Juszczakówka 30.06.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Pięknie praca wykonana i cieszy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.06.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Acha, Andżela - co za rodzaj wiciokrzewu masz? Szukam czegoś zimozielonego do skrzyni z różą, takiego co mi kratkę oplecie. Myślałam o wiciokrzewie zaostrzonym... Waderko to wiciokrzew przewiercień, bardzo szybko rośnie....razem z różą chyba nie posadziłabym go ze względu na ten wzrost i na mszyce Skrzynię widziała i bardzo mi się podoba super Ci ona wyszła, czy po drugiej stronie tarasu też taką postawisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.06.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 O proszę, senność mnie dopadła, a jak jeszcze zajrzałam tutaj to już całkiem mam ochotę położyć się spać - w takiej sypialni zasnełabym w sekudne mam nadzieję, że nie zasnęłaś podczas oglądania :lol2: trochę jasno w tej naszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 01.07.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Anetko Twoja po liftingu też będzie piękna....a ja tapetę chcę jeszcze do sypialni ....... Moja jest za ciemna i musi wylecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Waderko to wiciokrzew przewiercień, bardzo szybko rośnie....razem z różą chyba nie posadziłabym go ze względu na ten wzrost i na mszyce Zgadzam się z Andżeliką Wiciokrzew to olbrzym a i róża potrzebuje sporą kratkę. Obok róży można posadzić Clematisy. Są znacznie mniejsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 04.07.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 I znowu cisza w wątku koleżanka się rzuciła w wir pracy po urlopie i czasu nie ma U nas ciągle pada masakra z nudów przemalowałam doniczki na kwiatki oczywiście na biało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 05.07.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dziewczyny powiedzcie mi czy ten Czacz to czynny jest przez cały tydzień czy tylko w weekendy, bo mam straszną ochotę sie tam wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.07.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Zgadzam się z Andżeliką Wiciokrzew to olbrzym a i róża potrzebuje sporą kratkę. Obok róży można posadzić Clematisy. Są znacznie mniejsze:D Przez ten deszcz wiciokrzew dostał białego nalotu i nie mam pojęcia co to takiego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.07.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 I znowu cisza w wątku koleżanka się rzuciła w wir pracy po urlopie i czasu nie ma U nas ciągle pada masakra z nudów przemalowałam doniczki na kwiatki oczywiście na biało:D Praca, deszcz, praca, deszcz i tak przez następne x dni... a ja muszę nabrać siły na na malowanie kosza duuużego Wczoraj zrobiliśmi malutki krok w kierunku naszego chodnika a mnianowicie zakupiliśmy dużą kostkę granitową, która będzie krawężnikiem musiny dokupić małą kostkę....... tylko kiedy ? jak leje, leje, pana, chmury, deszcz, opady, wiatry..... dalej wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.07.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dziewczyny powiedzcie mi czy ten Czacz to czynny jest przez cały tydzień czy tylko w weekendy, bo mam straszną ochotę sie tam wybrać. Madzia odpowiadam CZACZ czynny jest 7 dni w tygodniu Też mam ochotę tam i nie koniecznie tam pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 05.07.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dziekuje bardzo od 1 sierpnia mam wolne więc chyba sie tam wybiorę - tak w ramach urlopu. Doczytałam ze to jakieś 250 m2 ode mnie więc tragedii nie ma, a strasznie lubie takie miejsca. P.S. U mnie dzisiaj piekne słońce i mam nadzieję ze tak pozostanie wiec zapraszam do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Przez ten deszcz wiciokrzew dostał białego nalotu i nie mam pojęcia co to takiego..... Ojejku to szkoda...taki jest ładny:( Andżeliko mój pierwsze pomysł co to za nalot- to grzyb, sprawdziłam w necie i chyba rzeczywiście... http://www.szkolkarstwo.pl/article.php?id=76 Obawiam się, że następnym elementem będą opadające liście... Kup szybciutko jakiś oprysk na ten grzyb, może da się go jeszcze uratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 05.07.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Dziekuje bardzo od 1 sierpnia mam wolne więc chyba sie tam wybiorę - tak w ramach urlopu. Doczytałam ze to jakieś 250 m2 ode mnie więc tragedii nie ma, a strasznie lubie takie miejsca. P.S. U mnie dzisiaj piekne słońce i mam nadzieję ze tak pozostanie wiec zapraszam do mnie. Ha ha! Nie mogłam nie skomentować. Budowanie chyba już zbacza na dobre Edytowane 5 Lipca 2011 przez marakuja literówka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 05.07.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ha ha! Nie mogłam nie skomentować. Budowanie chyba już zbacza na dobra O matko to faktycznie zboczenie budowlane . Oczywiście chodziło mi o km. Musze musze iść koniecznie na urlop!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.07.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ojejku to szkoda...taki jest ładny:( Andżeliko mój pierwsze pomysł co to za nalot- to grzyb, sprawdziłam w necie i chyba rzeczywiście... http://www.szkolkarstwo.pl/article.php?id=76 Obawiam się, że następnym elementem będą opadające liście... Kup szybciutko jakiś oprysk na ten grzyb, może da się go jeszcze uratować Inne mam objawy, ale mnie nastraszyłaś już myślałam , że po nim ....muszę coś więcej poszukać.... Zimno jak siedzę opatulona w pledzik - kocyk i podczytuje co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.07.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Witaj marakuja ! tak na marginesie lubię herbatkę z dodatkiem marakui kiedy wybierasz się w góry Edytowane 5 Lipca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.07.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 O matko to faktycznie zboczenie budowlane . Oczywiście chodziło mi o km. Musze musze iść koniecznie na urlop!!! :lol2: ja już po urlopie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.07.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Inne mam objawy, ale mnie nastraszyłaś już myślałam , że po nim ....muszę coś więcej poszukać.... Zimno jak siedzę opatulona w pledzik - kocyk i podczytuje co u Was Sorki:hug: chciałam pomóc:D Tak czy siak opryskaj go wszystkim co możliwe:lol2: U nas ciepło, ale leje znowu:mad: Od jutra ma być ładna pogoda i słonce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.07.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 :lol2: ja już po urlopie :cry: A nad jeziorami byliście? Coś pisałaś, że tam jedziecie.. Jeżeli znasz fajne miejsce, to ja poproszę o szczegóły, bo szukamy czegoś na szybko na taki krótki urlopik w sierpniu. Chcemy jechać na Mazury ze znajomymi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.07.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) To dopiero pod koniec lipca ..... jeszcze będę mieć urlop i mam nadzieję, żę pogoda nareszcze się ustabilizuje My też na tzw. szybki urlop jedziemy. Chcemy jechać na tereny suwalszczyzny, a co do adresów to zawsze na chybił trafił ...Kiedyś byliśmy w Mirkiniach, a na Mazurach w Zgonie; Nad Jeziorakiem w Siemianach i tu jest super baza wypadowa warto tam pojechać, różne koncerty, fajne knajpki ale tak najbardziej jestem za SUWALSZCZYZNĄ Edytowane 6 Lipca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts