lasche 30.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Pikne masz SPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 01.10.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 A co masz na suficie nad wanną? pięknie to wygląda i gdzie kupowałaś trawertyn i jak go pielęgnujesz i czy czymś impregnowałaś ????Piękne jest myślałam o biało czarnej łazience ale teraz muszę się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 01.10.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Juszczakówka super jest! Zabił mnie zegarek w łazience ale faktycznie rano bardzo by się przydał. A czy będziesz robiła zabudowę pod umywalkami, czy zostawiasz luz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.10.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ;lasche faktycznie SPA , jak wanne napełni się wodą.... dzieci pływają ( 400l ) sama radość i łazienka pływa jo@nna na ściane w łazience jest położony tynk strukturalny imitujacy trawertyn firmy Benjamin Moore, ściane skrobie się i powstaje faktura jaką chcesz u mnie wyglada to jak kora brzozy, celowo chciałam mało "zdrapek" aby uniknąć "naciapania". Trawertyn kupowałam http://www.rustico.pl/kontakt.html . Właścicielka sprzedała mi również impregnat. A teraz przemywam go preparatami HG. Ash5 Zegar najważniejszy element zwłaszcza rankiem, kiedy wszystko jest na gwizdek, jak go zobaczyłam to zaraz pomyślałam o łazience Zabudowy nie będzie, umywalki pierwotnie miały wisieć na samej desce, ale były zbyt ciężki i musiałam dołożyć nogi. Nogi mają taki sam dekor jak na lustrze, to się jakoś zgrało w czasie i przestrzeni..... Mam zamiar kupić jeszcze komodę na te wszystkie pierdoły czyli kosmetyki, ręczniki itp. ustrojstwa. Położe ją pomiędzy kwiatem ,a wanną (tam jest jej miejsce ) tylko jeszcze takiej komody nie widziałam ( w głowie siedzi projekt ) , poczekam lub zamówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 01.10.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 fajny pomysł z tą komodą. U Was można dostać przepiękne rzeczy na starociach... Albo, jak mówisz, zrobić na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.10.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 i w tym miejscu powinno się pojawić to słowo CZACZ, CZACZ......chcę jechać do tej czarującej wioski !!!!!! tylko nie ma kto z dziećmi zostać .... ale,że dzisiaj jest dzień UŚMIECHU to śmiejmy się z tego .....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.10.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Uwielbiam trawertyn, a u Ciebie go całe mnóstwo!!!! Cudnie łazieneczka się prezentuje, ja też planuję podobne zestawienie Czekam na więcej zdjęć Czy ten trawertyn w całym domu masz w jednym kolorze??? Pięknie wygląda, nie da się ukryć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.10.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 mam tylko nadzieję, że trzeciej łazienki nie masz bo moja jaźń tolerancyjna owszem ... cieszyć się szczęściem innych też umiem ale ... więcej nie zniese ... okrutnie mnie siem podoba ... no ...okrutnie ... 400 litrów powiadasz ... podgrzanej wody ... wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Na szczęście trzeciej łazienki nie posiadam ufffff. Bardzo się cieszę, że okrutnie się podoba , a co do wody to dobrze, że jest studniaaaaaaa bez dnaaaaaaa ( jak na razie bo to różnie bywa z wodą ) i piec pobobny do bramy triumfalnej co ogrzewa wodęęęęęęę i rączki mężusia co do tego piecyka dołożą małe CO NIECO .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 dardurdka zdjęcia przybliżeń już zrobione tylko trzeba je włożyc do kompa i przesłać, będzie , będzie..... wadera o Tobie też nie zapomniałam.... a tak na marginesie kupiłam wczoraj białą herbatę i nadal zapraszam na kubeczek gorącej, aromatycznej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.10.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 w takim razie cierpliwie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.10.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ja bym sie chetnie herbatki napila zimno jak w psiarni. No to nie spra tylko basen ... 400l :jawdrop:moje dzieciaki by oszalaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.10.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam! piękny masz domek Juszczakówna, bardzo klimatyczny i wianki piękne robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.10.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Na specjalne zamówienie dla dardurdki zbliżenia trawertynu..... W kuchni.... http://img689.imageshack.us/img689/6818/98930746.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img543.imageshack.us/img543/653/50185641.jpg Uploaded with ImageShack.us W łazience.... http://img813.imageshack.us/img813/6425/88174120.jpg Uploaded with ImageShack.us W salonie z połączeniem z dechą..... http://img543.imageshack.us/img543/8894/38341752.jpg Uploaded with ImageShack.us a co do koloru to trawertyn nie ma jednolitego koloru, odcienie są różne.... W kuchni na ścianach mam prawie biały . Na podłodze w salonie, wiatrołapie i kuchni też jasny prawie biały, a w łazienkach szaro-beżowy jak na zdjęciach. Krzesło dla Wadery http://img808.imageshack.us/img808/8961/60784937.jpg Uploaded with ImageShack.us jakieś takie żółte wyszło, ale kształt widać Witam nowych gości martaibartek dzięki za pochwały, wianki też możesz sama robić. Nic trudnego, spróbuj, a zobaczysz, że łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 05.10.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 To ja teraz nie zasnę...Przez to krzesło...Mam za swoje - sama chciałam... P-I-Ę-K-N-E !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 A ja jeszcze bardziej kocham trawertyn! To mój ulubiony kamień od lat... A czym jest wypełnione połączenie z deską - korkiem? a między płytkami w salonie są fugi- malutkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.10.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witam z rana!!Piękny masz ten trawertyn ,którego jestem fanką od zawsze.Bardzo podoba mi się też łazienka,a w szczególności kinkiecik nad kibelkiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.10.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Wadera mam nadzieję, że nockę miałaś przespaną dardurdka powiem Ci w sekrecie, że ja też od lat lubię trawertyn , zawsze fascynował mnie kolor , struktura i ogólnie jest ładny.... W salonie płyty są kładzione na styk i całść fugowana, połączenie trawertynuz z deską, dobrze zauważyłaś korkiem. Nie jest trudny w utrzymaniu, naprawdę warto go połozyć. Beauty kinkiecik przerobiony ze świecznika ( mężusia mam takiego zdolniachę ), ale Twoje podłogi w korytarzu zmyliły mnie, pamiętarz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 19.10.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 No ja spałam w nocy, a Ty śpisz tu od tylu dni! Do raportu - raz - co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.10.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Wadero dobry duszku nie śpię, podgladam, czytam i uśmiecham się do Twojej białogłowy.....moja biaowgłowa i białogłowy też czasami pokazują minki przy talerzu.....i jak ich nie kochać ????? A trochę słychać tydzień temu byłam w Czaczu i troszeczkę kupiłam, wyjazd zaliczam do bardzo udanych....kupiłam 2 lampki i 2 nakastliki czyli szafeczki nocne do sypialni, leżak bambusowy na lato tylko gdzie te lato jesssttt, lato wróć do nasssss....a dopeiro co zaczęła się jesień mglista, deszczowa, szara bryyyy................ i żeliwny stojak na taras albo nie stojak cholera wie co to jest, ale przyda się i na pewno wykożystam jego możliwości. Jak ja uwielbiam te ich ceny.....polecam wszystkim zakupy w Czaczu zawsze można coś upolować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts