Nelli Sza 04.09.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 :jawdrop:sypialnia :jawdrop:regały :jawdrop:nakastliki :jawdrop:opaska i schody kamienne :jawdrop:wianki :jawdrop:wszystko Mam za swoje :sick:długo nie zaglądałam i teraz ledwo żyję Za dużo tego dobrego na raz Bosko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.09.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Andżi,wybacz dawno nie zaglądałam ,ale próbuję powoli nadrobić zaległości pourlopowe..Piękna sypialnia ,bardzo romantyczna ....i te wszystkie dodatki własnoręcznie robione -zachwycające!!! Cieszę się razem z Tobą ze schodów ...bardzo klimatyczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Jeziuniu co za piękne wejście do domu, ach i co ja mam napisac:confused: .... Pięknie ja też tak chcę Juszczakówko jak chcesz to zreknij na str.8 u mnie tam mam zrobione wianki z orzechów , strasznie je lubię i tak mi się spodobały ,że zrobiłam dwa. Rajskie wianuszki są boskie ale przecież u Ciebie jest bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Andżeliko schody i kamienna elewacja są piękne:jawdrop: Fajny pomysł z tym kamieniem, a co to jest za kamień i czy nie będzie się łatwo brudził? Dziękuję za instrukcje zrobienia wianka:hug:Zrobię na pewno;) ps. Rajskie jabłuszka wyglądają cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.09.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Piękne wianki i piękne schody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.09.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Mam za swoje :sick:długo nie zaglądałam i teraz ledwo żyję Za dużo tego dobrego na raz Bosko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nelka dzięki i zaglądaj częściej, a nie będę odpowiedzialna za Twoje zdrowie Twoja marynistyczna sypialnia tez jest cudna , a o zegarze już nic nie będę wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.09.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jeziuniu co za piękne wejście do domu, ach i co ja mam napisac:confused: .... Pięknie ja też tak chcę. Rajskie wianuszki są boskie ale przecież u Ciebie jest bosko. kubelko u Ciebie też jest jak w raju i Ty o tym wiesz .... i też wiesz, że bardzo lubię u Was przesiadywać na kawusi i ciasteczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.09.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (edytowane) Andżeliko schody i kamienna elewacja są piękne:jawdrop: Fajny pomysł z tym kamieniem, a co to jest za kamień i czy nie będzie się łatwo brudził? Dziękuję za instrukcje zrobienia wianka:hug:Zrobię na pewno;) ps. Rajskie jabłuszka wyglądają cudnie:) Aguśka powiedz mi co się nie brudzi a dam Ci Nobla ..mam z tego kamienia zrobione parapety i nie widać na nich brudu ( wiadomo pajęczyny, zasuszone listki, ale to na każdym ) kamień włoski, nazwy nie pamiętam.... był kupowany w trakcie budowy domku czyli jakieś 4 lata temu. Na wianek czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że się doczekam na Twoje dzieło... Edytowane 5 Września 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.09.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Piękne wianki i piękne schody! Dzięki pysiaczku Bardzo proszę podaj namiary jutro po pracy idę ją nadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.09.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Codzienny posiłek też może być afrodyzjakiem http://img853.imageshack.us/img853/2796/je1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img716.imageshack.us/img716/3225/je2y.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.09.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Andżi,wybacz dawno nie zaglądałam ,ale próbuję powoli nadrobić zaległości pourlopowe..Piękna sypialnia ,bardzo romantyczna ....i te wszystkie dodatki własnoręcznie robione -zachwycające!!! Cieszę się razem z Tobą ze schodów ...bardzo klimatyczne.. Wiem , wiem, że u Ciebie pourlopowy okres, ale fajnie, że nareszcie dotarłaś do mnie spocznij troszeczkę na kawusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.09.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Codzienny posiłek też może być afrodyzjakiem http://img853.imageshack.us/img853/2796/je1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img716.imageshack.us/img716/3225/je2y.jpg Uploaded with ImageShack.us boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.09.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 pysiaczku Bardzo proszę podaj namiary jutro po pracy idę ją nadać Yyyyyy eee a czy ja się dobrze domyślam o co chodzi? Zaraz podeślę namiary na PW Codzienny posiłek też może być afrodyzjakiem Jaki świetny ziemniak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.09.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 bardzo lubię tu zaglądać bo to klimaty bliskie memu sercu zanim mnie ogarnął szał śmieciowy przysiadłoby się na tych kamiennych schodkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.09.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nelka, pysiaczku ziemniaki potrafią czasami być nieziemskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.09.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 (edytowane) bardzo lubię tu zaglądać bo to klimaty bliskie memu sercu zanim mnie ogarnął szał śmieciowy przysiadłoby się na tych kamiennych schodkach lasche te moje klimaty też nie odbiegają od śmieciowych np wszystkie wygrzebane gdzieś głęboko, w zapomnianych, zakurzonych miejscach lampy , nakastliki i jeszcze dużo innych moich zmalezisk Na schodach i nie tylko na schodach możesz przysiąść i pogadać zapraszam Edytowane 6 Września 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.09.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Aguśka powiedz mi co się nie brudzi a dam Ci Nobla ..mam z tego kamienia zrobione parapety i nie widać na nich brudu ( wiadomo pajęczyny, zasuszone listki, ale to na każdym ) kamień włoski, nazwy nie pamiętam.... był kupowany w trakcie budowy domku czyli jakieś 4 lata temu. Na wianek czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że się doczekam na Twoje dzieło... Andżeliko, nie chodziło mi o to, że kamień się brudzi jako tako tylko, że trzeba go impregnować Inaczej warunki atmosferyczne sprawią, że będzie brzydki... Sam pomysł kamienia jest świetny, sama się waham nad podobnym na taras:yes: Wianek zrobię- na razie hortensje się suszą Muszę tylko nabyć taką słomianą obręcz:yes: Aaa i przedni jest ten ziemniak:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.09.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Puk puk a gdzie te piękne schody??? A nie mówiłam ,że bosko Tu jest - nawet ziemniaczki masz nietypowe:D i dziękuję za milusie słowa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 08.09.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 http://img833.imageshack.us/img833/4008/dz1o.jpg Uploaded with ImageShack.us No i sobie po cichutku zwijam szczękę, która mi opadła na widok tego wianka. Masz talent do takich "upiększaczy". Zazdroszczę. Na temat kompozycji z ziemniakiem nawet się nie wypowiadam. I w ogóle dlaczego ja nie mam takiej wyobraźni i talentów artystycznych Ale sobie jeszcze popodglądam, to chociaż teoretycznie się podciągnę i może kiedyś też jakieś cudo popełnię. Opaska wokół domku i schody wyglądają bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.09.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Cześć Nata21 nie zwijaj szczęki tylko sama zrób wianek. W kwiaciarni lub na allegro kup słomiane koło nazbieraj kasztanów, jarzębiny, jabłuszek, szyszek i do roboty ...zobaczysz łateo się robi tylko trochę chęci i już jest piękne dzieło . Talent masz tylko uwierz w siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts