agawi74 06.07.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 To dopiero pod koniec lipca ..... jeszcze będę mieć urlop i mam nadzieję, żę pogoda nareszcze się ustabilizuje Na pewno. My jedziemy z początkiem sierpnia:lol2: Tylko jeszcze nie wiem gdzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.07.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Madzia odpowiadam CZACZ czynny jest 7 dni w tygodniu Też mam ochotę tam i nie koniecznie tam pojechać A może wakacyjny zlocik muratorek w Czaczu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.07.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 może może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.07.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 A może wakacyjny zlocik muratorek w Czaczu :lol2: Ja mam dalekoooo:mad: To może zlocik na warszawskim Kole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.07.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 wszystko jedno gdzie byleby zlocik się odbył:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 wszystko jedno gdzie byleby zlocik się odbył:lol2: No właśnie i z tym pewnie będzie problem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Hop, hop wpadłam na herbatkę, ale gospodyni nie ma... Jak tam pogoda? Poprawiła się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 12.07.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Wiecie dziewczyny co się okazało? Mieszkamy z A. jakieś 400 m od siebie - przy czym bardziej na stałe mieszkam gdzie indziej bo studiuję, ale wrócę, wrócę Chciałam zauważyć że tak cicho się tu zrobiło... Edytowane 12 Lipca 2011 przez marakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 12.07.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Za to ja jestem Mówicie, ze różę mi wicikrzew zdominuje... Szkoda, bo już wizję miałam... Ogólnie to wizję tarasu mam taką, że mają być kratki z trzech stron z pnącymi roślinami. Z przodu, między skrzyniami a tarasem będą kratki na bank (czyli to co w skrzyni ma się piąć po kratce za skrzynią) - z okazji moich sąsiadów. Inaczej się nie da zwyczajnie. Po dwie skrzynie po każdej stronie, na środku przerwa i zejście z tarasu. Tak więc wertuje temat pnących. Bo nie chcę jednego rodzaju roślin, chciałabym różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 13.07.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 wadero, są takie piękne winorośla które robią się czerwone na jesień - może ktoś wie jak to się nazywa? Ale są przepiękne! I te kolory na jesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.07.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 wadero, są takie piękne winorośla które robią się czerwone na jesień - może ktoś wie jak to się nazywa? Ale są przepiękne! I te kolory na jesień... Ja mam taką wiedzę, że wszystkie winorośla wybarwiają się na jesieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.07.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Puk..puk...jest tu kto?Co tam słychać Andżeliko u Ciebie, wszystko ok? Pozdrowionka zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.07.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Dziewczyny jestem , wszystko O.K Nic nie piszę ponieważ mam gosci i jakoś tak nie wypada siedzieć przed kompem ...... Z nowości robi się komoda do pokoju małej czas oczekiwania ( i tu opad szczęki ) od 5-7 tygodni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.07.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 To zabawiaj tych gości, ale jak już sobie pojadą, to do nas wróć... Czas oczekiwania na komodę jest z kosmosu:o Ja zastanawiam się nad szafą w wiatrołapie, podobną do Twojej Andżeliko Z serii woskowanych tylko może w innym kolorze (nawet nie czuję, jak rymuję). Powiedz mi tylko, Wy robiliście tą szafę na zamówienie, tak? Bo masz ją chyba do sufitu, a normalny jej wymiar to 195 cm i to chyba jest dla nas za mało-luby ma 194cm:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 18.07.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 A mnie zastanawia ta piękna szafka pod umywalkę w łazience - ile policzył Ci za nią stolarz? Pamiętam że pisałaś o cenie oryginału i jestem ciekawa ile taniej udało ci się u producenta że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.07.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) [...] Czas oczekiwania na komodę jest z kosmosu:o [...]Powiedz mi tylko, Wy robiliście tą szafę na zamówienie, tak? Bo masz ją chyba do sufitu [...]:lol2: Faktycznie czas oczekiwnia trochę długi... komoda będzie malowana na biało, pozostałe meble, które tam zamawiałam czyli szafa wnękowa, stół, szafa u syna są woskowane. Szafa wnękowa robiona na wymiar wysokość 280 do samego sufitu . Edytowane 18 Lipca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.07.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 A mnie zastanawia ta piękna szafka pod umywalkę w łazience - ile policzył Ci za nią stolarz? Pamiętam że pisałaś o cenie oryginału i jestem ciekawa ile taniej udało ci się u producenta że tak powiem Moja droga taniej ojjj dużo taniej mój producent policzył mi za nią 700 zł. Oryginał różni się trochę od mojej szafki, ale i tak jest cudna..... albo można napisać mój oryginał różni się od tej z katalogu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.07.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Faktycznie czas oczekiwnia trochę długi... komoda będzie malowana na biało, pozostałe meble, które tam zamawiałam czyli szafa wnękowa, stół, szafa u syna są woskowane. Szafa wnękowa robiona na wymiar wysokość 280 do samego sufitu . No to fajnie, że można 280, chociaż w naszym przypadku będzie to 265:lol2: Goście już pojechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ja stanowczo protestuję przeciwko tak długiej nieobecności :hug: Czyżbyś pojechała na urlop Andżeliko bez pożegnania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 28.07.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Andżelika pewnie na urlopie Więc milusiego leniuchowania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts