agawi74 12.11.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 :lol2: po tylu opiniach na NIE super komedia nie zagości w naszym repertuarze pt "co należy obejrzeć" My jednak poszliśmy na ten wyjazd:yes: Hmm, kilka śmiesznych momentów było, nie można jednak oceniać tego filmu po fabule. Niezła gra Frycza i Kota:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 14.11.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dzięki yokasiu za opinię Też właśnie słyszałam, że to dno. Bilety mam darmowe, więc najwyżej nie pójdziemy;) Gdybym miała darmowe bilety to nawet na kichę bym poszła Kochane ja polecam do opinii filmweb Np dobry film to teraz "Służące" Ma ocenę aż 8/10! Andżeliko, wiesz że przenoszą nasze kino miejskie? Nie wiem dokąd, ale ponoc właściciel się już wybudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 14.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Klimakterium polecam bardzo - rzadko się tak uśmiałam na spektaklach. Uprzedzam - bilety trudno dostać!Jeśli piszesz, że są jeszcze dwa spektakle tego samego autora, to na pewno będę szukała. A po cichu przyznam się, że na ostatnią część Zmierzchu też sie wybieram. Koleżanka mnie zachęciła następującym tekstem: "Zobaczysz jak wszystkie nastolatki piszczą za każdym pojawieniem się Pattisona!":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Gdybym miała darmowe bilety to nawet na kichę bym poszła Dlatego poszliśmyhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/lol.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/lol.gif Andżeliko wstawiłam Ci u siebie kolorek fotela- wyszłam z nim aż na balkon:lol2: Powiem Ci jednak, że to nadal nie jest to i lepiej poczekaj na ten próbnik od Anetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 14.11.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 u nas to nie przejdzie: z pięć lat temu dostaliśmy bilety od kolegi na "V jak Vendetta". Do tej pory mój mąż dopytuje się czym tak podpadłam temu koledze, że nas skazał na to "T jak Tandetta":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Do tej pory mój mąż dopytuje się czym tak podpadłam temu koledze :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Gdybym miała darmowe bilety to nawet na kichę bym poszła Kochane ja polecam do opinii filmweb Np dobry film to teraz "Służące" Ma ocenę aż 8/10! Andżeliko, wiesz że przenoszą nasze kino miejskie? Nie wiem dokąd, ale ponoc właściciel się już wybudował Nic mi nie wiadomo na temat zmiany kina ( mowa o kinie Tatry ? ) . No popatrz jestem na miejscu i o takich zmianach dowiaduję się na muratorze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Andżeliko[/b] wstawiłam Ci u siebie kolorek fotela- wyszłam z nim aż na balkon:lol2: Powiem Ci jednak, że to nadal nie jest to i lepiej poczekaj na ten próbnik od Anetki Obejrzałam i wystawiłam opinię I tu masz całkowitą rację poczekam na próbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 u nas to nie przejdzie: z pięć lat temu dostaliśmy bilety od kolegi na "V jak Vendetta". Do tej pory mój mąż dopytuje się czym tak podpadłam temu koledze, że nas skazał na to "T jak Tandetta":D U nas też nie przechodzi nawet jak darmowe bilety mąż marudzi lub zasypia, a w najgorszej wersji wychodzi Na Klimakterium niestety nie byłam ( mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja i się wybiorę ) Dietę cud polecam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 A po cichu przyznam się, że na ostatnią część Zmierzchu też sie wybieram. Koleżanka mnie zachęciła następującym tekstem: "Zobaczysz jak wszystkie nastolatki piszczą za każdym pojawieniem się Pattisona!":D Wczoraj mówię mężowi idziemy do kina na sagę, a on się nogami i rękami zapiera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.11.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 i słusznie - pewne przeżycia nie są dla facetów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Obejrzałam i wystawiłam opinię I tu masz całkowitą rację poczekam na próbki Czytałam, czytałam:yes: Andżeliko mam 2 kawałki szarego i fioletu-pan mi przywiózł razem z łóżkiem. Jak będziesz chciała to Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.11.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Andżeliko próbnik został wysłamy 8.11 we wtorek, tydzień już pocztusie dostarczają.Człowiek by piechotą szybciej doniósł na góry popatrzył i kawusi się napił lada chwila powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 i słusznie - pewne przeżycia nie są dla facetów... muszę z młodym pójść do kina...oglądał poprzednie części to na ten niech też się załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Czytałam, czytałam:yes: Andżeliko mam 2 kawałki szarego i fioletu-pan mi przywiózł razem z łóżkiem. Jak będziesz chciała to Ci wyślę dzięki... Aga a ja ma prośbę z innej beczki ( jako , że jesteś wirtualną encyklopedią różnych linków ) potrzebne mi są namiary na sofy typu podobne do Twojej lub ikeowskie EKTORP ( nie chcę z Ikea SOM piękne tylko jakość nie dokońca mi odpowiada - znajoma ma 2 sofy i po zderzeniu z dziećmi i zwierzętami jakość spada na łeb i szyję ) i takie tam piękności.....ratuj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Andżeliko próbnik został wysłamy 8.11 we wtorek, tydzień już pocztusie dostarczają.Człowiek by piechotą szybciej doniósł na góry popatrzył i kawusi się napił lada chwila powinien być. Anetko czekam do końca tygodnia ( może już one dzisiaj dotarły , a ja nic nie wiem bo jestem w pracy ) Co racja to racja z tymi nogami i byłoby przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Aga a ja ma prośbę z innej beczki ( jako , że jesteś wirtualną encyklopedią różnych linków ) potrzebne mi są namiary na sofy typu podobne do Twojej lub ikeowskie EKTORP Ja encyklopedią?:eek::hug: Andżeliko, pomyślę i dam Ci znać. Na moje namiar już masz-wysłałam Ci kiedyś, tak? Czyli chesterfieldy też Cię interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.11.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Andżeliko mi się coś kojarzy, że Kasia_sw ma taką sofkę ala Ektorp właśnie - zobacz u niej na wątku na pewno były podawane namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Andżeliko kilka namiarów- podobne do Ektropów znajdziesz w firmie Mebelplast, kolekcja countryhttp://www.livingroom.eu/produkt.php?profil=3 Z kolei chesterfieldy robi też firma od uszaków- niezła cenahttp://allegro.pl/sofa-chesterfield-2-5-osobowa-super-jakosc-i1928614282.html oraz Ideal Meblehttp://www.idealmeble.pl/catalog,pl,chesterfield,13.html Możesz coś wypatrzeć z kolekcji BRW i Agata Meble. Jest jeszcze wiele innych firm, ale nic nie wiem o ich jakości:(http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/82-Meble+tapicerowane/page/1http://www.agatameble.pl/pl/produkty/typy-mebli/meble-tapicerowane/sofy Edytowane 15 Listopada 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Aga dzięki .... właśnie zakochałam się w sofie firmy Livingroom NORMANDI zadzwoniłam do Krakowa o wycenę i wyję :cry::mad::bash::cry: 9339 polskich złotych W sobotę prawdopodobnie pojedziemy do krakówka i może coś tańszego wypatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts