JoannaMariusz 05.09.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Czy ktoś ma okna PVC pięciokomorowe z systamem FORIS-ROMB?Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 05.09.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam Ja mam okna na profilu pięciokomorowym FORIS , ale nie wiem czy ROMB,rok temu zamontowane, na dzień dzisiejszy uwag żadnych nie mam, ale nie mieszkam jeszczepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 05.09.2010 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam TINEK, można wiedziec czemu wybór padł na te okna?Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 06.09.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Powiem szczerze, że dostałem bardzo dobrą cenę (po znajomości) wcześniej robiłem wyceny w "znanych" firmach i ta była naprawdę dobra,obejrzałem okna, podobały mi się, dokładnie wykonane, tak że sie zdecydowałem i nie żałuję, naprawdę nie mam zastrzeżeń pozdrawiam i życzę dobrych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 08.09.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Właśnie u nas ta sama sytuacja, znajomy nam polecił i dał dobrą cenę.Okna wyglądają solidnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.09.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Foris to jedynie nazwa profi do okien. Ważny jest jeszcze Producent , Sprzedawca oraz Montażysta. To tak jak z mąką w sklepie. Kupię najlepszą jaką polecą Gospodynie Domowe, ale z wypieków może mi wyjść zakalec (nawet jeśli skorzystam z przepisów znanych Mistrzów Kuchni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 09.09.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Tego jestem świadomy (Foris - profil), ale nie było pytania o producenta, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 09.09.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 U mnie producent miejscowy WIKSBUD;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts