Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skoro Andżelika nie chce tej góry czekolady to ja się poczęstuję :lol2: .... jak przez ten prom jest Ci smutno to ja usunę , tylko napisz ... pozdrawiam cieplutko.

kubelko prom pomaga....czasami popływam sobie na nim ... nie usuwaj ... jest debeściacki ... takie lubimy naj najbardziej :lol2::D:yes:

:lol2::lol2::lol2:

Odwiedzam Was dziewczyny bardzo chętnie :yes:.....

poukładane drewienko dla Kubełki ... proszę bardzo ;)

http://img233.imageshack.us/img233/3549/kom1b.jpg

Uploaded with ImageShack.us

może coś zobaczysz .... muszę zrobić nowe zdjęcie ;)

Edytowane przez Juszczakówka

Pięknie tak równiutko,że wcale się nie dziwię ,że donosisz . Piękna kula sobie wisi na żyrandolku , a ja z pytaniem jak macie wykończony kominek na około szyby , jakieś kafle , kamień bo nic nie widzę . Jak wiesz ten mój drugi będzie nbardzo podobny do Waszego i chcę go wykończyć czymś na czarno , tylko jeszcze nie wiem jak.

:hug:

Aga a u Was gdzie jest drewno do kominka czy też donosicie jak my ;) ?

Andżeliko, u nas drewienko mieszka sobie w tym ślicznym śmietniku, który Ci się tak podobał:wiggle:;)

Mamy kosz wiklinowy i donosimy...:yes:a raczej mężuś donosi:lol2: Nie jest to bardzo kłopotliwe, bo zbyt często nie palimy- nasz kominek jest rekreacyjny raczej:lol2: No chyba, że jest bardzo zimno, to wtedy często, bo jest jakoś milej...

A Twoja obudowa jest ładniutka i bardzo pasuje do wnętrz domku:wiggle: