andzia.k 04.09.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Witajcie Jestem właśnie na etapie planowania kuchni. Zdecydowałam się już na meble IKEA STAT z drewnianymi blatami, ale teraz mam dylemat odnośnie kafli na podłogę i ścianę. Wpadły mi w oko płytki firmy Paradyż z kolekcji DOLCE LUPO, są tam dwa kolory: beżowy i brązowy. http://www.paradyz.com.pl/Collection/kitchen/dolce-lupoPierwsza moja myśl, to położyć te jasne beżowe na ścianę i podłogę, gdyż lubię jasne wnętrza. Jednak po przemyśleniu stwierdziłam, że może być zbyt mdło. Więc drugi pomysł był taki, aby na ścianę położyć brązowe płytki celem kontrastu dla mebli, a na podłodze ułożyć szachownicę z brązowych i beżowych kafli. Tylko teraz się zastanawiam, czy nie będzie zbyt pstrokato. Nie potrafię sobie tego zwizualizować, dlatego proszę Was o radę w tej kwestii, a może macie jakieś inne ciekawe pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Hmn...a moze pomysl nad przedluzeniem blatu zamiast kafli? To sie chyba jakis fornir robi u stolarza. Nie jestem tez za bezowa podloga w kuchni, teraz mam taka w mieszkaniu i paskudnie sie brudzi, widac kazdy okruch, paproch itp Zawsze jestem zdania, ze do czegos konkretnego w tym przypadku mebli dobiera sie podloge, a nie wybiera kazdy element oddzielnie, bo pozniej powstaje misz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts