Leghi 04.09.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 W najbliższych dniach zamierzam podłączyć kanalizację do domu. Dom piętrowy, jednakże piony kończą się już na parterze (tutaj mam łazienkę, kuchnie i pralnie), dlatego dosyć kłopotliwe jest zrobienie odpowietrzenia na dach.Kuchnia i łazienka są osobno podłączone do rury odpływowej. Wygląda to mniej więcej tak....http://lukaszgk.fm.interia.pl/kanaliza.JPG Czy mogę zrobić odpowietrzenie na dworze? Zamierzałem na obydwu rurach doprowadzających zrobić odpowietrzenia do wysokości 40 cm nad poziom ziemi. Ewentualnie na głównej rurze do studzienki mam jej około 20 metrów. Czy jeśli bym się zdecydował jednak na odpowietrzenie nad dach czy wystarczające będzie zrobienie go z kuchni? Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts