kubel30 04.10.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Andżeliko zgubiłaś drogę z gorców do domu p.s puściłam wiadomość na priv Edytowane 4 Października 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Wianka nie zrobiłam, bo robiłam czasochłonne knedle:sick: Nie znoszę ich robić, jeść też tak sobie- ale mój luby uwielbia więc raz w sezonie je robię a ja knedli nie robię bo nie umiem i nie lubię gotować ... bo jeść jak najbardziej lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Chyba dziś jednak zaciągnę męża na cmentarz po jesienne atrybuty pysiaczku jak zbiory ????? udane ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witam się niedzielnie dawno nie było mnie u Ciebie, a tu takie piękności pokazujesz. Znalazłam i taką relację z pięknymi kamieniami, które ,,po głowie nam chodzą" tylko czasu brak by pojeździć i pomacać. Zdradź proszę co to za kamień - gnejs jakiś? i czemu kilka ma jakby podkład cementowy? Gosiek33 dawno, dawno.... prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia i mój mąż też nie pamięta co to za kamień ( nazwa ). Kamień był układany na kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Gosiek33 dawno, dawno.... prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia i mój mąż też nie pamięta co to za kamień ( nazwa ). Kamień był układany na kleju buuuuuuu toś mnie pocieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Juszczakówko wracaj do mnie już Cię lubię i gorce wybaczam ... umówimy się na wianki przy kawie , przyjadę kiedyś ze swoimi kijkami , chociaż nigdy z nimi nie chodziłam. Jak przyjedziecie do nas to na 100% pójdziemy na kijki i nie będę słuchała wymówek ,że nogi bolą :lol2:. Już wróciłam i zaraz pójdę do Ciebie...popodziwiać rolety, malowane okiennice, dużą piękną dynię, męża na dachu i piękny nowy komin, szarość fug i ogólnie fajnie mi u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 [ ... ] a Wy same od podstaw... No czapki z głów... waderko same od podstaw Ja jestem nowicjusz w tej dziedzinie, ale koleżanka forumowa kubel30 jest ekspertem i do niej proszę trudne pytania kierować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Pozazdrośiłam Wam tych wianków i sama się wczoraj zabrałam za robienie swoich ale miałam pod ręką tylko wierzbę mandżurską i trochę koślawy wychodził ale mam zamiar nad nim dzisiaj popracować i będzie git Anetko zuch dziewczyna mam nadzieję, że już wianek dopieszczony w każdym calu Czekam na fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Andżeliko zgubiłaś drogę z gorców do domu p.s puściłam wiadomość na priv Gorce nie do końca były zaliczone, ale za to była wycieczka do OSADY CZORSZTYŃSKIEJ czyli skansenu..... Zdjęcia już tuż, tuż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) W oddali ruiny zamku w Czorsztynie i zamek w Niedzicy... http://img854.imageshack.us/img854/6377/czor1.jpg Uploaded with ImageShack.us Skansen.... http://img810.imageshack.us/img810/9004/czor2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img209.imageshack.us/img209/1593/czor3.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img849.imageshack.us/img849/5755/czor4.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img72.imageshack.us/img72/8192/czor5.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img851.imageshack.us/img851/2626/czor6.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img249.imageshack.us/img249/5739/czor7.jpg Uploaded with ImageShack.us Pięknie, kolorowo, jesień proszę pań...JESIEŃ Edytowane 4 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 buuuuuuu toś mnie pocieszyła Gosiek bardzo mi przykro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Piękna jesień i idę googlowac gdzie to jest dokładnie , pewnie Twoja roletka wyjdzie piękna , czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 To okolice Krakowa , bo poszukałam ale nie wiem czy dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Małopolska , Zalew Czorsztyński tak to tam .... http://www.osada.czorsztyn.pl/ Edytowane 4 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 04.10.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Po tym pierwszym zdjęciu jestem chora...Bo jesień to w górach jest jednak najpiękniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 W górach chyba zawsze jest pięknie , tam nawet deszcz tak nie denerwuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.10.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Anetko zuch dziewczyna mam nadzieję, że już wianek dopieszczony w każdym calu Czekam na fotki.... Pochwaliłam się za wcześnie nic a nic nie posunęłam się z tym wiankiem do przodu:(Wczoraj później wróciłam z pracy i zabrałam się za przesadzenie conic tych spod drzwi wejściowych bo latem kupiłam dla nich donice terakotowe nie chciałam ich wtedy przesadzać ponieważ rosły tam już surfinie.Teraz surfinie zrobiły się brzydkie więc je wyrzuciłam przesadziłam igalczki i zrobiło się cimno:mad: Mnie też nosi żeby gdzieś pojechać i pochodzić taką ładną mamy pogodę ale nici z wyjazdu niestety(Bartkowi byłoby szkoda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.10.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 pysiaczku jak zbiory ????? udane ???? Udane Z cmentarza mam żołędzie, ze swojego osiedla kasztany a wczoraj mąż przywiózł od babci orzechy Jeszcze tylko niech mi się gdzieś uda dorwać dyńki i jestem gotowa do jesieni PS. Doszedł przelew Andżeliko? PS2.Piękną jesień w górach nam tu pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Andżeliko piękne, artystyczne foty:jawdrop:Najbardziej urzekła mnie fota tych starych drzwi:yes:Zazdraszczam widoków:D:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Piekne fotki, Wy to chyba naprawde lubicie gory:yes: Kurde musze znalezc wierzbe i sprobowac uplesc samodzielnie wianek - to chyba nowa, forumowa,zarazliwa choroba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts