agawi74 23.09.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 I znowu takie cuda !!! Ze mną tak jak z agawi jak patrzę na ten beton na schodach to mi się dekoracji odechciewa:confused: To mamy podobne odczucia anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.09.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Pysiaczku, robi się tak samo, tylko można dłużej gotować. Zależy od twardości gruszek. Trzeba próbować widelcem;) Ja uwielbiam gruszki z octu, są znakomitym dodatkiem właśnie do mięs i wędlin:wiggle: Dzięki Jakoś mi to do siebie nie pasuje, ale pewnie dlatego, że mam na myśli słodką dobrą gruszkę A te z octu pewnie do mięs są stworzone Dziewczyny szary i beton to przecież jedne z ważniejszych słów na tym forum! A Wam dynia do tego nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.09.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Dziewczyny szary i beton to przecież jedne z ważniejszych słów na tym forum! A Wam dynia do tego nie pasuje? Hi, hi dla mnie beż jest najważniejszy:lol2: Nie ulegam modom:p A tak na serio, to te moje schody jeszcze pochlapane gdzieniegdzie elewacją nie wyglądają zachęcająco:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Andżeliko...piękne dekoracje:) Ja w tym roku całkiem zapomniałam o dyniach, w zeszłym miałam swoje - ozdobne:) No cóż...na drugi rok trzeba pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Halo, halo gdzie się Pani podziewa, psze Pani?:hug: Przyszłam zameldować, że zamówiłam podkłady wiklinowe do wianków:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) Witajcie Dziewczyny widzę , że wątek leci do przodu i nie dacie mu na chwileczkę odsapnąć :lol2: Pozwolicie , że Wszystkim w jednym poście podziękuję za miłe wpisy co do jesiennej dekoracii z dyni Bardzo jest mi miło czytać takie pochwały...dziękuję Anetko jakbym wcześniej zobaczyła ( nie dopiero dzisiaj ) zaproszenie na kawkę to na milion % skorzystałabym z niego a nie jeździła do Chaty Wędrowców . Bieszczady to drugie góry ( pierwsze zawsze GORCE ) do których wracamy zawsze z sentymentem i dużym zapasem energetycznym..... Trasę zrobiliśmy niezbyt długą ( ze względu na dzieci ) ale i tak troszeczkę połaziliśmy.... Zdobyliśmy Połoninę Caryńską ( dzieci i tak już marudziły ) chociaż trasa bardzo krótka i wcale nie męcząca ( kiedyś nadrobimy oczywiście bez dzieci ).... Zdjęcia wieczorkiem..... Edytowane 26 Września 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) a co to za zółte kwiatki? ładne;-))))) jak chodzi o kwiaty w dzbaneczku to WROTYCZ rośnie wszędzie.... przy drogach, dróżkach, szosach, na łąkach.... Edytowane 26 Września 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 W takim razie czekamy na fotki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Przyszłam zameldować, że zamówiłam podkłady wiklinowe do wianków:wiggle: To ja czekam teraz na wianki i nie ruszam się ani na krok dopóki wianków nie zobaczę :lol2: Foty będą i muszę przyznać, że ładne wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Dobrze, dobrze będą te wianki, a raczej chyba wianek i oby mi tych hortensji starczyło na jeden:P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Starczy, starczy Ty się o to postarasz i będzie piękny wianek jak najbardziej może być jeden !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 jak najbardziej może być jeden !!!!! Uff, to mi ulżyło Następny będzie na Święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Anetko[/b] jakbym wcześniej zobaczyła ( nie dopiero dzisiaj ) zaproszenie na kawkę to na milion % skorzystałabym z niego a nie jeździła do Chaty Wędrowców . Zdjęcia wieczorkiem..... tak sie wlasnie obawialam, ze za pozno z tym zaproszeniem wyszlam...:bash:no trudno , nastepnym razem to obowiazkowo musicie o nas zachaczyc;) no i tez czekam na zdjatka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Uff, to mi ulżyło Następny będzie na Święta... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 tak sie wlasnie obawialam, ze za pozno z tym zaproszeniem wyszlam...:bash:no trudno , nastepnym razem to obowiazkowo musicie o nas zachaczyc;) no i tez czekam na zdjatka;) Dzięki za ponowne zaproszenie i na 100% skorzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) Bieszczady i ich piękno..... http://img69.imageshack.us/img69/3126/biesz1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img534.imageshack.us/img534/6216/biesz2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img840.imageshack.us/img840/9282/biesz3.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdobywczyni jednej z wielu koron świata http://img402.imageshack.us/img402/9149/biesz4.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img59.imageshack.us/img59/8819/biesz5.jpg Uploaded with ImageShack.us Tajemniczy "don Pedro" i luzak na całego http://img36.imageshack.us/img36/3136/biesz6.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img854.imageshack.us/img854/2082/biesz7.jpg Uploaded with ImageShack.us I to byłoby na tyle.... Edytowane 27 Września 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Piechurzy..... http://img5.imageshack.us/img5/289/biesz10.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 No pieknie...i pogoda Wam dopisala...a mi wciaz zal tej niewypitej wspolnie kawki i ploteczek...Dzieciaki super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ja chcę na Caryńską!!!!! Najlepiej z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Piękne fotki i cudne, no cuuudne widoki:o:rolleyes: Dzieciaczki super:) no i widać kawałek mamusi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts