 i 50 złotych. Aaaa! Jak byłam ostatnio w Czaczu to nic nie znalazłam ciekawego, ale już dość późno było . Może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 taksówkę wynajmę i przyjadę :rotfl: co dwie głowy to nie jedna ZAPRASZAM!!!:lol2: Kawkę wypijemy, zjemy coś pysznego i poplotkujemy, ale na pewno nie o bieleniu:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Yokasta w ostatniej chwili je ujrzałam, były wciśnięte w kąt i zastawione innymi gratami. W Czaczu trzeba poświecić cały dzień "na polowanie" i zawsze coś upolujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 29.06.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Andżelika z jakiego drzewa masz te szafki z sosnowego? Moje meble w sypialni sosnowe czytałam gdzieś że najlepiej sięnadają do bielenia i że najgorszą farba do tego celu to dulux inne są ok. Dziewczyny ja mam całą sypialnię do roboty może Wam podeślę jak już się z tą kawką uporacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Dziewczyny ja mam całą sypialnię do roboty może Wam podeślę jak już się z tą kawką uporacie Pomożemy, pomożemy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts