Juszczakówka 06.11.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 W próbniku są wszystkie kolory. Wyślę Ci go po niedzieli Jak się zdecydujesz zamawiaj materiał bezpośrednio u producenta bo jest o połowę taniej Bardzo dziękuję , zastanawiam się czy po nowym roku też takie ceny jeszcze będą . Materiał musi BYĆ i nie ma inne opcji, kolor super wybrałaś !!!! Teraz szafa będzie na tapecie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Bardzo dziękuję , zastanawiam się czy po nowym roku też takie ceny jeszcze będą . Pewnie nie:bash: Zawsze coś podnoszą. Ja też bym chciała kupić teraz materiał na krzesła, chyba taki sam jaki jest na sofach, ale to spooory wydatek na 8 szt:( Chyba poczekamy do przyszłego roku z nadzieją, że nie zdrożeja za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.11.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Anzeliko dzisiaj wysyłam Ci próbnik. Czekaj na listonosza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A ja czytałam dzisiaj u Kubełki, że koleżanka Andżelika idzie dzisiaj na przedstawienie i imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.11.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No popatrz a tu nie napisała. Jakie przedstawienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No właśnie! Tak zaniedbać własny wątek:mad: Andżeliko, opowiadaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.11.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 oj, imprezka się chyba mocno przedłużyła cy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.11.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Już, już dziewczynki piszę . Spektakl pt. Dieta cud- komedia odchudzająca.... Akcja sztuki dzieje się w ciągu dwóch ostatnich dni na planie reality show „W domu Slim Brothera”. Trzy finalistki walczą o wielką wygraną, która oprócz pokaźnej kwoty przynieść ma zwyciężczyni sławę, status gwiazdy i dostatnie życie. Bohaterki: Pani Columbo, Pani Doktor i Lidka pod wodzą demonicznej instruktorki Ewy Fitness przygotowują się do finałowego odcinka „na żywo”. Podczas transmisji, telewidzowie za pośrednictwem smsów wybiorą „Miss Fitness”. Regulamin programu najwięcej szans daje uczestniczce, która straciła najwięcej kilogramów w myśl zasady „im mniej – tym więcej”. Jesteśmy świadkami heroicznej walki każdej z nich o stratę choćby kilku gramów. Panie nie rezygnują też z nieuczciwych chwytów wobec konkurentek w myśl innej zasady: „cel uświęca środki.” Dopiero nieprzewidywane zdarzenie na planie zmusza zwaśnione trzy strony do solidarnej walki o szczęśliwy finał. Występują w nim: Ewa Ziętek, Ewa Dałkowska, Ewa Kuklińska, Mimi Kokoski oraz w epizodzie Maria Bujas Łukaszewska. Spektakl rewelacyjny, zagrany z dużym profesjonalizmem....poczucie humoru p E.Ziętek powala na kolana . Bardzo polecam Iprezki nie było ponieważ rozsądek podpowiadał POBUDKA o świcie , ale za to dzisiaj nadrobimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.11.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Opis brzmi ciekawie. Z chęcią obejrzałabym ten spektakl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ale wypasione streszczenie:jawdrop: Brzmi fajnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.11.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Brzmi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.11.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No proszę widać ze Andżelika bardzo uważnie ogladała taka relacja super. Pogratulować że znalazł się czas n acoś dla ducha także. Ja ostatnio zaliczylam wyjazd integracyjny ale gdzie mi do takiego spektaklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ja ostatnio zaliczylam wyjazd integracyjny ale gdzie mi do takiego spektaklu My mamy iść na to jutro, ale mam obawy, bo podobno kicha... Da się to obejrzeć Anetko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Nie da się. Ten film to jedno wielkie g*wno za przeproszeniem, a ja kino polskie lubię. Tu nie ma za grosz fantazji, że o akcji nie wspomnę. Okropna kicha, na którą nie warto wydawać pieniędzy. Prawdę mówiąc od paru ładnych lat nie widziałam gorszego filmu. Z seansu wyszłam zniesmaczona z poczuciem zmarnowanych 22 zł, za które wolałabym najeść się popcornu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dzięki yokasiu za opinię Też właśnie słyszałam, że to dno. Bilety mam darmowe, więc najwyżej nie pójdziemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.11.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Zgadzam się WIELKA kicha. Mam takie wrażenie ze im bardziej u nas się film reklamuje tym większa kicha potem w kinieDrugi raz bym kasy nie wydała za nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.11.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No my po wysłuchaniu opinii z kilku źródeł odpuściliśmy ten seans Ale teraz chcemy iść na Listy do M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.11.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 My ostatnio wybraliśmy się na Jane Eyre...jesli ktoś lubi kostiumowe romantyczne filmy to gorąco polecam ...a do tego wiktoriańska Anglia..cudo.Najśmieszniejsze było to ,że równolegle rozpoczynał się "wyjazd integracyjny" spoglądając na niesamowicie długą kolejkę do kasy ,sądziliśmy ,że Ci wszyscy ludzie wybierają się na nasz film....nic bardziej mylnego ,,okazało się,że na naszej sali było 10-ro kinomanów ,reszta- w sali obok:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 I Ci obok, mogę się założyć - nie żałowali :), łącznie z Tobą. Po tym gniocie mam ochotę iść na coś ambitnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.11.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 :lol2: po tylu opiniach na NIE super komedia nie zagości w naszym repertuarze pt "co należy obejrzeć" A ja wybieram się na sagę Zaćmienie czyli ostatnią jej część" Przed świtem" wiem, wiem film z serii durnowate, ale lubię czasami takie "ambitne kino" z serii bajki, głupoty czyli takie tam wypociny....pooglądać od czasu do czasu.... I tu chyba wywołam wojnę Beauty filmy kostiumowe uwielbiam i pooglądam go jak nie w kinie to na ekino lub innych fajnych stronach Dziewczyny polecam gorąco spektakl pt Klimakterium... i już w reżyserii Cezary Domagała oraz Andropauza autora Jan Jakub Należyty tego samego co Dieta cud.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts