agawi74 06.12.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Chętnie , a co potrzebne Oj, wszystko:lol2: A tak na serio to będę miała do Ciebie Andżeliko małą sprawkę, ale skrobnę w wolnej chwili na priv i zapytam, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.12.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czesc:) Na poczatku skladam najserdeczniejsze zyczenia dla Solenizanta Musialam napisac w watku Mamy Mieszka moj Synek ma tez tak na imie tylko jest mlodszy i jeszcze nie znam chlopczyka o takim imieniu Przesliczne zrobiliscie ozdoby swiateczne juz sie nie moge doczekac zdjec z powieszonymi ozdobami Pozdrawiam Witam Mamę Mieszka , która zawitała w moim wątku Lubię bardzo staropolskie imiona i widzę , że Ty też. Za kilka dni będą już ozdoby powieszone Pozdrawiam i zapraszam, a gdzieś Ciebie tzn. Twój domek można zobaczyć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.12.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Pomysłowy torcik ))) Yokasiu taki prędki i bez masy czyli dla totalnych leni :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.12.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 [ ... ]ale skrobnę w wolnej chwili na priv i zapytam, ok? Czekam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.12.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Yokasiu taki prędki i bez masy czyli dla totalnych leni :lol2: To coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Nie mam niestety swojego watku bo i domku narazie brak.... wynajmujemy dom od 8 lat i mieszkamy w Irlandii.... Imie Mieszko bardzo mi sie podoba (chociaz pomysl byl meza ) tylko tutaj Irlandczycy maja problem z wymowa:rotfl: i duzo osob chce na Synka mowic Michael a to przeciez calkiem inne imie Nie ma tak latwo nauczycielki Synka juz w miare dobrze wymawiaja (Miszko ) Znajomi Irlandczycy dziwili sie ze nie dajemy imienia ktore mozna mowic po angielsku, tylko takie dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.12.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 torcik mógł stać na stole , ale zdjęcie specjalnie dla Ciebie było zrobione cobyś się przekonała do podłogi z trawertynu :hug: Tak, tylko że u mnie sam holl ma prawie 40m2 a taki cudny jak u Ciebie ( i w takim rozmiarze) od 200zł/m2 sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 W chwili wolnej zaglądam do Was i czekam z utęsknieniem na powieszone ozdoby w oknie , bo pan łoś prezentuje się pięknie Moje imionka czekają na chwilkę wolnego ... o właśnie muszę zejść do piwnicy . Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.12.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Torcik pomyslowy :wiggle:a dekoracja wymiata, zakochalam sie w panu losiu:lol2: Nie mam niestety swojego watku bo i domku narazie brak.... wynajmujemy dom od 8 lat i mieszkamy w Irlandii.... Imie Mieszko bardzo mi sie podoba (chociaz pomysl byl meza ) tylko tutaj Irlandczycy maja problem z wymowa:rotfl: i duzo osob chce na Synka mowic Michael a to przeciez calkiem inne imie Nie ma tak latwo nauczycielki Synka juz w miare dobrze wymawiaja (Miszko ) Znajomi Irlandczycy dziwili sie ze nie dajemy imienia ktore mozna mowic po angielsku, tylko takie dziwne My mielismy podobne przejscia w No, panie w przedszkolu byly ambitne i wymawialy dosc poprawnie Łukasz, choc zrozumiec nie mogly dlaczego Łukaszek :rolleyes:na Marie mowili Marija i nie chcieli mi wierzyc , ze Marysza to to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Andżeliko, wysłałam http://forum.barcis.pl/images/smilies/mailme.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.12.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Uwielbiam teksty Jeremiego Przybory, a ten wpasował się w otoczenie..... Na całej połaci - śnieg.W przeróżnej postaci - śnieg.Na siostry i braciZimowy plakacik - śnieg... śnieg. Na naszą równinę - śnieg.Na każdą mieścinę - śnieg.Na tłoczek przed kinemNa ładną dziewczynę - śnieg... śnieg. Na pociąg do JasłaNa wzmiankę, że zgasłaNa zdarte dwa hasła,Na dobre pobudki,Na gorsze ich skutki...Na puste ogródki,Na dzionek za krótki... Na w sinej mgle dale - śnieg.Na kocham cię stale! - śnieg.Na żale, że wcale i na - tak dalej - tak dalejTak dalej - tak dalejTak dalej - tak dalej - śnieg Powolutku zaczynam stroić domek..... http://img259.imageshack.us/img259/3510/oz1r.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img248.imageshack.us/img248/589/oz2z.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img9.imageshack.us/img9/699/oz3yb.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img97.imageshack.us/img97/1622/oz4n.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.12.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No pięknie Pani pięknie , a jak można wiedzieć to gdzie się kupuje takie białe latarenki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Piękne latarenki i te Wasze wycinanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Pieknie sie robi...a te wycinanki cudowne sa... tekst piosenki super tyle, ze to poki co pobozne zyczenia tylko...mam nadzieje, ze do swiat spadnie snieg... Dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja no niby mam juz troche swiatecznych dekoracji ale wogole tych swiat nie czuje...ta aura za oknem mnie rozwala...tzn ciesze sie, ze jest cieplo i przyjemnie ale z drugiej strony o tej porze roku powinno byc juz bialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 wycinanki pewnie mężowskie? piekne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Pięknie:o:o ja jeszcze prawie nic nie mam:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Aga ja też Może jutro się zbiorę i coś zrobię w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Aga ja też Może jutro się zbiorę i coś zrobię w końcu No to żółwik pysiaczku http://img.1gif.pl/zolw/zolw-28.gif A ja muszę wysłać lubego na strych po ozdoby:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.12.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No to żółwik pysiaczku http://img.1gif.pl/zolw/zolw-28.gif A ja muszę wysłać lubego na strych po ozdoby:rolleyes: A ja byłam sama , oczywiście połowa z tamtego roku mi się nie podoba , tworzę nowe ... oj jak ja to lubię i lubię moje ciepłe grzejniki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A ja byłam sama , oczywiście połowa z tamtego roku mi się nie podoba , tworzę nowe ... oj jak ja to lubię i lubię moje ciepłe grzejniki:):) Ja tam sama nie chodzę Czytałam o grzejniczkach:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts