kubel30 19.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Andżeliko gdzie jesteś ? .... jak wrócisz to wpadnij do mnie , zrobiłam kulki na patyku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Andżeliko wróciłam z gór i czekam na namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.09.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 No mi się bardzo podoba jyskowa zdobycz Długo oczekiwana zdobycz też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.09.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Nata21 faktycznie z tym przedszkolem to jakaś kpina i bardzo nie w porządku co do mieszkańców osiedla...ale mam nadzieję, że jakoś załatwicie pozytywnie tę sprawę...[...] nic nie szkodzi trzeba się wyżalić... Rób wianek i szybko się pochwal poprawi Ci w 100% HUMOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.09.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Andżeliko stołek wyczyściłam a Ty gdzie się podziewasz? Zrobiłam mały zwiad i w szoku jestem ile ciężkiej pracy włożyłaś w ten stolik...ale opłacało się Po pomalowaniu na 100% będzie piękny !!!!! A na jaki kolor chcesz pomalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 chyba na biało tak pomyślałam żeby białe mebelki dać do wiatrołapu albo takie ecri. Taki małby być stołek, konsolka i szafa ale jakoś nie mam pewności czy to u mnie będzie pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.09.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Andżeliko gdzie jesteś ? .... jak wrócisz to wpadnij do mnie , zrobiłam kulki na patyku:D Byłam już u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.09.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Andżeliko wróciłam z gór i czekam na namiary I jak było pogoda nawet była przychylna co ???? Wyślę, wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.09.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 chyba na biało tak pomyślałam żeby białe mebelki dać do wiatrołapu albo takie ecri. Taki małby być stołek, konsolka i szafa ale jakoś nie mam pewności czy to u mnie będzie pasowało? Kolor świetny...tylko faktycznie w wiatrołapie widzę u Ciebie ciemne kolory ( mowa o tym holu ? z pięknymi fotelami i sofą??? czy masz jeszcze wiatrołap ???) teraz jak masz jest CUDNIE i nie zmieniałabym nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.09.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 I jak było pogoda nawet była przychylna co ???? Wyślę, wyślę Pogoda była piękna! Padało dosłownie w jedno popołudnie i to też wcale nie jakoś mocno Dużo udało nam się zrealizować, mięśnie bolą do dziś - jednym słowem SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 21.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Hol zostaje zrobię tylko mały remoncik tej kanapy i foteli wymienię tapicerkę i może kiedyś znajdę coś fajnego żeby ściany pustkami nie straszyły ale z tym się nie śpieszę a do tego holu wchodzi się z niewielkiego witrołapu na razie stoi tam stara szafa (taka be) żeby kurtki upchnąć i ogólnie brzydko więc czas żeby się wziąść za pomieszczenie, które jest na pierwszej lini ognia jak się otworzy drzwi do domu. Przyznam szczerze że rozwiązałoby to część problemu z upchaniem kurtek, czapek i innych takich. Do tej bieli jakoś nie do końca jestem przekonana (chyba wpływ forum) tylko ze wiatrołap jest mały i zabudowanie całej ściany ciemną szafą.....boję się że przesadzę no może jakby na te drzwi dać lustra?Może lepiej takie ecri jak ta szafa ? Taki mam dylemat sama nie wiem czy nie przesadzę z tymi ciemnymi meblami w całym domu czy może konsekwentnie trzymać się stylu, w którym zaczęłam ciemne meble na jasnym tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.09.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Anetko masz rację wiatrołap wizytówką domu . Ja mam też maleńki wiatrołap i jest ciemny. Podłoga jest z jasnego trawertynu, ściany w kolorze czerwonego wina, wieszak na ubrania w brązie. Można rzec taki buduarowy ten nasz wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.09.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) U nas piękna złota jesień puka do drzwi w niedzielę zrobiliśmy wycieczkę do Rezerwatu Bór na Czerwonem http://img402.imageshack.us/img402/848/br1ge.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img707.imageshack.us/img707/6852/br2xe.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img29.imageshack.us/img29/2455/br3ae.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img585.imageshack.us/img585/4217/br5l.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img819.imageshack.us/img819/9696/br6l.jpg Uploaded with ImageShack.us Jest to rezerwat torfowiska zbudowane głównie z mchów torfowców. W rezerwacie mają swoje łowiska cietrzewie, a także gniazdują bociany czarne. Całkiem niedawno została oddana do użytku ścieżka przyrodniczo-edukacyjna, zwieńczona platformą widokową na Tatry, Gorce, a przede wszystkim malownicze torfowisko. Na pięciu tablicach umieszczonych wzdłuż ścieżki znajdują się z opisy kolejnych osobliwości przyrody. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Oj, piękny ten rezerwat:yes: Ta zieleń aż bije po oczach:D I córeczka jak Ci wyrosła Andżeliko- to już duża panna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 22.09.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 A gdzie tu jesień widać? Ta zieleń to na wiosenną wygląda . A córcia śliczna ja mam takiego małego kawalera co Ty na to Andżelika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.09.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 (edytowane) Oj, piękny ten rezerwat:yes: Ta zieleń aż bije po oczach:D I córeczka jak Ci wyrosła Andżeliko- to już duża panna! Aga pogoda była naprawdę piękna z zielenią to się zgodzę bije po oczach . Hmmmm no tak.... dzieci rosną , a my...się cieszymy Edytowane 22 Września 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.09.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 A gdzie tu jesień widać? Ta zieleń to na wiosenną wygląda . A córcia śliczna ja mam takiego małego kawalera co Ty na to Andżelika? Anetko ta zieleń zawsze jest tam taka soczysta. Powiadasz kawalera .... jak tylko się skumają :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.09.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Powiadasz kawalera .... jak tylko się skumają :lol2: No to zacznij już szykować Andżeliko posag:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.09.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Wpadłam na chwilkę by się zrelaksować bo u mnie znów gorąco jest... zupełnie bez sensu , jak ja tak nie lubię...A u Ciebie dla odmiany tak pięknie i zielono i ten spokój.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.09.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 No to zacznij już szykować Andżeliko posag:rotfl: Już szykujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts