Juszczakówka 11.09.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Puk puk a gdzie te piękne schody??? A nie mówiłam ,że bosko Tu jest - nawet ziemniaczki masz nietypowe:D i dziękuję za milusie słowa:hug: Schody będą, będą Dzięki za miłe słowa od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.09.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 [...] Wianek zrobię- na razie hortensje się suszą Muszę tylko nabyć taką słomianą obręcz:yes:: Aguśka i jak wianek ? kupiłaś słomiane koło...czekam bardzo na efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.09.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Zdobycz Jyskowa sama wpadła mi w łapki, a jak już wpadła to odejść nie chciała http://img822.imageshack.us/img822/243/lu1h.jpg Uploaded with ImageShack.us Lustereczko znalazło idealne miejsce http://img200.imageshack.us/img200/2513/lu2lc.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img263.imageshack.us/img263/8955/lu3xu.jpg Uploaded with ImageShack.us Regalik już kompletny dumnie stoi w kącie http://img231.imageshack.us/img231/9126/lu4w.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 11.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) Lustro wpasowało się jak ulał:yes:pięknie jest w tej Twojej sypialni Andżeliko ale już to przecież pisałam.Mam nadzieję ze same miłe sny Wam się w niej śnią.Ja wczoraj cały dzień czyściłam stołek i im dłużej czyściłam tym gorzej wyglądał biedaczek, chociaż to chyba ja raczej bidulka jetem:yes: normalnie dziura na dziurze już sama nie wiem czy jest sens to robić Edytowane 11 Września 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.09.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Juszczakówka cóż można powiedzieć... PIĘKNE WNĘTRZA, cudowne dodatki i twoje wianki... zazdroszczę dogłębnie!!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) O żesz masz lustro o którym ciągle marzyłam....Pięknie pasuje do żyrandola . A wiesz mam tak samo jak coś mi wpadnie w łapki to nie może się odkleic i dlatego nie wchodzę ostatnio do takich sklepów. Edytowane 13 Września 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Mogę odstąpic Ci trochę sianka , mam go trochę na górze w stodole ...haha ciekawe czy samemu można upec taki wianek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.09.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Lustro wpasowało się jak ulał [...[.Mam nadzieję ze same miłe sny Wam się w niej śnią. Ja wczoraj cały dzień czyściłam stołek i im dłużej czyściłam tym gorzej wyglądał[...] normalnie dziura na dziurze już sama nie wiem czy jest sens to robić Dzięki marzyłam o takim odkąd mam atrapę kominka .... Sny miłe tylko mało tego snu te poranne pobudki ..... Oczywiście jest SENS czyszczenia ... jak już go wykończysz zobaczysz jaka będziesz dumna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.09.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Juszczakówka cóż można powiedzieć... PIĘKNE WNĘTRZA, cudowne dodatki i twoje wianki... zazdroszczę dogłębnie!!!!!!!!!!!!! :) Dziękować, dziękować za pochwały Można samemu uwić wianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.09.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) Mogę odstąpic Ci trochę sianka , mam go trochę na górze w stodole ...haha ciekawe czy samemu można upec taki wianek:D Sianka u nas też dostatek na okolicznych polach Oczywiście , że można zrobić samemu koło słomiane, ja właśnie zrobiłam przy pierwszym wianku z jabłuszkami tylko trochę było za " chude " oto pokazówka http://img24.imageshack.us/img24/5328/wian1.jpg Uploaded with ImageShack.us Spróbuj tylko zrób grubszy W jysku przecena luster o 50% to dlatego zdecydowałam się, też długo czaiłam się na nie.... tylko zawsze coś innego wypadało Też unikam tych miejsc z wiadomych przyczyn Edytowane 11 Września 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Dzięki za przypomnienie a jak mocujesz jabłuszka na klej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.09.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Lepiej byłoby na kleju.... nie psuły by się tak szybko ... ja swoje jabłuszka wykałaczkami potraktowałam Na przyszły rok zrobię na kleju silikonowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Na wykałaczki jeszcze nie wpadłam. Za jakiś czas zabieram się za renowację moich kuli w doniczkach może spodobają Ci się również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.09.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Myślę, że będą super i już zainteresowałaś mnie tematem kul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) Jak będę jedną robić od nowa to pstryknę zdjęcia krok po kroku .https://picasaweb.google.com/lh/photo/pClHpBGW_CFouTeKpzEjFS1ukVdNVb6M9juPEXhAMpA?feat=directlinktak wyglądają stare Edytowane 13 Września 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Aguśka i jak wianek ? kupiłaś słomiane koło...czekam bardzo na efekt Kochana, jeszcze nie... Część hortensji jeszcze mi kwitnie na krzaku i żal mi je zrywać Nigdzie tych słomek nie widziałam, muszę chyba kupić na Allegro:D Lustro piękne i bardzo pasuje Ja też muszę kupić, tylko w złocie na wymianę nad kominkiem, bo obecne jest za małe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Halo, halo ktoś się gdzieś zapodział:hug:Ktoś, czyli Andżelika Co słychać? Ja w międzyczasie zmieniłam kolor sof kochana. Tamte byłyby zbyt ciemne:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.09.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No mi się bardzo podoba jyskowa zdobycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 19.09.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Cześć Nata21 nie zwijaj szczęki tylko sama zrób wianek. W kwiaciarni lub na allegro kup słomiane koło nazbieraj kasztanów, jarzębiny, jabłuszek, szyszek i do roboty ...zobaczysz łateo się robi tylko trochę chęci i już jest piękne dzieło . Talent masz tylko uwierz w siebie W zasadzie większość rzeczy już mam: kwiaty, wianek, nawet kupiłam pistolet na klej. Dzisiaj miałam zapolować na jarzębinkę, ale niestety właśnie się dowiedzieliśmy, że Rada Gminy zatwierdziła zmianę planu zagospodarowania terenu i dokładnie przed moim domem powstanie przedszkole. Ochota na jarzębinę mi minęła. Sprawa przedszkola wypłynęła wiosną, nawiasem mówiąc dowiedzieliśmy się o niej przez przypadek. Łatwo się domyśleć, że skoro wyprowadziliśmy się z miasta na osiedle domków jednorodzinnych, to nie po to, żeby teraz mieć codziennie rano kilkanaście samochodów przywożących dzieci, a po południu to samo żeby dzieci odebrać. Z resztą, to nie jedyne niedogodności z tym związane. W każdym razie uliczka jest ślepa, wąska, a na terenie osiedla są jeszcze znaczne tereny, których nikt nie kupił i gdzie można by przedszkole wybudować i ewentualnych klientów uprzedzić, że tam powstanie przedszkole. W ogóle mam wrażenie, że czekano z tym przedszkolem do sprzedania ostatniej nieruchomości na tej ulicy, bo cały czas i nas i sąsiadów na etapie załatwiania formalności zapewniano, że tu będzie budynek mieszkalny. Z resztą sprawdzaliśmy miejscowy plan zagospodarowania terenu, żeby nie było żadnych niespodzianek. Z dwoma sasiadami zgłosiliśmy zastrzeżenia do zmian w planie, ale je odrzucono, jako niezasadne. Oczywiście powołano się na to, że nie będą przekroczone żadne dopuszczalne prawem normy hałasu. Pominięto całkowicie nasze zastrzeżenia np. co do wielkości ulicy w przypadku takiej placówki i obniżenia wartości nieruchomości. Raczej potencjalny kupiec wolałby mieć dom na cichej, mało uczęszczanej ulicy. W każdym razie ja takiego domu bym nie kupiła. Najlepsze jest to, że jak tu zamieszkaliśmy, to się cieszyłam, że nikt mi nie wybuduje koło domu obwodnicy, warsztatu samochodowego itp. Po co są te plany zagospodarowania terenu, skoro w ogóle nie można na nich polegać. Jak można zabezpieczyć się przed takimi sytuacjami? Przepraszam bardzo za prywatę, ale musiałam trochę odreagować. Juszczakówka, zaśmieciłam Ci wątek, a chciałam tylko napisać, że połączenie lustra i kominka wygląda przepięknie. Po prostu "aligancko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 19.09.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Andżeliko stołek wyczyściłam a Ty gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts