agawi74 17.08.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 a może one sobie chodzą pod ziemią Pewnie tak :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.08.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Juszczakówko nie jestem tu pierwszy raz ale bardzo możliwe, że pierwszy raz komentuję Chciałam spytać o tą atrapę kominka. Jest boska! Napisałaś, że nabyłaś ją przez internet - czy możesz napisać gdzie? Widziałam podobną (ten wzór, ale głębsza) na allegro ale troszkę drogawa była a strasznie chciałabym sobie takie coś do salonu sprawić Sypialnia wyszła Ci super - bardzo nastrojowa i klimatyczna i zapraszająca wręcz do relaksu Bardzo podobają mi się też donice, w których trzymasz rośliny na zewnątrz Pewnie to hand made Chciałam spytać czy miałaś szablon do tych napisów nazw roślin? Ja szukam w necie szukam i żadnych szablonów znaleźć nie mogę a przydałyby mi się do pewnych rzeczy Ahhh no i wianiuszek prześliczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.08.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam Cię pysiaczku po raz pierwszy u mnie , już Ci odpisuję.... Atrapa kominka zakupiona tu http://allegro.onet.pl/listing.php/user?us_id=13187189 z panem umawiałam się telefonicznie i podałam wymiary jakie mi konkretnie pasowały, wzór kominka taki jak na 7 zdjęciu cena 400 zł bez malowania ( malowałam z mężem ) Dzięki za pochwały sypialni i muszę się pochwalić mam już żyrandol i nie wisi już goła żarówa;) jeszcze trochę dodatków i będzie skończona... Donice hand made teściu ( stare dechy poszalunkowe ), a moje malowanie i nasadzenia Szablony pomysł ja, a wykonanie mój kochany małżonek ( tu specjalne uściski dla niego za moje ciągłe wymyślanie ), jak Cię interesują proszę o informację na priva Wianek polecam....może sama zrobisz.... nic trudnego trochę chęci i masz piękną ozdobę ( na jak długo nie wiem ile przetrwają rajskie jabłuszka ) Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.08.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Mnie też by się przydała taka atrapa kominka do... sypialni:D Może odgapię, jak już kupimy mebelki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.08.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Juszczakówko bardzo dziękuję Ci za obszerną odpowiedź Jak się okazuje atrapę kominka wypatrzyłam u tego samego sprzedawcy, ale znacznie musiałam przesadzić z jej głębokością, bo cenę zaproponował mi wyższą niż Tobie Czy mogłabyś mi zatem podać jeszcze wymiary swojego kominka? Bo z tego co widzę spokojnie można coś na nim u góry ustawić jak i pod spodem świeczki też się zmieszczą Wianka raczej nie zrobię go nigdzie nie namierzyłam rajskich jabłuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.08.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Mnie też by się przydała taka atrapa kominka do... sypialni:D Może odgapię, jak już kupimy mebelki;) Agusia namiary już masz podane jakby co...a kiedy te mebelki planujecie kupić tzn. łoże, naklastliki i coś jeszcze . Masz już coś wypatrzone ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.08.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Juszczakówko bardzo dziękuję Ci za obszerną odpowiedź Jak się okazuje atrapę kominka wypatrzyłam u tego samego sprzedawcy, ale znacznie musiałam przesadzić z jej głębokością, bo cenę zaproponował mi wyższą niż Tobie Czy mogłabyś mi zatem podać jeszcze wymiary swojego kominka? Bo z tego co widzę spokojnie można coś na nim u góry ustawić jak i pod spodem świeczki też się zmieszczą Namiary podam jak wrócę do domku czyli po pracy .....no może trochę później czyli wieczorową porą Jestem ciekawa czemu ten sam sprzedawca podał większą cenę, może chodzi o te rozmiary ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 18.08.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Juszczakówka, aż muszę się publicznie zachwycić: PRZEŚLICZNY WIENIEC!!! i ten zegar stary - och i ach:) Ależ zdolna z Ciebie kobitka!! No i szczerze zazdroszczę wyjazdu - mimo, ze pogoda typowo 'bałtycka'. Ale ja nawet lubię chłód nad morzem - bardziej wtedy pachnie i o bezludny kawałek krajobrazu łatwiej:)pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.08.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Bardzo dziękuję Dorben Zegar faktycznie stary... w środku czyli sercu zegara są sprężyny, zębatki i inne mechanizmy....pasowałoby go naprawić A co do wyjazdu faktycznie całkiem inaczej jest kiedy mamy typowo bałtycką pogodę i zdecydowanie masz rację INACZEJ PACHNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.08.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Agusia namiary już masz podane jakby co...a kiedy te mebelki planujecie kupić tzn. łoże, naklastliki i coś jeszcze . Masz już coś wypatrzone ???? Tak,tak dzięki:hug: Odnośnie łóżka to wstępnie chyba wiem co chcę, może niedługo zamówimy;) O nakastliki chyba muszę się uśmiechnąć do stolarza, który robił nam drzwi do garderoby, bo chcę żeby miały taki sam kolor:D Oprócz tego będę chciała komodę, no i toaletkę...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.08.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 To ja już nie mogę się doczekać nakastlików i toaletki , jak zrobi pan stolarz takie jak te drzwi.... to tylko szczęki trzeba będzie zbierać Proszę się nie lenić tylko zamawiać , a i tak będziecie czekać jakieś 2 miechy , tak jak ja teraz czekam ( 7 -9 tyg. ) na komodę do pokoju Klary...pod koniec tego miesiąca ma już być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.08.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Zobaczymy jak z tą szczęką będzie Stolarz nas trochę "załatwił" kolorem, bo drzwi miały być białe i wtedy łatwiej można znalezc resztę gratków, a tak zrobił kremowe i będziemy zdani na niego;) Ale jeszcze chcemy zamówić 2 sofy, poczekamy do września i zobaczymy co będzie pierwsze;) Co do terminów to masz na pewno rację z tym oczekiwaniem:mad: Zaraz wkleję u siebie o jakie sofki mi chodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.08.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Wklejaj, wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.08.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Już widziałaś Dodałam jeszcze ociupinkę łóżka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.08.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Pysiaczku obiecane zdjęcia kominka i jego wymiary http://img18.imageshack.us/img18/8060/45620818.jpg Uploaded with ImageShack.us Mam nadzieję, że choć troszeczkę ułatwi Ci to coś.... Edytowane 20 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.08.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Zdobyczna lampa z Czaczu została powieszona w sypialni.... http://img710.imageshack.us/img710/8159/81288799.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img830.imageshack.us/img830/9585/77927524.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img52.imageshack.us/img52/7289/28467101.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img155.imageshack.us/img155/5913/78879575.jpg Uploaded with ImageShack.us Długo polowałam na nią..... aż w końcu udało się....... i mam ją nareszcie oświetlenie w postaci żyrandola . Stara nowa lampa przywieziona w tamtym roku też doczekała się naprawy i abażurka http://img94.imageshack.us/img94/4374/17842127.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img594.imageshack.us/img594/9436/66753637.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Bardzo, bardzo, bardzo ale to bardzo podoba mi się portal . A jak nakastliki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.08.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Piękna ta lampa:D wygląda jakby miała ze 100 lat:lol2: I o to chodzi:) Pasują do siebie razem z tą lampą stojącą. Kochana, sypialnię to Ty masz już całkiem urządzoną, czyli śliczną Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.08.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ależ fajny ten żyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.08.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Andżeliko bardzo Ci dziękuję za tak dokładne zwymiarowanie portalu To mi na pewno ułatwi negocjacje Wydaje mi się, że też wyliczał mi taki o głębokości 10cm, ale już teraz zgłupiałam. A powiedz jeszcze masz olchowy nie dębowy tak? Żyrandol i lampka są w sypialni? Prezentują się bardzo ładnie Ale szkoda, że nie ma zdjęć całości pokoju z nimi, choć wiem, że chodziło pewnie o detale i to te zdjęcia ukazują genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts