arcobaleno 29.06.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witaj ! ] Twoje nasadzenia są śliczne, biala pyraglina taka sielsko-anielska.. A rama kominkowa wyszła naprawdę świetnie ! My zamawialiśmy podobną do byłej kwiaciarni, tylko robiona była na wymiar do wnęki więc wyszla dość duża i teraz stoi i kurzy się na tarasie bo do moich domowych wnętrz jakoś nie bardzo pasuje a sprzedać nie ma jak bo ja toto wysłać?? Pozrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.06.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) To masz niełatwe zadanie... a wiesz ,że mebelki nie powinny być szlifowane bardzo drobnym papierem przed malowaniem preparatem (lub czymkolwiek) z woskiem, bo wtedy źle się wchłania. To taka mała ciekawostka , nawet papier 150 jest za drobny , wiem to od znajomego parkieciarza. Moje olejowanie też przeklinam. Edytowane 3 Lipca 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.06.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Skończyłam ufff, wyszło jak wyszło i nawet p o d o b a mi się ..... Foto relacja .... http://img59.imageshack.us/img59/453/70026767.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img715.imageshack.us/img715/9029/15933385.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img577.imageshack.us/img577/3855/28617413.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img560.imageshack.us/img560/5364/85692154.jpg Brakuje uchwytów przy nakastlikch jestem na etapie szukania Uploaded with ImageShack.us Edytowane 20 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.06.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Andżelika z jakiego drzewa masz te szafki z sosnowego? Moje meble w sypialni sosnowe czytałam gdzieś że najlepiej sięnadają do bielenia i że najgorszą farba do tego celu to dulux inne są ok. Dziewczyny ja mam całą sypialnię do roboty może Wam podeślę jak już się z tą kawką uporacie Anetko oczywiście sosnowe tylko moje nie były lakierowane tylko woskowane. Czekam na Twoje czyszczenie i malowanie..... trochę się po wkurzałam, ale ostatecznie jestem zadowolona z efektu Edytowane 5 Lipca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.06.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witaj ! ] Twoje nasadzenia są śliczne, biala pyraglina taka sielsko-anielska.. A rama kominkowa wyszła naprawdę świetnie ! Pozrawiam ! Bardzo dziękuję..... pochwała z Twoich ust.... bardzo cenna Biała pyralgina faktycznie anielska, płatki ma bardzo aksamitne i całkiem inna jest od pospolitego "krakowiaka" ( krakowiaki też lubię ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.06.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 To masz nie łatwe zadanie... a wiesz ,że mebelki nie powinny być szlifowane bardzo drobnym papierem przed malowaniem preparatem (lub czymkolwiek) z woskiem, bo wtedy źle się wchłania. To taka mała ciekawostka , nawet papier 150 jest za drobny , wiem to od znajomego parkieciarza. Moje olejowanie też przeklinam. To teraz wiem dlaczego tak ciężko było pomalować , atrapa kominka nie była niczym malowana i malowało ją się idealnie Ale mam to już za sobą i mogę malować następne meble ( komoda czeka na mały lifting ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.06.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Wyszło świetnie ...czyli surowe drewno pójdzie lepiej? wiedziałam, że nie będzie tak źle z moją podłogą i pościel jest fantastyczna ...zdecydowanie miejsce zachęcające do wypoczynku i relaksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.06.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Nie wyszło jak wyszło, tylko super wyszło!!! Sypialnia cudna, elegancka, stonowana. Wszystko do siebie pasuje:D Po której stronie łózka śpisz Andżeliko? :hug:Zgaduję, że po stronie różowej poduszki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 30.06.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Piękna sypialnia, typowo w moim stylu bardzo, bardzo mi sie podoba, chętnie widziałaby tak zrobione mebelki w moim domu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 30.06.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 O proszę, senność mnie dopadła, a jak jeszcze zajrzałam tutaj to już całkiem mam ochotę położyć się spać - w takiej sypialni zasnełabym w sekudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.06.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Takiego efektu byłam pewna od początku tzn że ajak wkońcu pokażesz sypialnię to mi szczęka opadnie. Ślicznie po prostu :yes:MOje meble też koniecznie muszą przejść lifting i tapeta do wyrzucenia to juz postanowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Andżeliko, świetnie wyszło. A serducho cudne...gdyby było bliżej, to zamówienie bym złożyła na takie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 30.06.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Pięknie Ci te szafki wyszły! P_I_Ę_K_N_I E_!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.06.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 30.06.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Acha, Andżela - co za rodzaj wiciokrzewu masz? Szukam czegoś zimozielonego do skrzyni z różą, takiego co mi kratkę oplecie. Myślałam o wiciokrzewie zaostrzonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.06.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Wyszło świetnie ...czyli surowe drewno pójdzie lepiej? wiedziałam, że nie będzie tak źle z moją podłogą i pościel jest fantastyczna ...zdecydowanie miejsce zachęcające do wypoczynku i relaksu Zdecydowanie łatwiej jest na surowym drewnie .... najpierw farbę nanosiłam gąbką i to był błąd.....lepiej było pędzlem i zdecydowanie łatwiej, równomierniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.06.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Nie wyszło jak wyszło, tylko super wyszło!!! Sypialnia cudna [...] Aga dzięki, brakuje tapety i to dopiero będzie dopełnienie całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.06.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Piękna sypialnia, typowo w moim stylu bardzo, bardzo mi sie podoba, chętnie widziałaby tak zrobione mebelki w moim domu. . Zakasać rękawy i do metamorfozy mebli i będzie w Twoim i moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.06.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Takiego efektu byłam pewna od początku tzn że ajak wkońcu pokażesz sypialnię to mi szczęka opadnie. Ślicznie po prostu :yes:MOje meble też koniecznie muszą przejść lifting i tapeta do wyrzucenia to juz postanowione Anetko Twoja po liftingu też będzie piękna....a ja tapetę chcę jeszcze do sypialni ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.06.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Andżeliko, świetnie wyszło. A serducho cudne...gdyby było bliżej, to zamówienie bym złożyła na takie:))) Dzięki, dzięki..... Zamówienie chętnie przyjmę..... tylko trzeba podać dokładnie co sobie życzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts