Juszczakówka 02.12.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) [ ... ] to kiedy ta imprezka urodzinowa? I jakie menu będzie? Aga impreza jutro przychodzą same dzieci i to dla nich będzie menu ...a tort będzie taki trochę inny , ale wiem , że będzie zjedzony co do okruszka http://img171.imageshack.us/img171/1963/22465325.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img59.imageshack.us/img59/5918/15828279.jpg Uploaded with ImageShack.us Jutro jeszcze dodam kolorków typu kolorowe gwiazdki, biały puder i młody będzie mógł dmuchać świeczki Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ale cudny tort zrobiłaś:lol2: Dzieciaki będą miały frajdę Życzę szampańskiej zabawy http://forum.barcis.pl/images/smilies/urodziny.gif i Andżeliko pilnuj towarzystwa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.12.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Bosssski tort , zniknie cały . JA DZIŚ DO PRACY IDĘ , muszę pilnować dziewczyn bo jak nie mają nikogo nad sobą to robią się leniwe. Nie rozumiem takiego podejścia , ja mogę zostać sama i wiem co robić , praca jest pracą .... dziwny ten świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.12.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Mój mały wczoraj był na urodzinkach kolegi , współczuję rodzicom , byli wykończeni . Miłej zabawy , może to przeżyjesz bezboleśnie , w końcu starsi są niż ten mój sześciolatek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.12.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Tort absolutnie rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 My dziś też mieliśmy urodziny męża i tort robiłam z rana ale tak się szybko wszystko potoczyło, że nawet zdjęcia nie zdążyłam zrobić Twój tort super Andżeliko I na pewno zniknął cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.12.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ale pomysłowy torcik zrobiłaś ,rewelacja!!!Wszystkiego Najlepszego dla jubilata!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jak się udała imprezka? A prezenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.12.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Impreza udana i solenizant zadowolony Dzisiaj zrobiliśmy z mężem gwiazdki i łosia Ozdoby wyszły obłędnie. A łoś jest taki , o którym zawsze marzyłam..... Pan ŁOŚ http://img834.imageshack.us/img834/9739/14641320.jpg Uploaded with ImageShack.us Mam już wszystkie ozdoby na okno...białe gwiazdki, białe latarenki, białą doniczkę i oczywiście białego pan łosia. Cieszę się bardzo I czerwone bombki z grubego szkła zakupione w Czaczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 04.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dziękuję Mam nadzieję, że pary w gwizdku Ci nie zabraknie i też pięknie wykończysz domek , czy to jest ten domek , który widnieje na avatarku ??? Jak tak to jest cudowny . A gdzie można pooglądać to co już istnieje ( nie widzę galerii )...... Tak, to ten domek, teraz juz w bardziej zaawansowanej formie niż na avatarku a zdjęć nie widać bo..............bo nie ma :-//////////// Było kila powodów niezamieszczania a teraz to już z tym gwizdkiem i parą....... Właściwie juz nawet nie wykańczamy, tylko jest tak jak po wprowadzeniu. Na dole w miarę ( choć brakuje np szafy w sieni i wszytko wisi na stojaku) a na górze wstawione łóka ze starego mieszkania, ubrania w walizkach i pudłach od prawie roku... Wykończeniówka stanęła i z powodu braku kasy, i z braku czasu ( rozmnożyliśmy się). Też podłoga na górze powoduje, ze nic nie zabudowujemy ( duze skosy wiec szafy bedą w zabudowie). Podłoge musimy niestety rozebrać, naprawić i dopiero można będzie myśleć o jakis szafach czy pawlaczach pod skosami. Pokój mój i bobasa wygląda jak pokój ze szpitala psychiatrycznewgo, wszedzie stoją, leżą materace, jeden zeby bobas nie obijał sie o deche, brugi jak by zechciał zejsc sam z łóżka, to ma złagodzić ewentualny upadek, trzeci leży na ziemi bo tam usypiam w dzień bobasa, zęby nie zleciał itd. Wariatkowo wypisz wymaluj. Tyle, ze klamka jest w drzwiach masz bardzo pięknie w domku, ciesze się że ktos ma podobny gust do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Akselek to możemy podać sobie ręce co do tego szpitala dla wariatów. U nas też wszędzie materace z racji młodszego. Ale i tak jesteśmy lepsi, bo nie mamy klamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 O Jezu, jakie PIĘKNE te ozdoby Andżeliko:jawdrop: Ja tez takie chcę:cry: Podzielisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 05.12.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Kurka oczy mi wyszły na tego łosiaka ! Zdradź z czego on jest zrobiony ? Takie łosie na parapecie i przy kominku .... rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 05.12.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ale czadowy łoś ZAPRASZAM DO KONKURSUhttp://www.weranda.pl/konkursy/konkursy-fotograficzne?controller=konkurs&kid=43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.12.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A ten torcik babkowy to nie mógł stać na czymś innym??? Kusi mniE ta podłoga niesamowicie, ale jakoś nie mogę się przekonać... Nawet kolor by mi odpowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Czesc:) Na poczatku skladam najserdeczniejsze zyczenia dla Solenizanta Musialam napisac w watku Mamy Mieszka moj Synek ma tez tak na imie tylko jest mlodszy i jeszcze nie znam chlopczyka o takim imieniu Przesliczne zrobiliscie ozdoby swiateczne juz sie nie moge doczekac zdjec z powieszonymi ozdobami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.12.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tak, to ten domek, teraz juz w bardziej zaawansowanej formie niż na avatarku a zdjęć nie widać bo..............bo nie ma :-//////////// Było kila powodów niezamieszczania a teraz to już z tym gwizdkiem i parą....... Właściwie juz nawet nie wykańczamy, tylko jest tak jak po wprowadzeniu. Na dole w miarę ( choć brakuje np szafy w sieni i wszytko wisi na stojaku) a na górze wstawione łóka ze starego mieszkania, ubrania w walizkach i pudłach od prawie roku... Wykończeniówka stanęła i z powodu braku kasy, i z braku czasu ( rozmnożyliśmy się). Też podłoga na górze powoduje, ze nic nie zabudowujemy ( duze skosy wiec szafy bedą w zabudowie). Podłoge musimy niestety rozebrać, naprawić i dopiero można będzie myśleć o jakis szafach czy pawlaczach pod skosami. Pokój mój i bobasa wygląda jak pokój ze szpitala psychiatrycznewgo, wszedzie stoją, leżą materace, jeden zeby bobas nie obijał sie o deche, brugi jak by zechciał zejsc sam z łóżka, to ma złagodzić ewentualny upadek, trzeci leży na ziemi bo tam usypiam w dzień bobasa, zęby nie zleciał itd. Wariatkowo wypisz wymaluj. Tyle, ze klamka jest w drzwiach masz bardzo pięknie w domku, ciesze się że ktos ma podobny gust do mojego Akselek to możemy podać sobie ręce co do tego szpitala dla wariatów. U nas też wszędzie materace z racji młodszego. Ale i tak jesteśmy lepsi, bo nie mamy klamek dajecie czadu dziewczyny, a przy klamkach to odpadłam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.12.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 O Jezu, jakie PIĘKNE te ozdoby Andżeliko:jawdrop: Ja tez takie chcę:cry: Podzielisz się? Chętnie , a co potrzebne Kurka oczy mi wyszły na tego łosiaka ! Zdradź z czego on jest zrobiony ? Takie łosie na parapecie i przy kominku .... rewelka! biała_damo czyli Brunhildziu ( mam nadzieję, że się nie gniewasz ) panłoś zrobiony jest ze sklejki, która ma jakiś biały impregnat . Miejsce pana łosia będzie na parapecie wśród latarenek, śnieżynei i czerwonej poinsecji ale czadowy łoś ZAPRASZAM DO KONKURSU http://www.weranda.pl/konkursy/konkursy-fotograficzne?controller=konkurs&kid=43 Dzięki w imieniu pana łosia... czadowy wyszedł Nad konkursem myślałam....nagroda niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.12.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A ten torcik babkowy to nie mógł stać na czymś innym??? Kusi mniE ta podłoga niesamowicie, ale jakoś nie mogę się przekonać... Nawet kolor by mi odpowiadał torcik mógł stać na stole , ale zdjęcie specjalnie dla Ciebie było zrobione cobyś się przekonała do podłogi z trawertynu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.12.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Pomysłowy torcik ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts