Juszczakówka 29.11.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 "Kudłaty" do mamusi jest podobny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 "Kudłaty" do mamusi jest podobny ... Ja to u synusiów bywa:lol2: Najlepszego dla małego:Dhttp://emoty.blox.pl/resource/party.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Mój podobno też do mnie podobny ... och jaka szkoda ,że wtedy się minęliście . Sto lat dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Prezent już przygotowany? Wszystkiego najlepszego dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.11.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Wszystkiego najlepszego dla super synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.11.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) synuś fajny chłopak:) a jakie oczy!!!!?????Podobny do mamy czy taty? Wszystkiego naj dla fajnego chłopaka:) no elegancki z niego kawaler ...wszystkiego najlepszego Dziękuję i dzięki w imieniu synka Edytowane 30 Listopada 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.11.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Mój podobno też do mnie podobny ... och jaka szkoda ,że wtedy się minęliście . Sto lat dla synka Bo tak zazwyczaj bywa córeczki do tatusi, a synusie do mamusiek są podobni ...chociaż mój małżonek do dzisiejszego dnia twierdzi , że on urodził młodego i jest cały wykapany tatuś..zapytać młodego kto cię urodził to odpowie tata tak sobie go wyszkolił :lol2: Oj szkoda , ale na pewno będzie jeszcze taka okazja i będziecie razem u nas Prezent już przygotowany? Wszystkiego najlepszego dla synka W sobotę będą urodzinki dla rodzinki i kolegów ...prezent idzie do nas ...młody zażyczył sobie ROSICZKĘ Wszystkiego najlepszego dla super synka! Przekaże osobiście życzenia i powiem , że to od Ciebie Ja to u synusiów bywa:lol2: Najlepszego dla małego:Dhttp://emoty.blox.pl/resource/party.gif Aga emoty mu się spodobają , dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Tego kwiatka co zjada owady? A mój twierdzi ,że on widział pierwszy nasze dzieci , zawsze się tym chwali Skoro Twój tak wyszkolił małego to jest lepszy od mojego. Pomysłowość tatusiów Ostatnio mój mąż miał ugotować obiad dla dzieci ... za dużo powiedziane bo kurczaka miał włożyć tylko do piekarnika ... więc tak też uczynił , ale nie spojrzał ,że nie ma obranych ziemniaków . Tak więc upiekł się kurczaczek , mąż dumny ze swojego osiągnięcia kulinarnego i już miał nakładać jak się zorientował o tych ziemniakach. Ale nie uwierzycie co usłyszałam : nie powiedziałam ,że trzeba obrać ziemniaki i wstawić je podczas pieczenia . Kochane tym naszym kochanym panom trzeba instrukcje pisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Niektórym nawet instrukcja nie pomoże. Nie było mnie przez całą niedzielę w domu. W sobotę zrobiłam kotlety i wstawiłam do lodówki. Miał je tylko wyjąć i podgrzać. No i stwierdził, że nie będzie tego robił, bo na pewno przypali. Z obiadem poczekał więc aż wrócę do domu i sama go zrobię (a że wróciłam bardzo późno, to dzieci były bez obiadu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Oni są bezbłędni , chociaż mój po 13 latach małżeństwa już umie więcej . Ale pralki nie wstawi bo twierdzi ,że to diabeł wcielony i on nie umie... nawet odwirowanie jest przyjmowane z wielkim zdziwieniem a wystarczy nacisnąć jeden guziczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A propo pralki jak leżałam na patologii ciąży to tak długo nie wstawił pralki , aż im się ciuchy skończyły... siłą rzeczy musiał to zrobić tak więc przez telefon opisywał mi każdą rzecz i pytał co może wstawić a co nie , a jak patrzyłam na córkę na odwiedzinach to jej nie poznawałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Mój też pralki nie włączy. Brudne rzeczy włoży do środka i na tym koniec. Odkurzacz to też potwór. Woli szczotkę i szufelkę. Jak kupujemy jakiekolwiek urządzenie to ja muszę czytać instrukcję obsługi a potem mu tłumaczyć, bo przeczytanie instrukcji uwłacza męskiej godności. Nawet jak nam panowie piec do CO zamontowali i chcieli nas przeszkolić z obsługi to wysłał mnie z tekstem "bo ty lepiej wszystko zapamiętasz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Jeju na szczęście sprawy techniczne nie są na mojej głowie , jedynie mój ma problem z ogarnięciem prac domowych , chociaż stara się chłopina ale jak trzeba o coś się wykłócić to mnie wyśle i jeszcze powie : no ja tam z tobą nie wchodzę , biedne chłopaki:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nie wiem tylko na ile biedne a na ile leniwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.11.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) kubelko tak tego co zjada owady ( nie będziemy mieli much w lecie tylko czy przetrwa do lata )..... Dorki i kubelko Mój mąż to faktycznie widział pierwszy dzieci ( był przy porodzie ) a co do gotowania to jest debeściakiem 100000x lepiej ode mnie gotuje, fakt zna się na tym i lubi ( czego ja nie znoszę ), za to pralka, odkurzacz, prasowanie, mycie okien to już moja działka ....ale pasuje mi taki układ wolę sprzątać ...gotowanie to ( też czasami gotuję niestety jak trzeba )... Techniczne sprawy typu instrukcje moi faceci tłumaczą mi i Klarze oni testują , a my .... na gotowe Edytowane 30 Listopada 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Mój luby też nie gotuje (a umie) Taki spryciarz z niego:lol2: Ale za to nic, a nic nie obchodzą mnie rzeczy techniczne- nawet żarówki się nie dotykam:rotfl: Andżeliko, to kiedy ta imprezka urodzinowa? I jakie menu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.11.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A ja tu byłam wczoraj i widziałam młodego kawalera. Najwyraźniej tak się zapatrzyłam, że zapomniałam napisać że to mały przystojniak :D:D. Mój luby nie gotuje, ale ja to uwielbiam i nie życzę sobie kręcenia po kuchni (chyba, że trzeba coś obrać i pokroić to mi pomaga ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dziewczyny mi w sumie nie przeszkadza to ,że mój mąż nie gotuje , nie sprząta, nie prasuje i nie myje okien , lepiej niech zna się na rzeczach technicznych niż ja musiałbym to jeszcze robić . Ale też to umiem , bo jak mam nie umieć skoro ciągle mi coś tłumaczy , a to o podłogówce , a to o pompie , a o zaworkach zwrotnych itd. W zasadzie to ja wolę wszystko sama taka ze mnie Gocha-samocha , ale jak przychodzi taki dzień jak niedziela i muszę być w pracy to wypada umieć nakarmić dzieci ... najwyżej zrobi jajecznicę też nie umrą . No tak weź chłopa na porodówkę to do końca życia będziesz słyszeć ,że to nie ty widziałaś a on ... u nas było tak dwa razy z czego się cieszę . Agawi bo nasi panowie nie potrafią robić pewnych rzeczy z lenistwa , bądź tak zostali wychowani . Ja staram się by mój mały potrafił ścierać kurze z zabawek oraz zrobił sam kanapkę - mój synuś ... na sierotkę nie chcę go chować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 01.12.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witaj. Przejrzałam zdjęcia, bo przecztrać nie zdąże w godzinke, a bardzo zainteresowała mnie Twoja koncepcja wystroju. Masz PRZEPIEKNIE w domku. PRZEPIEKNIE. Przekierowałam się z wątku łązienkowego. Wreszcie jakas inna łazienka. taka z klimatem a nie laboratorkim do obróbki białych myszek. Teraz widzę ze jestes perfekcjonistką, masz swój wyrobiony styl, i konsekwentnie realizujesz pomysły. Bardzo się cieszę jak widze takie wnętrza, bo już myślałąm,z e cos ze mna nie tak, ze nie podobają ni się te nowoczesne i minimalistyczne wnetrza, łązienki zimne ze koszuli bym nie zdjęła, a kuchnie takie, ze sanepis owszem można zaprosić, ale już nie kolezanki na hermatkę, bo kto by chciał siedzieć w laboratorium na herbatce. Masz slicznie w domku, i serdecznie Ci gratuluję tej konsekwencji. Na górze u nas jeszcze trudno powiedzeć ze cokolwiek mamy urządzone, ale spać się na. mam nadzieję, że i mnei z czasem nie zabraknie pary w gwizdku. Pozdrawiam i winszuje ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.12.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 [ ... ] mam nadzieję, że i mnei z czasem nie zabraknie pary w gwizdku. Pozdrawiam i winszuje ))))) Dziękuję Mam nadzieję, że pary w gwizdku Ci nie zabraknie i też pięknie wykończysz domek , czy to jest ten domek , który widnieje na avatarku ??? Jak tak to jest cudowny . A gdzie można pooglądać to co już istnieje ( nie widzę galerii )...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts