marakuja 31.10.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ooo, ja mam stamtąd łóżko i nakastliki! Nie wiem czy wiesz, ale można zamówić bezpośredni u producenta: http://www.meblewoskowane.pl/ - jest taniej Mój mąż jeździł osobiście, mają firmę w Makowie Podhalańskim Podejrzewam że wyhaczyłaś firmę w Jysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Zamawiaj szybko bo bardzo długo się czeka Nie ma takiej opcji teraz Andżeliko Czekamy na łózko, jeszcze chcę kupić żyrandol do sypialni, szafki nocne no i materac na łóżko:sick: No i jeszcze do tej sypialni przydałaby się zasłona i lampki ... Wiatrołap musi poczekać:cry: Dziękuję za info w sprawie koloru:hug: jest śliczny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.10.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Pysiaczku bardzo dziękuję :yes: , a serduszka lniane sama szyłam ( niektóre kulfoniaste "som"... ale praktyka czyni mistrza ). Andżeliko byłam pewna, że sama robiłaś te serduszka Nawet jeśli ciut krzywe i kulfoniaste to i tak cieszą bo są prosto z serca I bardzo ładnie są przywiązane do zasłonki - super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Andżeliko, pisałaś u pysiaczka, że najbliższy LM masz w Krakowie, ale wiesz co? Oni mają też e-sklep i abażury można kupić wysyłkowo:wiggle: Nie wiem tylko czy jest taki, który chciałaś http://ezakupy.leroymerlin.pl/browse:118/aba%C5%BCury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Andżeliko ,cudne królestwo wyczarowałaś dla swojej córci.Bieliźniarka jest wykonana przez tę sama firmę co szafy ,tak?oni ją tez malowali ,czy zamówiłaś surowe drewno?no i niezmiennie zachwycam się Twoimi zdolnościami manualnymi ..pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 31.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Serduszko jest boskie ,taka perełka w królestwie małej królewnyhttp://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Andżeliko, cudowny pokoik córeczki Bieliźniarka jest boska. Chciałabym podobną dla Julki. Pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.11.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ooo, ja mam stamtąd łóżko i nakastliki! [...] Podejrzewam że wyhaczyłaś firmę w Jysku? I jak się użytkują ??? Mam nadzieję , że dobrze . Tak firma ma swoją siedzibę w tymże budynku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.11.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Czekamy na łózko, jeszcze chcę kupić żyrandol do sypialni, szafki nocne no i materac na łóżko:sick: No i jeszcze do tej sypialni przydałaby się zasłona i lampki ... Wiatrołap musi poczekać:cry: Noooo to trochę jeszcze zostało Ale po kolei będziecie iść do przodu i wiatrołap się doczeka A w sprawie abażurków to nie tak pilna sprawa, ale dzięki za link . Chciałabym kupić pięć sztuk do sypialni tylko jeszcze nie wiem jaki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.11.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Bieliźniarka jest wykonana przez tę sama firmę co szafy ,tak?oni ją tez malowali ,czy zamówiłaś surowe drewno?no i niezmiennie zachwycam się Twoimi zdolnościami manualnymi ..pięknie jest Beatko tak to ta sama firma, u której zamawiałam szafy szt.2, komodę do łazienki, lustra, stół + krzesła, a teraz bieliźniarkę iiiiii sekretarzyk ( na którego jeszcze poczekam sobie 2 miesiące ). Moje zdolności manualne jeszcze muszą przejść dłłłuuugą drogę , ale bardzo dziękuję za pochwałę ( to zawsze zachęta na dalsze prace ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.11.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Serduszko jest boskie ,taka perełka w królestwie małej królewnyhttp://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif dziękować, dziękować i kiedyś ... jeszcze raz przeproszę się z maszyną ( pytanie tylko kiedy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.11.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Andżeliko, cudowny pokoik córeczki Bieliźniarka jest boska. Chciałabym podobną dla Julki. Pięknie!!! Dziękuję....ale ile było kłopotu z tą bieliźniarką .....czekałam już prawie trzy miesiące i dostaję telefon , że jadą....huraaaa jest !!!! i jak ją zobaczyłam to szczęka mi opadła :jawdrop:. Niby te same wymiary, wykończenie... ale, ale zamiast drzwi pełnych .... były drzwi szklane i 2 sztuki :cry: SZOK...i znów czekanieeeeee Cała historia skończyła się " heppy endem " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.11.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Andżeliko byłam pewna, że sama robiłaś te serduszka Nawet jeśli ciut krzywe i kulfoniaste to i tak cieszą bo są prosto z serca I bardzo ładnie są przywiązane do zasłonki - super pomysł Radość bo sama je wykonałam i to się ceni . I co najważniejsze podobają się właścicielce i jak widać nie tylko właścicielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Piekny pokoik ma Coreczka :)a Imie i serduszka wyszly cudnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Serduszka urocze ale najbardziej urzekła mnie narzuta na łóżku. Sama szyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 03.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 (edytowane) I jak się użytkują ??? Mam nadzieję , że dobrze . Tak firma ma swoją siedzibę w tymże budynku . Bardzo dobrze. Dobrze wykonane i z naturalnego drewna Jesteśmy bardzo zadowoleni Edytowane 3 Listopada 2011 przez marakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 03.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No w końcu pokazałaś komódkę w pokoiku u córci. Cały pokoik robi wrażenie i jaki tam porządek;) U mojego synia zawsze taki bałagan ze trzeba się dobrze pogimnastykować żeby dotrzeć od drzwi do biurka i chyba przez ten bałagan nie mam pomysłów żeby go jakoś fajnie wykończyć zatrzymaliśmy się na etapie który mieliśmy po przeprowadzce niestety;) Imię Klary super, pogratulować pomysłu mamie i pewnie tacie wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.11.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Piekny pokoik ma Coreczka :)a Imie i serduszka wyszly cudnie;) Pokoik Iskierki też godny podziwu Zawijane " m " na ścianie przyciąga uwagę, ogólnie pokój dla naszych najpiękniejszych córeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.11.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Serduszka urocze ale najbardziej urzekła mnie narzuta na łóżku. Sama szyłaś? Dorfi narzuta kupiona w sklepie . Niestety nie ma takich zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.11.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 [...]Jesteśmy bardzo zadowoleni I tak trzymać A które łóżko zamówiliście czyli z jakim zagłówkiem ??? ( jak oczywiście można wiedzieć ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts