Juszczakówka 22.11.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ja się pytam, ja się pytam gdzie jest relacja z wycieczki do KRK???:mad: Znalazłaś coś Andżeliko? Noo...... dziurawe kieszenie znalazłam Ceny zwalają z nóg... Czeka nas wycieczka do Farmy Kolonialnej w Katowicach... W pustymi rękami nie wróciłam Sofy nadal pod hasłem ktokolwiek widział...ktokolwiek wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.11.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No właśnie - gdzie są kanapy co? jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Jestem Wypatruj dziś wieczorkiem kuriera ... powiem tak to bardzo miły facet;) , z tego co wiem jest już w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Andżeliko a co tam kupiłaś w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Andżeliko a co tam kupiłaś w takim razie? No właśnie, co kupiłaś???:D:D I co z Tą Farmą? jedziecie do Katowic? Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.11.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Jestem Wypatruj dziś wieczorkiem kuriera ... powiem tak to bardzo miły facet;) , z tego co wiem jest już w Krakowie. Z otwartymi rękoma GO przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.11.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Andżeliko a co tam kupiłaś w takim razie? Wszystko w swoim czasie czyli jak dojdzie sekretarzyk do pokoju Klarci i wtedy.... No właśnie, co kupiłaś???:D:D I co z Tą Farmą? jedziecie do Katowic? Kiedy? Ceny przyjazne i prawdopodobnie w czwartek...w Livingroom wypatrzyłam i nawet wyceniłam sofe, która tylko mi się podoba ( mąż kręci nosem ) i dlatego ta Farma.... Edytowane 22 Listopada 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No dobra to czekamy I powodzenia z wyceną (oby była odpowiednia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Myślę, ze w Livivgroomie tanio nie będzie:( No ale zobaczymy, a męża nie słuchaj:lol2: I którą wyceniasz? Poproszę o fotkę A z Farmy zawsze zdążysz coś wybrać, choć jak mają myć na Święta to już czas najwyższy zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.11.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Sofy z Farmy są przepiękne!!!!! Aga jest nierównana w wyszukiwaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Sofy z Farmy są przepiękne!!!!! Aga jest nierównana w wyszukiwaniu! Aniu po raz drugi:hug: Andżeliko dostałaś te próbki materiału od Anetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.11.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Z otwartymi rękoma GO przyjmę Za późno Andżeliko już był i zostawił prezent. Przepraszam ,że nieoszlifowane ale jak wiesz nie mam teraz czasu . Postawił obok jakiego pieńka .... szukaj 100- letniego prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.11.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 kubelko jesteście NIESAMOWICI ....wracamy do domku ( cała 4-ka ...akcja toczy się o godzinie ok 17.30....ciemno jak w....piwnicy bez światła ) wychodzimy z auta ...i małżonek....patrzcie coś leży za pieńkiem ( o którym mowa wyżej ) podbiegamy i..... ło matko to są...to są wymożone, wyśnione OKIENNICE od kubełków Normalnie mnie wcięło....brak mi słów..., dziękuję,dziękuję..... i jaka szkoda, że na polu tak zimno .... kiedy ja je zacznę czyścić....dopiero na wiosnę ....jak ja wytrzymam tak długo..... - dzieci ...a co będziemy robić z tymi dechami ??? - jak to co ? OKIENNICE do sypialni !!!!!! uśmiecham się odkąd weszłam do domu....okiennice i to nie byle jakie.... 100 letnie !!!!!!! Dziękuję....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Nie ma za co ja też się cieszę ,że się Wam podobają. Szkoda tylko ,że mój mąż nie mógł poczekać ( był chwilkę po 17.00 ) i śpieszył się do hotelu w Żywcu . Podobno pogoda u Was nieciekawa , a że w drodze jest od 1.00 w nocy więc musisz Mu wybaczyć ,że tak podrzucił prezent jak mikołaj. Myślę ,że nic im nie będzie jak poczekają do wiosny , kupę lat wisiały to mogą jeszcz trochę . Moje te oczyszczone były takie same , najszybciej idzie kątówką z końcówkę na papier ścierny. :D:D Edytowane 22 Listopada 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No wszystko pięknie dziewczęta ale bez zdjęć to się tutaj nie obejdzie Koniecznie pokazać te okiennice musicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.11.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Kurcze parę minut się spóźniliśmy...jaka szkoda.....przecież mógł u nas zanocować, a nie pałętać się po hotelach...Mikołaj nieziemski niespodzianka udana na 10000% Coś mi się zdaje, że przez zimę będą oczyszczone Edytowane 22 Listopada 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.11.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Sofy z Farmy są przepiękne!!!!! Aga jest nierównana w wyszukiwaniu! I tu chylę pokłony ...to prawda m cierpliwość do poszukiwań i witam Cię Shalotka Aniu po raz drugi:hug: Andżeliko dostałaś te próbki materiału od Anetki? Dostałam wczoraj...dotarły po drugiej drodze....kolory szare i ciemny brąz superaste.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.11.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No wszystko pięknie dziewczęta ale bez zdjęć to się tutaj nie obejdzie Koniecznie pokazać te okiennice musicie pysiaczku oczywiście zrobię foty tylko w czwartek bo jutro cały dzień w pracy , a po pracy idziemy do kina na Sagę ( dzisiaj auto przeszkadza w garażu...musicie wybaczyć ) Sprawdzam czy to nie sen taki niesamowity prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 miedzy innymi za takie akcje jak ta Kubelkow kocham to forum....tyle tutaj cudnych ludziow...:yes:koniecznie zdjecia prosimy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.11.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Czasem małe rzeczy i uczynki mogą sprawić trochę radości I mi tu się z kurierem nie umawiać proszę bom trochę zazdrosna żona:lol2: ... a uchwyty następnym razem , zapomnieliśmy o nich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts